Edwin Ransz

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
28 juni 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5941cn Velden (Door: Dhr. I. Horoszko)

A very good building inspector. Everything went smoothly and without problems. Good communication. I am fully satisfied.

8.0
08 juni 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 5583 XM Waalre (Door: Meike Vonk )

Bouwinspecteur Edwin Ransz is een prettige man die verstand heeft van zijn werk en weet waar hij over praat. Ziet zaken die niet deugdelijk zijn uitgevoerd en weet dit goed te onderbouwen.

Is betrouwbaar in het maken en nakomen van zijn afspraken. Reageert erg snel  binnen het geautomatiseerde systeem lextool en is zorgvuldig in zijn communicatie.

Beste mevrouw Vonk, Fijn dat u uw ervaring over mij als register bouwkundig inspecteur heeft willen delen. En dank voor het vertrouwen voor een bouwgebreken onderzoek in Waalre. Mocht u nog vragen hebben over het bouwgebreken onderzoek dan zie ik ze graag tegemoed. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz, Register bouwkundig Inspecteur Limburg
Edwin Ransz
8.0
31 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6019cd Wessem (Door: Dhr. J. Korsten)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Korsten, Wat een mooie beoordeling voor mij als Register bouwkundig inspecteur voor de bouwkundigekeuring in Wessel. Reviews bouwkundige keuring (en) zijn vrijblijvend. Fijn dat u even tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport nationale hypotheek garantie (NHG) in Wessel dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur limburg e.o. Edwin Ransz.
Edwin Ransz
10.0
07 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6049ah Herten (Door: Mevr. M. Hanssen)

Supergoede en snelle service! Er wordt de tijd genomen tijdens de bouwkundige keuring om alles duidelijk te beoordelen en te controleren. Bij alles een duidelijke uitleg!

Super bedankt!!!

Geachte mevrouw Hanssen, Goede Ervaringen en slechte ervaringen bouwkundige keuring (en) zijn voor mij als register bouwkundig inspecteur belangrijke feedback. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds beter optimaliseren. Goed om te zien dat u de bouwkundige keuring voor de hypotheek (NHG) positief heeft beoordeeld. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring NHG in Herten, stel ze gerust. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur Limburg en omgeving. Edwin Ransz.
Edwin Ransz
10.0
29 april 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6045ep Roermond (Door: Mevr. W. Derkx)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Derkx, Wat een mooie beoordeling voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring Roermond en het bouwkundig rapport. In het bouwkundig rapport zijn bouwkundige gebreken en herstel kosten direct noodzakelijk en op termijn meegenomen. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport Nationaal Hypotheek Garantie. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz, Register bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Edwin Ransz
8.0
15 april 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6003ba Weert (Door: Dhr. A. Arissa)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Arissa, Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Weert en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Wij hopen dat u middels de bouwkundige rapportage een weloverwogen aankoopbeslissing heeft kunnen maken. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring te Weert neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Edwin Ransz
10.0
21 februari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6051jv Maasbracht (Door: Mevr. L. Rutten)

Edwin kwam ons vriendelijk en kundig over en we hadden echt het gevoel dat hij alles heel grondig nakeek tijdens de bouwkundige keuring in Maasbracht. Daarbij stond hij open voor vragen en gaf hij nuttige tips. Bedankt!

Geachte mevrouw Rutten, allereerst dank voor het vertrouwen voor de opdracht voor de bouwkundige keuring in Maasbracht en het delen van uw ervaring (review). Mocht u nog vragen hebben over de uitgevoerde bouwkundige keuring of het bouwkundig rapport of over de directe kosten herstel en termijn kosten. Neem dan even contact met mij op. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) Swalmen.
Edwin Ransz
10.0
12 februari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6102tj Echt (Door: De heer N. Aben)

Edwin Ransz is naar mijn mening zeer kundig en heeft mij naar volle tevredenheid geholpen. Hij nam zich ruim de tijd voor de bouwkundige keuring, en gaf ter plaatsen al zeer veel tips en uitleg. Ook na de bouwkundige keuring ruim voldoende toelichting gekregen op het bouwkundig rapport.

 Ik beveel Edwin Ransz zeker aan.

Als Register bouwkundig inspecteur in Roermond e.o. ben ik blij om te horen dat we naar volle tevredenheid deze bouwkundige keuring hebben uitgevoerd. Wij bedanken u voor deze mooie opdracht en wensen u veel succes met de verdere aankoop van deze woning. De door ons verstrekte bouwkundige rapportage voldoet ook aan de eisen t.b.v. de nationale hypotheek garantie (NHG). Met vriendelijke groet, Edwin Ransz Rbi
Edwin Ransz
10.0
13 januari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6045AE Roermond (Door: Mevr. M. Baats)

Goede bouwkundige keuring en snelle service! 

Dank u wel voor de bouwkundige keuring in Roermond t.b.v. de nationale hypotheek garantie (NHG) en deze mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Met veel plezier hebben wij deze mooie en bijzondere woning voor u bouwkundig gekeurd. Met Vriendelijke groet, Edwin Ransz Register bouwkundig inspecteur Roermond e.o.
Edwin Ransz
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden