Alexander Boele

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
22 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8162 NA Epe (Door: Floris Slooff)

Alexander was snel beschikbaar en heeft zich tijdens de inspectie niet laten afleiden door overige personen op locatie. Rapport werd snel beschikbaar gesteld, wat in deze hectische tijd erg is gewaardeerd. Hij is grondig te werk gegaan en heeft zaken gevonden die anders niet ontdekt zouden zijn. 

10.0
13 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1241 VX Kortenhoef (Door: Mike de Vries)

Tijdens de bouwkeuring in Kortenhoef tekst en toelichting ontvangen over de werkwijze van de bouwkundigekeuring wat ik prettig vond. Ook snel het uitgewerkte bouwrapport ontvangen, verwacht niet nog een keer in de komende jaren een bouwkundige keuring te hoeven laten uitvoeren maar had hem anders zeker nog een keer uitgenodigd voor een bouwkundige keuring.

10.0
21 mei 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3894GL Zeewolde (Door: Arjan Bruinekool)

Alexander heeft onze eind opleverinspectie in Zeewolde gedaan en we zijn erg tevreden. Hij heeft veel kennis en weet ook zeker goed met de aannemer om te gaan zodat de opleverpunten goed en duidelijk zijn. Ook neemt hij goed de tijd tijdens de opleveringskeuring om alles  te controleren waardoor wij weten dat hij kwaliteit wil afleveren.

Geachte heer Bruinekool, Dank voor de opdracht voor een eind opleverinspectie in Zeewolde van uw nieuwbouw woning en uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u de door mij uitgevoerde opleveringskeuring in Zeewolde positief heeft ervaren. Als register bouwkundig inspecteur in de provincie Flevoland tracht ik mijn kwaliteit, kennis en kunde goed in te zetten om nieuwbouwkopers bij de oplevering onafhankelijk bij te staan. Het is daarom dan ook fijn om te lezen dat dit weer is gelukt. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringinspectie in Zeewolde dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Flevoland
Alexander Boele
10.0
19 mei 2020
Offertetraject, 1328DC, Almere (Door: Anoniem)

Erg tevreden met de expertise
Geachte mevrouw, Dank dat u als jurist de moeite heeft genomen om mij als register bouwkundig inspecteur te beoordelen via de lextool voor een bouwkundig expertise in Almere. Er gaat vaak veel mis bij verbouwingen. Inzicht verkrijgen in het stand van het werk, (ver)bouwgebreken en geschilpunten is dan ook vaak van belang. Ik ben dan ook als bouwkundig expert blij om te lezen dat u tevreden bent over de door mij uitgevoerde bouwkundig expertise. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig expertise rapport in Almere dan hoor het graag. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur Alexander Boele Flevoland e.o.
Alexander Boele
10.0
15 maart 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3846 Harderwijk (Door: Ineke de Boer)

Snel in contact en een fijne en duidelijke uitleg tijdens de oplevering van onze woning in Harderwijk. Wij zijn erg blij met de tips en zullen je naam zeker laten vallen. 

Geachte mevrouw de Boer, De oplevering van een woning is vaak een spannend en feestelijk moment immers wordt je woning juridisch aan je overgedragen. Als register bouwkundig inspecteur heb ik de taak om nieuwbouwkopers te ondersteunen. Goed om te lezen dat dit is gelukt. Ik dank u dan ook voor u vertrouwen in mij als register bouwkundig inspecteur en uw mooie beoordeling voor de opleveringskeuring in Harderwijk. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Flevoland e.o.
Alexander Boele
10.0
10 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8241 BG Lelystad (Door: Freek Meulman)

Uitstekende dienstverlening. Goede communicatie vooraf. Prettig in omgang. 

Op tijd aanwezig. Tijdens ronde door het huis met aandacht door alle ruimtes gelopen. Goede kennis van wat wel en niet binnen de normen valt. 

Na afloop eenvoudige stappen voor betalen en ontvangen van het opleveringsrapport. Ik beveel Lexacon en Alexander aan aan toekomstige huiseigenaren! 

Geachte heer Meulman, Als register bouwkundig inspecteur is het van belang de normen goed te kennen en onderscheidt te maken tussen goed en deugdelijk werk. Bij de opleveringskeuring in Lelystad werdt mijn kennis aangesproken. Het is daarom ook goed te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Dank voor de aanbeveling en dat u even de tijd heeft genomen om dit te delen middels een review. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur Lelystad e.o.
Alexander Boele
10.0
01 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3825JK Amersfoort (Door: J.R. Sikken)

Hij lijkt mij erg deskundig als bouwkundig inspecteur. Hij heeft me meegenomen door het huis en alles rustig uitgelegd. Ik heb ervan geleerd. Prettig persoon.

Geachte heer Slikken, Dank voor de aanvraag voor de bouwkundige keuring te Amersfoort. Fijn om te horen dat u van de bouwkundige keuring geleerd heeft. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Zeewolde
Alexander Boele
8.0
16 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3893 GK Zeewolde (Door: Jet Breukelmans)

De bouwkundige keuring werd uitvoerig gedaan, met veel uitleg en adviezen. Bouwkundig rapport ziet er netjes en overzichtelijk uit. Alles bij elkaar helemaal Top!

Geachte mevrouw Breukelmans, goed om te horen dat de bouwkundige keuring in Zeewolde van meerwaarde is geweest. De bouwkundige keuring is verplicht voor u als koper. Hiermee voldoe je aan je wettelijke onderzoeksplicht. Middels het bouwkundig rapport heeft u inzicht in de bouwkundige gebreken, herstelkosten direct en op termijn. Goed om te lezen dat u het bouwkundig rapport en mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde beoordeeld met een 8. Dank voor het vertrouwen, Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
16 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3892 EJ Zeewolde (Door: Jan Hoekstra)

Genoeg tijd genomen om alles te bekijken en aan ons uit te leggen waar hij op let. Tevens tips gegeven over hoe te woning te verbeteren op korte, maar ook op lange termijn.

Wij weten nu exact hoe het huis er bouwtechnisch bij staat en wat wij de komende jaren mogen verwachten aan kosten direct en op termijn.

Super bedankt.

Geachte heer Hoekstra, Het is van belang voor mij als bouwkundig inspecteur om kopers bouwtechnisch inzicht te geven van de bouwtechnische staat van de woning tijdends de rondgang. Even de roze bril afzetten. Een goede uitleg tijdens de bouwkundige keuring vindt ik belangrijk. Op het moment dat we gezamelijk bouwkundige keuring in Zeewolde afronden en de deur achter ons dicht trekken moet de koper al voor 80% weten wat ze aankopen. Middels het bouwkundig rapport krijgt u dan inzicht in de herstelkosten en kunt u een weloverwogen aankoopbeslissing nemen. Goed om te lezen dat u de bouwkundige keuring in Zeewolde positief heeft ervaren. Dank voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
06 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3892 BM Zeewolde (Door: Gea Bakker)

De bouwkundig inspecteur heeft het huis consequent en kundig vanaf de bovenste verdieping naar eerste verdieping tot de begane grond grondig en kritisch bekeken. Hierbij kwamen duidelijke punten naar voren die op kort termijn te verhelpen moeten worden en wat over een tijd aan de orde gaan komen. Dit is ook duidelijk in het bouwkundig rapport verwoord.

Geachte mevrouw Bakker, Ik hoop dat de bouwkundige keuring in Zeewolde u voldoende inzicht heeft gegeven om tot de koop over te gaan. Een bouwkundige keuring moet duidelijk zijn voor de koper. Goed om te horen dat de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde voor u dat inzicht heeft gegeven. Dank voor het vertrouwen en uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur. Groet, Alexander Boele register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
30 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3891 Ds Zeewolde (Door: Marieke Vriezekolk)

Duidelijk, heldere uitleg, verstand van zaken. Ik zou Alexander Boele zeker aanbevelen als bouwkundig inspecteur bij een bouwkundige keuring.

Geachte mevrouw Vriezekolk, Dank voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Zeewolde en uw mooie review. Een betere klantervaring voor de bouwkundige keuring kan ik me niet wensen. Mocht u nog vragen hebben over de uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o
Alexander Boele
10.0
17 december 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3826 BN Amersfoort (Door: Frank Mekkelholt)

Deskundige expert met oog voor details. Laat zich niet afleiden en neemt zijn tijd tijdens de opleveringskeuring.

Een 10. wat een mooie beoordeling als bouwkundig inspecteur. Dank voor het vertrouwen voor de opleveringskeuring in Amersfoort en uw mooie review. Er was helaas veel tijd nodig tijdens de opleveringskeuring in Amersfoort om geen oplevergebreken over het hoofd te zien. De woning in Amersfoort is toch opgeleverd. Wij wensen u dan ook veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Alexander Register bouwkundig Inspecteur
Alexander Boele
10.0
02 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3833 KC Leusden (Door: Cindy van der Steeg)

Alexander Boele heeft op ons op zeer korte termijn erg goed geholpen. Hij heeft zelfs met de makelaar geschakeld ook al was dit onze eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft hij ons goed betrokken bij de bouwkundige keuring waardoor het uiteindelijke bouwkundig rapport makkelijker te begrijpen is. Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Nogmaals heel erg bedankt Alexander! 

Geachte mevrouw van der Steeg, Dank voor de opdracht voor de bouwkundige keuring in Leusden. Wat een mooie beoordeling voor mijn als bouwkundig inspecteur. Ik hoop dat de bouwkundige keuring in Leusden u heeft geholpen om een weloverwogen aankoopbeslissing te kunnen maken. Veel succes, Met vriendelijke groet, Alexander Register bouwkundig inspecteur (Rbi)
Alexander Boele
10.0
30 november 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8256 GG Biddinghuizen (Door: Remko Klaessen)

Alexander is een hele kundige bouwkundige keurder die goed zaken uitlegt en tips geeft hoe je bepaalde dingen kan aanpakken. 

Verder neemt hij ook ruim de tijd tijdens de bouwkundige keuring en merk je dat hij erg begaan is met de klant. 

Ik zou Alexander Boele als bouwkundig inspecteur aan iedereen aanbevelen en de volgende keer weer kiezen voor de oplevering van mijn huis.

Nogmaals bedankt voor de top service!

Beste Remko, Dank voor je recensie en je opdracht voor de bouwkundige keuring in Biddinghuizen! Fijn om uw klantervaring te lezen. Mocht u nog vragen hebben over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Biddinghuizen, neem dan contact met mij op. Veel woonplezier in Biddinghuizen. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
25 november 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3881 BG Putten (Door: Pieter van Barneveld)

Grondig onderzoek en duidelijke uitleg bij gevonden verbeter punten. Vriendelijk in de omgang en snel het rapport opgeleverd.

Geachte heer Barneveld, Mijn dank voor het vertrouwen voor een bouwkundige keuring in Putten en uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur. Veel wijsheid bij uw aankoop beslissing. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Alexander Boele
10.0
17 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3894 Zeewolde (Door: TIm van der Maarl)

Alexander,

Bedankt voor je professionele opleveringskeuring/oplevering! Erg secuur van je. 

met vriendelijke groet,

Tim van der Maarl

Geachte heer van der Maar, Fijn dat u uw ervaring over de door mij uitgevoerde opleveringskeuring in Zeewolde wil delen en u de moeite heeft genomen om een recensie te schrijven. Als bouwkundig inspecteur is het voor mij belangrijk om te weten hoe zij de opleveringskeuring hebben ervaren. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw aanvraag voor de opleveringskeuring in Zeewolde. Ik wens u dan ook veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
13 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1319 EW Almere (Door: John Kroese)

Zeer zorgvuldige en terzake kundige bouwkundige keuring. Kwamen aantal punten naar voren die anders  op het procesverbaal van oplevering niet zouden zijn opgenomen.

Geachte heer Kroese, Een mooie recensie voor mijn uitgevoerde opleveringskeuring in Almere. Goed dat we van meerwaarde hebben kunnen zijn binnen de opleveringskeuring. De sleutel overdracht is spannend zo ook de opleveringskeuring als nieuwbouw koper. U heeft nu met een gerust hart de sleutel in ontvangst kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Alexander Boele
10.0
08 november 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3833 KD Leusden (Door: Michiel Kramer)

We zijn heel tevreden over de uitgevoerde keuring. Hij was professioneel, keurig en eerlijk. Het kwam betrouwbaar over en we hadden het rapport al na 1 werkdag in huis. Communicatie was ook goed, de expert was mobiel bereikbaar en was op tijd op de locatie. Eerlijke prijs. 

Geachte heer Kramer, Fijn om te horen dat u tevreden was over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Leusden. Ik hoop dat u middels mijn bouwkundige keuring een weloverwogen aankoopbeslissing kunt doen en dat de bouwkundige keuring in Leusden u ertoe heeft doen besluiten om tot koop over te gaan. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
04 november 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3893 JD Zeewolde (Door: Simone Haijkens)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Haijkens, Dank voor een mooie recensie. Een 10 voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde. Daar doe ik het uiteindelijk voor als register bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over de uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde neem dan gerust even contact met mij op. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
30 oktober 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3892 CP Zeewolde (Door: T. de Munnik)

Prettige expert om mee door een woning te lopen! Informatief en deskundig. 

We kijken terug op een fijne uitleg en voorlichting!

Geachte heer Munnik, Fijn om te horen en te lezen dat uw mijn bouwkundige keuring in Zeewolde positief heeft ervaren. Het is van belang dat u als koper goed geïnformeerd wordt tijdens de bouwkundige keuring immers heeft u een onderzoeksplicht als koper. Op het moment dat wij gezamenlijk de woning verlaat is het van belang dat u al weet wat er speelt ondanks dat u nog geen bouwkundig rapport heeft. Zo kunt u na het ontvangen van het bouwkundig rapport een weloverwogen beslissing nemen. Goed om te lezen in uw review dat het is gelukt. Nogmaals dank voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Zeewolde en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
29 oktober 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3844 ZR Harderwijk (Door: Elynja Koppe)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Koppe, Bedankt voor het vertrouwen en opdracht voor een bouwkundige keuring in Harderwijk en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Hier doe ik het voor als bouwkundig inspecteur. Met vriendelijke groet, Alexander, Register bouwkundig inspecteur
Alexander Boele
10.0
16 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3894 BG Zeewolde (Door: Rutger van der Kooi)

Voor het officiele oplevermoment van onze nieuwbouwwoning hebben wij Alexander Boele gevraagd om als onafhankelijk bouwkundig inspecteur (voor ons) op te treden.Alexander is duidelijk in zijn communicatie en neemt de tijd om zaken uit te leggen. Hij gaf uitgebreid uitleg tijdens de opleveringskeuring over de zaken in en rondom het huis en de standaarden waar bepaalde zaken aan moeten voldoen. Verder gaf hij gevraagd en ongevraagd werkbare tips, op welke wijze wij bepaalde zaken moesten opppakken/opletten na de oplevering.De opleveringskeuring in Zeewolde welke Alexander uitvoerde was grondig en hij nam hier uitgebreid te tijd door. Per verdieping en systematisch doorliepen wij het huis, waarbij ook de buitenzijde grondig (op het dak) werd bekeken.Tevens onstond er biij onze oplevering er een oplevering geschil / verschil van mening tussen Alexander en de aannemer. In dit meningsverschil toonde Alexander zich heel professioneel en liet hij zich niet uit het veld slaan. Alexander liet hierbij duidelijk zijn expertise spreken en wist hiermee een bouwkundige fout omtrent de 'open stootvoegen' in de achtergevel voor ons te winnen.Ook in de garage wist hij een bouwfout te onderkennen, welke ons (waarschijnlijk) een hoop problemen in de toekomst heeft voorkomen.Verder waren er nog kleine schades welke hij opmerkte, die wij zelf nooit hadden ontdekt.

Het bouwkundig schaduwrapport welke wij opgeleverd kregen door Alexander was duidelijk en leesbaar en voorzien van foto's van de onderkende oplevergebreken. Verder was dit nog aangevuld met goede adviezen voor ons nieuwbouwhuis.

Alexander is als bouwkundig inspecteur professioneel, duidelijk (weet o.a vakjargon om te zetten naar begrijpelijke taal), overtuigend, grondig en benaderbaar in zijn werk. Ik zou hem daarom zeker aanbevelen als bouwkundig inspecteur voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouwhuis.

Beste Rutger, hartelijk dank voor je uitgebreide review en uw vertrouwen in mij als bouwkundig inspecteur voor de opleveringskeuring in Zeewolde. Erg fijn om te lezen. Ik ga ervanuit dat de bouwer ervoor zorgt dat de balklaag van de garage goed wordt uitgevoerd zodat je nog jaren zonder problemen vooruit kan in uw nieuwbouw woning. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring of u wil nog een naschouw opleveringskeuring, dan weet u mij te vinden. Veel woonplezier gewenst! Hartelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
04 oktober 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 8715 EV Stavoren (Door: Wouter Stam)

Vakkundig en conform de afspraak de bouwkundige keuring in Stavoren uitgevoerd, dus volledig naar tevredenheid.

Geachte heer Stam, Goed om te lezen dat de bouwkundige keuring in Stavoren naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij doen er alles aan als register bouwkundig inspecteur om kopers in het gehele traject bij te staan. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport of de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Stavoren, neem dan contact op. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
8.0
23 september 2019
Offertetraject, 3824 NW, Amersfoort (Door: Anoniem)

Goed en overzichtelijk expertise rapport inzake een bouwgeschil klusser. Snel een inspectie ingepland bij cliënte en binnen een aanzienlijke termijn het expertise rapport opgesteld.

Beste Jurist, Dank voor de opdracht voor een expertise rapportage inzake een bouwgeschil. De slecht uitgevoerde badkamer hebben wij middels het expertise rapport in beeld gebracht. Wij hopen dat u als jurist voor uw cliënt het (ver) bouwgeschil in het voordeel kunt beslechten. Mocht u nog vragen hebben over de bouwgeschillen rapportage in Amersfoort dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
12 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8245 JE Lelystad (Door: Edward Scherbinski)

Goede, nauwgezette en uitgebreide controle en adviezen tijdens onze opleveringskeuring in Lelystad.

Zeer waardevol.

Een 10 wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur voor de opleveringskeuring in Lelystad. Dank voor het vertrouwen en dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen. Hier doen we het uiteindelijk voor. Mocht je nog vragen hebben over het oplever rapport, oplevergebreken of de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Lelystad, neem dan gerust contact met mij op. Gefeliciteerd met uw nieuwbouwwoning en veel woonplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
8.0
04 september 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 8253 HW Dronten (Door: E.J.C. Brugman)

Dhr Boele was ruim op tijd op afspraak. Beleefd en informeerde naar eventuele vragen van mijn kant. Maakte duidelijk kenbaar wat de bedoeling was van de keuring en voor zover ik dat kan beoordelen deskundig was. Gaf uitleg wat hij constateerde en waar we tot op moeten letten. Prima advies

Geachte mevrouw Brugman, Dank voor uw vertrouwen en beoordeling over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Dronten. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
8.0
30 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3962 TE Wijk bij Duurstede (Door: Maurice Jeuring)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Jeuring, Bedankt voor het gestelde vertrouwen en uw mooie beoordeling voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Wijk bij Duurstede. Als register bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de ervaring van de klant. Ik ben dan ook blij dat u de bouwkundige keuring in Wijk bij Duurstede positief heeft ervaren. Heeft u vragen over het bouwkundig rapport stel ze dan gerust. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde
Alexander Boele
10.0
30 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3881 TP Putten (Door: Gijsbert Evers)

Prettig gesprek met een uitgebreid rapport. Daarnaast heb ik het meedenken erg gewaardeerd wanneer ik vragen had over wat slim is om te doen met betrekking tot aanpassingen/verbeteringen in de woning.

Geachte heer Evers, Goed om te lezen dat u het bouwkundig rapport van de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Putten als goed beoordeeld. Het is voor mij als bouwinspecteur van belang toekomstige koper tijdens de rondgang maar ook middels een bouwkundig rapport goed inzicht te geven. Tijdens de bouwkundige keuring kunnen kopers dan vragen stellen over wensen en verbeteringen. Zo weet je als koper op het moment dat we de woning verlaten al voor 70% wat je gaat aankopen en wat de mogelijkheden zijn. Het bouwkundig rapport laat dan vaak zien wat de kosten direct en op termijn zijn waardoor je een weloverwogen aankoopbeslissing kunt maken. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in mij als register bouwkundig inspecteur voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Putten en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur provincie Flevoland.
Alexander Boele
10.0
27 juni 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3824 XB Amersfoort (Door: K. Kapenieks)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Kapenieks, Dank voor de mooie review en het vertrouwen voor de aanvraag van een bouwkundige keuring in Amersfoort. Mocht u vragen hebben over de bouwgebreken en over het bouwkundig rapport, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
17 juni 2019
Opleveringskeuring nieuwbouw, 3898 LA Zeewolde (Door: Johan van Peperzeel)

Goeie goser met veel kennis van zaken.

Wauw wat een mooie beoordeling voor de opleveringskeuring in Zeewolde. Veel woonplezier in het mooie Zeewolde. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Zeewolde provincie Flevoland.
Alexander Boele
10.0
11 juni 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3881 ZD Putten (Door: Daan van Gilse)

Geen beschrijving meegegeven...
Wat een mooie review, een 10 voor de bouwkundige keuring in Putten. Goed om te zien dat u de uitvoering van de bouwkundige keuring in Putten als leek positief beoordeeld. Indien u nog vragen heeft over het bouwkundig rapport dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Putten e.o.
Alexander Boele
10.0
29 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1333ZJ Almere (Door: Linda Brugman)

Fijne samenwerking gehad. Duidelijk meer inzicht gekregen van de bouwkundige aspecten van de woning. Voor ons is het nu duidelijk welke dingen in de woning we aan moeten pakken en waar we op langere termijn naar kunnen kijken. Bedankt voor de samenwerking en verheldering!

Geachte mevrouw Brugman, Goed om te lezen dat de bouwkundige keuring in Almere u inzicht heeft verschaft in de bouwkundige aspecten. Voor mij als bouwinspecteur is het dan geslaagd, immers moet een koper weten wat hij of zij gaat aankopen. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur provincie Flevoland.
Alexander Boele
10.0
27 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3881 ZB Putten (Door: Eric van Voskuilen)

Was erg blij met de keuring. Er wordt niet alleen gekeken naar gebreken, maar ook naar toekomstig onderhoud waar ik zelf niet snel aan gedacht zou hebben. Fijne communicatie van Alexander en veel uitleg gehad. 100% aanrader. 

Bouwgebreken, achterstallig onderhoud op kort en langer termijn behoren tot een bouwkundige keuring. Goed om feedback te krijgen over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Putten. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur Zeewoldeprovincie Flevoland.
Alexander Boele
10.0
20 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 7364 BB Lieren (Door: Marco Keur)

Na ervaringen met andere partijen is Alexander de volle 10 punten waard. Goede en uitgebreide keuring uitgevoerd aan onze jaren 30 woning en een keurig rapport ontvangen. Ga zo door!

Beste Marco, Wat fijn om te lezen! Graag gedaan en veel woonplezier
Alexander Boele
10.0
23 april 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3893 JN Zeewolde (Door: Anouk Meijer)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, De bouwtechnische keuring in Zeewolde heeft u beoordeeld met 5 sterren. Hier doe ik het voor als register bouwkundig inspecteur. Mocht je nog vragen hebben over de bouwtechnische keuring dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur Zeewolde Provincie Flevoland.
Alexander Boele
8.0
21 april 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3892 EJ Zeewolde (Door: Wessel Zimmermann)

Geen beschrijving meegegeven...
De bouwtechnische keuring in Zeewolde was voor u een spannend moment. Wel of niet aankopen is dan een wik en weeg moment. Ik hoop dat ik met de bouwtechnische keuring in Zeewolde u voldoende inzicht hebt verschaft om al dan niet tot aankoop over te gaan in Zeewolde. Fijn dat u mij heeft beoordeeld als bouwkundig inspecteur. Groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde regio Flevoland.
Alexander Boele
10.0
18 maart 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 8041 AV Zwolle (Door: Ralph Wijnands)

Alexander is kundig, doortastend en functioneel kritisch. Hij neemt uitgebreid de tijd, geeft goede adviezen en legt uit wat hij doet en ziet. Daarnaast ook een leuke vent. Kortom, helemaal top en ik zou hem zeker ook aan andere mensen aanraden. 

8.0
17 maart 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 7322 JL Apeldoorn (Door: Richard van Leeuwen)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer van Leeuwen, Bedankt voor het vertrouwen en uw mooie beoordeling voor de uitgevoerde bouwkundige keuring in Apeldoorn. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring in Apeldoorn een goede aankoop beslissing heeft kunnen maken. Mocht u nog vragen hebben over de uitgevoerde bouwkundige keuring in Apeldoorn neem dan gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
20 december 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3818 ZB Amersfoort (Door: Robert ter Borg)

Was snel schakelen, een goed, professioneel en overzichtelijk bouwkundig rapport is van de bouwkundige keuring gemaakt. 

10.0
30 november 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3823 HB Amersfoort (Door: Andrée Sekreve)

Zeer tevreden over de uitgevoerde bouwkundige keuring in Amersfoort. 

10.0
22 november 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 8243LX Lelystad (Door: Mevrouw Ilse Ankum)

De bouwkundige keuring in Lelystad is naar tevredenheid verlopen. Zie review cijfer.

8.0
21 november 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3812 GA Amersfoort (Door: Hessel Coljee)

Goed en inzichtelijk bouwkundig rapport, daarnaast goed persoonlijk contact!

10.0
25 oktober 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 8014EB Zwolle (Door: Merel de Klerk)

Zeer tevreden, hij nam alle tijd en gaf antwoorden op al mijn vragen. Zou hem zeker aanraden aan familie en vrienden voor een bouwkundige keuring.

10.0
27 september 2018
Bouwkundige keuring , 8226CC, Lelystad (Door: Anoniem)

Zeer deskundige bouwkundig inspecteur en uitgebreid bouwkundig rapport. 

8.0
24 september 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3813 DT Amersfoort (Door: M van Ommen-Kloeke)

Alexander was een zeer professioneel te werk gegaan en nam de tijd om zijn waarnemingen toe te lichten. Daarnaast beantwoorde hij eventuele vragen adequaat tijdens de bouwkundige keuring.

8.0
11 september 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3904 BA Veenendaal (Door: Daniel Hartvelt)

Helder verhaal en een uitgebreide bouwkundige keuring. Prettige manier!

10.0
14 augustus 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3891 BC Zeewolde (Door: Matthijs Winter)

Heel fijne bouwkundige keuring in Zeewolde gehad. Liet ook mij zien wat er moest gebeuren en waarom dat nu moest. Ook een eerlijke beoordeling. Fijn!

10.0
27 juli 2018
Bouwkundige keuring , 8231BN, Lelystad (Door: Anoniem)

Goede service en kwaliteit van de bouwkundig inspecteur. 

10.0
26 juli 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3555vt Utrecht (Door: Pepijn Louisse)

Zeer tevreden. Alexander neemt echt de tijd en de moeite om je door het huis mee te nemen en je vragen te beantwoorden maar ook om goed te checken in welke bouwkundige staat alle elementen van het huis verkeren. Ik ervaarde hem als zeer kundig, prettig in de omgang en in staat om in begrijpelijke taal uit te leggen wat hij tijdens de bouwkundige keuring constateerde. Ik zou hem absoluut aanraden aan iedereen. 

10.0
08 juli 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 8226DK (Door: Jos de Bruin)

was zeer tevreden over de professionel instelling van dhr Boele en de uitgevoerde bouwkundige keuring.

10.0
17 juni 2018
Bouwkundige keuring , 1141AT, Monnickendam (Door: Anoniem)

Prima bouwkundige keuring en bouwkundig  rapport en afhandeling met de oodrachtgever.

Met vriendelijke groet,

Michiel Mokkenstorm.

Geachte heer Mokkenstorm, beste Michiel, Fijn om te horen dat u als VBO Makelaar in de rol van aankoopmakelaar tevreden bent over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Monnickendam. Mocht u of uw cliënt nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan kunt u uw vraag uitzetten binnen uw lextool account. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
13 juni 2018
Bouwkundige keuring , 1141AT, Monnickendam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
10 juni 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 8212ae (Door: Alex Ehlting)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
01 juni 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3822ve (Door: Niels Timmer)

Duidelijk uitgelegd en vastgelegd; flexibel in de planning en Alexander komt erg vakbekwaam en modern over. Dit geeft een goed gevoel.

10.0
31 mei 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3823 WL (Door: G. Kappe)

komt deskundig over

prettig in communicatie

10.0
06 mei 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3813MA (Door: Pien Nootebos)

Prettig en duidelijk in contact. Goed overzicht van de staat vangnet huis. Duidelijk overzicht van te verwachten onderhoud op de korte en lange termijn. 

8.0
05 mei 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3892 AM (Door: Alice Hartgers)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 april 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 8042 AW (Door: Taco Bijlsma)

Alexander Boele heeft ons goed meegenomen in zijn verhaal tijdens de keuring van de woning. Ik heb alle vragen kunnen stellen en heb op veel punten een goed advies gekregen. Het raport was duidelijk, overzichtelijk en heel bruikbaar om onze plannen te realiseren.

Geachte heer Bijlsma, Dank voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Zeewolde en uw mooie recensie. Een 10. Voor mij als bouwkundig inspecteur is het van belang dat een koper goed inzicht verkrijgt in de technische staat van een woning. Als wij de deur sluiten moeten uw vragen beantwoord zijn. Goed om te horen dat dit is gelukt bij de bouwkundige keuring in Zeewolde die ik namens u heb mogen uitvoeren. Indien u nog vragen heeft over de bouwkundige keuring in Zeewolde dan kunt u gerust contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde
Alexander Boele
10.0
07 april 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 3818 VD (Door: Jorrit Rijnders)

Fijne samenwerkings, snel en professioneel. Aanrader!

Geachte heer Rijnders, Een beoordeling van een 10 als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Amersfoort. Hier doe ik het voor. Fijn dat u de moeite heeft genomen om mij als bouwkundig inspecteur te beoordelen. Dank nogmaals voor de opdracht voor de bouwkundige keuring in Amersfoort en uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur (Rbi)
Alexander Boele
10.0
23 maart 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi): Zeewolde, Weteringplein 32 (Door: Annika van Poolen)

Zeer vakkundig, vriendelijke bouwkundige keuring uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!

8.0
28 februari 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi): Amersfoort, Ringslang 16 (Door: K. Arentsen)

Goed advies, heldere communicatie.

Geachte heer/mevrouw, Dank voor uw opdracht voor een bouwkundige keuring in Amersfoort en uw mooie beoordeling (8) als bouwkundig inspecteur. Wij wensen u veel wijsheid toe met het bouwkundig rapport. Mocht de aankoop doorgaan en u heeft nog vragen over de bouwkundige keuring in Amersfoort neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Alexander Register bouwkundig inspecteur (Rbi)
Alexander Boele
8.0
31 januari 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur): Den Haag, Ligusterstraat 109A (Door: Alexander Lips)

Misschien ben ik te zuinig. In ieder geval voor herhaling vatbaar.
Geachte heer Lips, Dank voor de opdracht voor de bouwkundige keuring in Den Haag. Ik hoop dat mijn bouwkundige keuring in Den Haag voor u als Aankoopmakelaar Nelisse Makelaars en uw cliënt heeft geholpen binnen uw onderhandelingspositie. Inzicht in een vastgoed bij aankoop is niet alleen belangrijk voor de onderhandeling maar ook voor cliënt om investeringen te begroten direct en in de toekomst. Nogmaals dnk voor uw mooie review en opdracht voor een bouwkundige keuring in Den Haag. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Lexacon
Alexander Boele
8.0
24 januari 2018
Verborgen gebreken woning, 4021AG, Maurik (Door: Anoniem)

Alexander Boele is een vriendelijke man die mensen met begrip benaderd. Geen oordeel heeft, en zodoende op al uw vragen antwoord, of je het wilt horen of niet. Een integer en oprecht mens, die zie je nog maar weinig.

Geachte heer V, Dank voor de opdracht en het gestelde vertrouwen in mijn als mens en mijn uitgevoerde verborgen gebreken onderzoek in Maurik. Ik hoop oprecht dat mijn verborgen gebreken onderzoek u verder helpt in uw geschil. Mocht u nog vragen hebben over het verborgen gebreken onderzoek stel ze gerust. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig Inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
28 november 2017
Offertetraject, 3882GV, Putten (Door: Anoniem)

Helder rapport, onderzoeksvragen netjes beantwoord. Communicatie deskundige-verzekerde verliep soepel begreep ik.
Beste Jurist, Dank dat u de moeite neemt als jurist mij te beoordelen voor de door mij uitgevoerde expertise rapport inzake een bouwgeschil in Putten. Mocht u nog vragen hebben over de bouwgeschillen rapportage dan kunt u via de lextool uw vraag uitzetten. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden