Jaap Hofman

Als register bouwkundig inspecteur verzorg ik bouwkundig advies, gerechtelijke deskundigenonderzoeken,  bouwmediation en verbouwmediation. Ook verzorg ik bouwkundige keuringen.

Naast bouwkundige keuringen en (ver)Bouwmediation geef ik bouwadvies en uitleg op het gebied van bouwbesluit en bouwregelgeving.

Ik ben dan ook blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Eindelijk erkenning en herkenning voor kennis en kunde. Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur (Rbi) en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd.

In het Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op persoons- en expertiseniveau en spreekt mij dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundig adviezen, bouwmediation en verbouwmediation voldoen aan de eisen en inspectierichtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundige keuring of deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) op mijn profiel pagina en boek direct. Of stuur mij een persoonlijke e-mail. Wij, of de planning van stichting NRBI, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Register bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,4 / 5,0

10 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
12 januari 2023
Deskundigenonderzoek (ver) bouw Rbi, 1171 DN, Badhoevedorp (Door: Anoniem)

Slechte dakkapel laten beoordelen. Goed en snel gehandeld.
10.0
18 oktober 2022
Offertetraject, 1341 CA, Almere (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
13 september 2022
Offertetraject, 1705JE, Heerhugowaard (Door: Anoniem)

Snel ter plaatse bij cliënt voor een voorinspectie om daarna gezamenlijk tot de conclusie te komen dat verder onderzoek/rapportage de kosten niet waard zijn.
8.0
17 november 2021
Offerteaanvraag: Amsterdam, Admiraal de Ruijterweg 3832 (Door: mr. Coen Bruurmijn)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
09 november 2021
Offertetraject, 1693MB , Wervershoof (Door: Anoniem)

Het contact met Jaap verliep soepel, met name om de afspraak te maken.

Op locatie ook prettig contact en hij had snel door wat er mis was met de beschoeiing. Daarna een goed rapport ontvangen van Jaap en in overleg nog een aantal zaken die worden aangepast om het scherper te krijgen.

Bekijk alle reviews en ervaringen (10)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden