Edwin Ransz

Edwin heeft uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Naast zijn werk voor Ransz Bouw Advies, werkt Edwin nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft hij up to date met zijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

We zijn blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op expertiseniveau spreekt me dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eisen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRB
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

9 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
28 juni 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5941cn Velden (Door: Dhr. I. Horoszko)

A very good building inspector. Everything went smoothly and without problems. Good communication. I am fully satisfied.

8.0
08 juni 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 5583 XM Waalre (Door: Meike Vonk )

Bouwinspecteur Edwin Ransz is een prettige man die verstand heeft van zijn werk en weet waar hij over praat. Ziet zaken die niet deugdelijk zijn uitgevoerd en weet dit goed te onderbouwen.

Is betrouwbaar in het maken en nakomen van zijn afspraken. Reageert erg snel  binnen het geautomatiseerde systeem lextool en is zorgvuldig in zijn communicatie.

Beste mevrouw Vonk, Fijn dat u uw ervaring over mij als register bouwkundig inspecteur heeft willen delen. En dank voor het vertrouwen voor een bouwgebreken onderzoek in Waalre. Mocht u nog vragen hebben over het bouwgebreken onderzoek dan zie ik ze graag tegemoed. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz, Register bouwkundig Inspecteur Limburg
Edwin Ransz
8.0
31 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6019cd Wessem (Door: Dhr. J. Korsten)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Korsten, Wat een mooie beoordeling voor mij als Register bouwkundig inspecteur voor de bouwkundigekeuring in Wessel. Reviews bouwkundige keuring (en) zijn vrijblijvend. Fijn dat u even tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport nationale hypotheek garantie (NHG) in Wessel dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur limburg e.o. Edwin Ransz.
Edwin Ransz
10.0
07 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6049ah Herten (Door: Mevr. M. Hanssen)

Supergoede en snelle service! Er wordt de tijd genomen tijdens de bouwkundige keuring om alles duidelijk te beoordelen en te controleren. Bij alles een duidelijke uitleg!

Super bedankt!!!

Geachte mevrouw Hanssen, Goede Ervaringen en slechte ervaringen bouwkundige keuring (en) zijn voor mij als register bouwkundig inspecteur belangrijke feedback. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds beter optimaliseren. Goed om te zien dat u de bouwkundige keuring voor de hypotheek (NHG) positief heeft beoordeeld. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring NHG in Herten, stel ze gerust. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur Limburg en omgeving. Edwin Ransz.
Edwin Ransz
10.0
29 april 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6045ep Roermond (Door: Mevr. W. Derkx)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Derkx, Wat een mooie beoordeling voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring Roermond en het bouwkundig rapport. In het bouwkundig rapport zijn bouwkundige gebreken en herstel kosten direct noodzakelijk en op termijn meegenomen. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport Nationaal Hypotheek Garantie. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz, Register bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Edwin Ransz
Bekijk alle reviews en ervaringen (9)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden