Harm van der Meer

Mijn naam is Harm van der Meer. Al jaren ben ik werkzaam met ABC-idee als bouwkundig inspecteur vanuit Horssen. Onze expertise in de woning- en utiliteitsbouw wordt ingezet door intermediairs en consumenten om als onafhankelijk bouwkundig inspecteur op te treden, vaak bij de aankoop van woningen.

Een onafhankelijk bouwkundig inspecteur is een persoon met de juiste kennis en kunde, binnen een bepaald vakgebied. Bij de uitvoering van een bouwkundige inspectie is het van belang dat men een onafhankelijk oordeel kan en moet geven over de bouwkundige staat van een vastgoedobject. Door op persoonsniveau te certificeren weet men dat juiste kennis en kunde voor een aanvrager ingezet wordt. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op bouwkundig gebied.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Bouwkundige keuring / Aankoopkeuring
  • Bouwkundig Advies bij geschillen

Kwaliteit, kennis en kunde van een bouwkundig inspecteur is van groot belang bij bouwkundige onderzoeken. Ik ben dan ook blij met het initiatief van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) om bouwinspecteurs op expertiseniveau erkenning te geven die ze verdienen. Na jaren van geen erkenning is er nu eindelijk waardering voor het vak bouwkundig inspecteur.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

5,0 / 5,0

2 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
12 maart 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6521lc, Nijmegen (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
09 maart 2021
Offertetraject, 3959 AV, Overberg (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (2)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden