Jack Goossens

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
26 februari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6231LD Meerssen (Door: Rob Dokter)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Rob, Dank je wel voor je recensie en de aanvraag voor een bouwkundige keuring in Meersen. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur Jack Goossens Roosteren e.o.
Jack Goossens
10.0
15 februari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6176BN Spaubeek (Door: Shannon Lahaye)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank je wel Shannon voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Spaubeek en je mooie beoordeling. Succes met jullie nieuw (t)huis. Jack Goossens Register bouwkundig inspecteur Roosteren e.o.
Jack Goossens
10.0
12 februari 2020
Bouwkundige keuring , 6171LG Stein (Door: Bas Koolen)

Heel tevreden over de diensten van Goossens Vastgoed. Dhr. Jack Goossens heeft op korte termijn onze woning bouwkundig gekeurd en het bouwkundig-rapport aangeleverd. 

Geachte heer Koolen, Dank voor uw opdracht voor de bouwkundige keuring in Stein en uw mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Jack Goossens
Jack Goossens
10.0
28 november 2019
Bouwkundige keuring , 6343 RB Klimmen (Door: Claudio Caioni)

Kundig, duidelijke communicatie, transparant

Belangrijk zijn voor mij de ervaringen van de opdrachtgevers die een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren. Fijn dat u even de tijd heeft genomen om uw ervaring door de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Kimmen heeft willen delen en zo positief beoordeeld. Met vriendelijke groet, Jack Goossens Register Bouwkundig Inspecteur Roosteren e.o.
Jack Goossens
8.0
24 november 2019
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 6031 JT Nederweert (Door: Theo Verhoeven)

Mijn evaluatieve vraag is of er ook niet OP het platte dak deel van een woning geinspecteerd moet worden bij een vooroplevering.

Daarnaast ook de vraag in welke mate de koper zelf controle- en verbeterpunten moet aandragen, al dan niet in verlengde van controle van de meer-minderwerk keuzelijst.

Dank voor de hulp bij de woninginspectie.

Geachte heer Verhoeven, Een voorschouw opleveringskeuring biedt u als koper de mogelijkheid om de woning vaak 14 dagen voor de definitieve opleveringskeuring (procesverbaal van opleveren) te betreden en meer en minderwerk te bekijken en beoordelen. Dit gebeurt nogmaals bij de definitieve opleveringskeuring (sleuteloverdracht). Tijdens een voorschouw is de aannemer nog vollop aan het werk. De platte daken/daken worden visueel geinspecteerd bij gereed werk. Dus bij oplevering. Nogmaals dank voor uw mooie recensie en uw vertrouwen voor de opdracht voor de voorschouw. Tot de opleveringskeuring. Met vriendelijke groet, Jack. Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Jack Goossens
10.0
16 september 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 6462AE Kerkrade (Door: Wolfgang Dorsel)

freundlich, kompetent, ruhig, viele Erklärungen -> sehr empfehlenswert

10.0
02 juni 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 6012RH Haler (Door: Wendy van der Linden)

Duidelijke uitleg en snel.

goede rapportage.

10.0
31 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 6137SL Sittard (Door: Dwight Csólig)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
29 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 6137CC Sittard (Door: Chris Janssen)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
04 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 6367XZ Voerendaal (Door: I Vogt)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
28 november 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 6164JB Geleen (Door: Robert Hell)

Snelle service en tevreden over de uitgevoerde bouwkundige keuring in Geleen.

10.0
16 oktober 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 6438BE Oirsbeek (Door: Bob Dellwing)

Klantvriendelijkheid en een hoog expertise-niveau zijn kenmerkend voor bouwkundig inspecteur Jack. Tijdens de gehele bouwkundige inspectie gaf Jack Goossens gedetailleerd aan wat zijn bevindingen waren. Prettig dat hij de momenten feilloos aanvoelde wanneer hij dat (zo af en toe) in "Jip en Janneke taal" moest doen. Zeer prettig aangezien ikzelf geen materie-deskundige ben. Hij nam zelfs de tijd om mijn vragen te beantwoorden en dat waren er best nogal wat.

Het uiteindelijke bouwkundig rapport oogt zéér professioneel, voorzien van vele foto's en interessante bouwkundige details. Zeker het vermelden waard is de snelheid waarmee het bouwkundig inspectierapport werd opgeleverd, 2 dagen na de inspectie kreeg ik het concept-rapport reeds toegestuurd via de mail. Na mijn accoord kreeg ik diezelfde dag nog de definitieve versie.

Ik kan deze bouwkundig inspecteur met een gerust hart, bij eenieder aanbevelen!

10.0
25 juni 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 6122AT (Door: Rudi Schreurs)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
23 april 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 6163KA (Door: Giel Kubben)

Een duidelijk verslag van de keuring inclusief op en aanmerkingen en verbeterpunten van de woning.

Ik ben tevreden

Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden