Johnny Blom

Blom Architecten is een BNA gecertificeerd architectenbureau met een zeer brede ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw (particulier en utiliteit), verbouw, planontwikkelingen en haalbaarheidsstudies.

Wij verrichten ook al ruim 25 jaar bouwkundige keuringen, bouwcontroles, opleveringen en andere bouwexpertises. Het bureau is hiervoor geregistreerd als erkend Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi). Tevens zijn wij als bureau gecertificeerd EPA-W deskundige.

Het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI)bevordert de professionalisering van ons beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben trots en zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur te zijn geregistreerd bij het Register Bouwkundige Inspecteurs (Rbi) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,6 / 5,0

5 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
23 januari 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5046LP, Tilburg (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
25 januari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 4881DA, Zundert (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
10 oktober 2021
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), Den Bosch, 's-Hertogenbosch (Door: Anoniem)

De heer Blom was zeer op tijd aanwezig bij de voorschouw oplevering. Hij heeft alles rustig en nauwgezet bekeken en uitleg gegeven over allerlei onderwerpen (zoals WTW-unit, glas, deuren, ventillatie). Voorschouw rapport was snel beschikbaar.

10.0
21 juli 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 4841 BW, Prinsenbeek (Door: Anoniem)

De heer Blom heeft de opdracht zeer professioneel en zorgvuldig uitgevoerd.

Helaas waren de kosten buiten verwachting erg hoog. Ik heb de intermediar daar een vraag over gesteld maar nog steeds geen antwoord ontvangen.

8.0
07 november 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 5308 LS, Aalst (Door: Anoniem)

Gedegen kennis en kunde gedurende de bouwkundige keuring. Tijdens de ronde door het pand stond hij open voor vragen en nam hij de tijd deze te beantwoorden. Het rapport vind ik persoonlijk tekstueel wat summier en had ik wat meer van verwacht. Vandaar de 4 sterren.

Geachte heer Kok, Dank voor uw opdracht voor een bouwgebreken onderzoek in Gameren. Binnen het uitgevoerde bouwgebreken onderzoek zijn 41 bouwgebreken ontdekt en onderbouwd met foto`s. Ook zijn er een aantal bouwgebreken ontdekt die niet voldoen aan het bouwbesluit. De bouwgebreken rapportage onderbouwd alle gevonden bouwgebreken met( meer dan 50)foto`s. Zo kunt u in overleg treden met uw aannemer om deze bouwgebreken te verhelpen en antwoorden te krijgen over de niet uitgevoerde werkzaamheden conform het bouwbesluit. U geeft aan dat u tevreden bent over de uitgevoerde expertise op locatie maar dat u van het rapport (meer dan 40 bouwgebreken) meer had verwacht? Zelf vindt ik meer dan 40 bouwgebreken tijdens de ruwbouw extreem hoog. Maar goed. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw feedback. We nemen ieders feedback serieus. Met vriendelijke groet, Ir. J.J. Blom Register Bouwkundig Inspecteur Breda e.o
Ir. J.J. Blom
Bekijk alle reviews en ervaringen (5)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden