Henk Beltman

Mijn naam is Henk Beltman. Ik ben eigenaar van Bouwkundig adviesbureau De Hoeksteen. Al jaren ben ik werkzaam als zelfstandig bouwkundig inspecteur voor consumenten en intermediairs en bied ik een helpende vakmanshand en controleert uw nieuwbouwwoningen, bestaande woningen op bouwfouten, bouwgebreken en achterstallig onderhoud. 

Vochtproblemen, schimmel, scheurvorming, bouwfouten, bouwgebreken zijn schering en inslag. Deze fouten achteraf herstellen is vaak erg duur, of soms zelfs onmogelijk. Door het inschakelen van een onafhankelijk Register Bouwkundig Inspecteur verkrijg je inzicht. 

Bouwkundig inspecteur zijn is een vak. Eindelijk is er erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau als zelfstandig Bouwkundig Inspecteur met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs. “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

0,0 / 5,0

0 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden