Jelle Geert Hiemstra

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
02 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3317BT, Dordrecht (Door: Anoniem)

De bouwkundige inspectie heb ik als zeer goed ervaren.

De bouwkundig inspecteur had verstand van zaken.

Heeft meerdere punten aangehaald waar ik als koper overheen zou hebben gekeken.

De bouwkundig inspecteur kon op zeer korte termijn aanwezig zijn, dit terwijl er een grote afstand te overbruggen was. 

Vriendelijk en vakbekwaam.

Bedankt Guy, Voor de genomen moeite om voor mij een recensie te schrijven. Veel woonplezier toegewenst Jelle Geert Hiemstra Bouwkundig inspecteur RBI BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
8.0
07 maart 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8044, Zwolle (Door: Anoniem)

Adequaat en goed kritisch.

zeer blij met de begeleiding tijdens de opleveringskeuring. Zeker gezien de aannemer ook meerdere zaken niet (goed) kon beantwoorden.

Dank voor je aanwezigheid!

Bedankt voor je recensie en de genomen moeite, Ook hier in een register bouwkundig inspecteur weer noodzakelijk. Meer dan 40 opleverpunten. Niet alleen krasjes en deukjes maar ook bouwgebreken. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra Bouwkundig inspecteur NRBI BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
8.0
23 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7007 jd Doetinchem (Door: Richard Verkerk)

De kennis en ervaring van de bouwkundig inspecteur zijn buitengewoon goed. Met verstand van zaken is de bouwkundig inspecteur door de woning gegaan en heeft een behoorlijk aantal oplevergebreken, tekortkomingen en bouwfouten geconstateerd.

Echter de houding van de bouwkundig inspecteur is irritant arrogant, ook naar mij als opdrachtgever.

Hoe kan deze man, bij aankomst op de bouwplaats het gesprek beginnen met de mededeling:

"U heeft een fout adres opgegeven", hetgeen onjuist is en

"U neemt de telefoon niet op", hetgeen juist is; echter zo kan een gesprek niet beginnen. Vervolgens meent de bouwkundig inspecteur  tijdens de oplever inspectie een gesprek met ons, opdrachtgever aan te gaan over zijn geroemde kwaliteiten. "U kunt mij gerust een 10 geven."

Tijdens de opleverinspectie neemt de bouwkundig inspecteur uitgebreid de tijd om zijn bevindingen toe te lichten en zijn bouwkundige kennis daarover met ons te delen. Allemaal zeer interessant; echter hij vermeldt er niet bij dat, blijkbaar voor de fixed price van € 260 toch een tijdslimiet geldt van 2 uur en dat de meerdere tijdbesteding extra in rekening wordt gebracht. De oplever inspectie heeft 3 uur geduurd.

Iemand een 10 geven voor zijn prestatie zal ik nooit doen. Dankzij het feit dat de bouwkundige inspectie zeer kundig is uitgevoerd, geven wij nog een 8.

Bedankt voor uw opdracht en de genomen moeite om deze recensie te schrijven. Ik zal u kritiek ter harte nemen. Naast de onnodige beschadigingen zijn er veel bouwfouten geregistreerd bij deze opleverkeuring in Doetinchem. Bij bouwfouten geef ik inderdaad een toelichting, dit mede om discussie met de aannemer te voorkomen of het nu wel of niet een opleverpunt is en dit niet als opleverpunt door de aannemer geregistreerd wordt. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra Geregistreerd Rbi inspecteur BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
10.0
05 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6846, Arnhem (Door: Anoniem)

Sympathieke meneer. Goede kennis van zaken en oog voor detail.

Geachte heer Akinci, Dank voor de opdracht voor de opleveringskeuring van in nieuwbouwwoning in Arnhem. De opleveringskeuring is vaak een spannend moment. Mijn ervaring is dat er altijd oplevergebreken zijn in een nieuwbouwwoning. Bij een opleveringskeuring gaat het om gebreken en de uitvoering van de juiste details. Aandacht hiervoor is voor mij als bouwkundig inspecteur van belang. Dank dat u de tijd heeft genomen om voor mij als bouwkundig inspecteur een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra, Register Bouwkundig Inspecteur Arnhem e.o.
Jelle Geert Hiemstra
10.0
27 december 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6644 KL, Ewijk (Door: Anoniem)

Jelle heeft de opleveringskeuring in Ewijk van ons huis deskundig begeleid, de communicatie was duidelijk en de oplevering werd met een goede kritische blik begeleid. Wij zijn erg tevreden en kunnen hem dan ook aanbevelen voor een opleveringskeuring.

Geachte heer Woolderink, Wauw een 10 voor de opleveringskeuring in Ewijk. Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Dank nogmaals voor de opdracht en vertrouwen voor opleveringskeuring in Ewijk en veel plezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Jelle Geert, Register bouwkundig inspecteur Dieren e.o.
Jelle Geert Hiemstra
8.0
23 december 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 6562 JG, Groesbeek (Door: Anoniem)

Snelle actie en tevreden klant top geregeld
Geachte heer, Dank voor de opdracht voor een bouwgebrekenonderzoek in Groesbeek inzake een bouwgeschil tussen aannemer en onderaannemer. Ik hoop middels het bouwgebreken onderzoek dat beide partijen inzicht verkrijgen in het bouwgeschil en tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Jelle Geert, Register bouwkundig inspecteur (Rbi)
Jelle Geert Hiemstra
8.0
20 december 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8243 HN, Lelystad (Door: Anoniem)

Jelle is een uitstekende Expert, heeft ons duidelijke uitleg gegeven en heeft kritisch gekeken naar de oplevering van onze woning.

Nogmaals dank Jelle!

Bedankt Matthew, Dnk voor uw opdracht voor een opleveringskeuring in Lelystad en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Bij deze woning 35 oplevergebreken maar ook bouwgebreken aangetroffen. Details in en rondom de kozijnen zijn niet uitgevoerd volgens KOMO-Keur ect. En dat bij een een aannemer die meer dan 1500 woningen per jaar bouwt en oplevert. Indien de aannemer niet zijn verplichtingen na komt m.b.t. de oplevergebreken of heb je twijfel over de kwaliteit van de oplevergebreken neem dan contact met mij voor een naschouw opleveringskeuring. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra Register Bouwkundig Inspecteur
Jelle Geert Hiemstra
10.0
14 december 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 9951 SC Winsum (Door: Ate Trox)

Dhr. Hiemstra is op ons gedegen,  vakkundig en met veel verstand van zaken overgekomen.

De bejegening naar zowel ons als naar degene die de oplevering vanuit de aannemer deed, was direct en duidelijk.

Bedankt Ate, voor het vertrouwen voor een opleveringskeuring en je geplaatste recensie. Ook bij deze opleverkeuring nieuwbouw in Winsum zijn niet alleen 20 oplevergebreken en vlekjes/beschadigingen aangetroffen maar ook twee grote bouwfouten met als gevolg vroegtijdig onderhoud en vervallen garanties door toeleveranciers. Mocht de aannemer zijn verplichtingen niet na komen kun je mij contact op nemen. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra Register Bouwkundig Inspecteur BouwDock Bouwkundig adviesburo
Jelle Geert Hiemstra
10.0
04 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 7545wb, Enschede (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Dear Mr Borsci, Thank you for your confidence in a building inspection in Enschede. Building defects were found during the building inspection. We hope that you can make a good purchase decision with our building inspection. Sincerely, Jelle Register building inspector (Rbi)
Jelle Geert Hiemstra
Jelle Geert Hiemstra BouwDock Register building inspector (Rbi)
Jelle Geert Hiemstra
8.0
11 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6587 AZ, Middelaar (Door: Anoniem)

Nette keuring, zeer vakbekwaam. Goed op de hoogte van de laatste veiligheidsnormen.

Bedankt Linda, Dank voor het vertrouwen voor een opleveringskeuring in Middelaar. Meer dan 30 oplevergebreken zijn er gevonden. De aannemer was nog niet klaar en dient deze opleverpunten nog te verhelpen. Let op m.b.t. de bankgarantie of laatste termijn bij de notaris. Als ze de oplever gebreken niet verhelpen kunt u de laatste termijn tegen houden. Lwet wel u dient onderbouwd middels een rapportage de kosten aan te tonen door derden. Mocht u vast lopen bij het herstel van de oplevergebreken dan kunt u mij bellen. Met vriendelijke groet, Jelle Hiemstra Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Jelle Geert Hiemstra
8.0
24 juni 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 3404 AP IJsselstein (Door: Elena Lipezina)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Lipezina, De bouwkundige keuring in Ijsselstein was een uitdaging. Dank nogmaals voor het vertrouwen dat u de bouwkundige keuring aan ons heeft toevertrouwd. Fijn dat u uw ervaring over mij als bouwkundig inspecteur wilde delen. Met vriendelijke groet, Jelle Hiemstra Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Jelle Geert Hiemstra
8.0
05 februari 2019
Bouwtechnische keuring, 5845hh, Sint Anthonis (Door: Anoniem)

Uitstekend! Duidelijke en open communicatie. Snelle reactie op telefoon en/of mail. 

Bedankt Carin, Ook hier gebreken gevonden die niet door de eigenaar waren vermeld. Bedankt voor je recensie. Groeten, Jelle Geert BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
8.0
02 februari 2019
Bouwtechnische keuring, 5831jn, Boxmeer (Door: Anoniem)

Bleek ter zake kundig.

Nog wel een antwoord op de vraag tegoed van hem: hij zou nog eea nakijken tav houtsoort en onderhoud (apart bericht gestuurd)

Dat zijn we vergeten na te vragen bij de huidige eigenaar. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra
Jelle Geert Hiemstra
8.0
20 november 2018
Offertetraject, 5432HH, Cuijk (Door: Anoniem)

Prima expertise, duidelijk rapport en duidelijk uitleg ter plaatse
Bedankt Milou, Oorzaak en gevolg van de lekkage vastgelegd en ter plaatse een lekdetectie uitgevoerd. De aanwezige wederpartij gaat de constructie aanpassen. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
10.0
27 augustus 2018
Bouwtechnische keuring, 5431DL Cuijk (Door: Arian Claassen)

De bouwkundige keuring in Cuijk is goed verlopen. 

8.0
24 augustus 2018
Bouwtechnische keuring, 5831AC Boxmeer (Door: Renske van der Zwart)

Zeer duidelijke uitleg en overal werd naar gekeken tijdends de bouwkundige keuring in boxmeer. 

10.0
31 juli 2018
Bouwtechnische keuring, 6538GH Nijmegen (Door: Michel Kersten)

Bouwkundige keuring prima geregeld. Tevreden klanten. 

10.0
25 juli 2018
Bouwtechnische keuring, 5841AK (Door: Dominique de Cock)

Goede bouwkundige keuring. De review spreekt voor zich. 

10.0
23 juli 2018
Bouwtechnische keuring, 5652EP (Door: Simon van Wijk)

Goede bouwkundige keuring, erg meedenkend en servicegericht. Top!

Bedankt Simon, Groeten, Jelle Geert Hiemstra BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
10.0
03 juli 2018
Bouwtechnische keuring, 5831ev, Boxmeer (Door: Anoniem)

Zeer deskundige en vriendelijke man die Jelle. 

8.0
27 maart 2018
Bouwtechnische keuring: Cuijk, Valkenhorst 62 (Door: Melissa Degen)

Zeer tevreden. Gedetaileerde uitleg over bouwgebreken. We konden veel vragen stellen tijdens de rondgang en was bereid hier antwoord op te geven. Was jammer genoeg wel te laat. Tip! bel als je in de file staat eerder de klant. Dan weten we dat je onderweg bent. 

10.0
07 maart 2018
Bouwtechnische keuring: Nuenen, Berg 59 (Door: Wijnand Ijsselsteijn)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
14 februari 2018
Bouwtechnische keuring, 6561 EX, Groesbeek (Door: Anoniem)

Uitstekend in contact zowel met de verkoper als de koper. Kritisch op onderhoudsaspecten die een leek niet zomaar ziet. Desgevraagd informatief over verandermogelijkheden in het pand. Zonder te haasten effectief met de beschikbare tijd.

Overigens raar dat deze feedback wordt gevraagd voordat we het keuringsrapport hebben ontvangen.
Niko Raaphorst
Geachte heer, U geeft aan dat u "Overigens raar dat deze feedback wordt gevraagd voordat we het keuringsrapport hebben ontvangen". Stichting Nederlands Register Bouwkundig inspecteurs ziet erop toe dat men geen fake reviews kan plaatsen en dat deze net dwingend worden opgelegd. Een ervaring van een bouwkundige keuring ofwel feedback wordt pas gevraagd nadat u het rapport heeft kunnen downloaden. Wij hebben dit laten controleren door onze ICT. Deze geven aan dat er tentijde van het aanbieden van uw rapport er een bug in het systeem was. Dit is nu opgelost en zal niet meer gebeuren. Dank voor uw feedback. Mede daardoor konden we deze bug oplossen. Met vriendelijke groet, Vincent Verbruggen Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs
Vincent  C.H.P. Verbruggen
10.0
22 januari 2018
Bouwtechnische keuring: Cuijk, Fazantenveld 46 (Door: Michael Klok)

Netjes en kijkt ook goed naar wat je zelf het beste kan vervanderen om het nog beter te krijgen.

8.0
09 december 2017
Bouwtechnische keuring: Huissen, Warmoezerij 49 (Door: Monique Hendriks)

Goed uitgelegd waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn. 

8.0
09 december 2017
Bouwtechnische keuring: Huissen, Warmoezerij 49 (Door: Monique Hendriks)

Goed uitgelegd waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn. 

8.0
03 mei 2017
Bouwtechnische keuring, 7227ng, Toldijk (Door: Anoniem)

kontakt met klant werd door klant als prettig ervaren
Bedankt Jaap, Een verbouwde boerderij en riet gedekt. Is altijd oppassen met isolatie, ook hier verkeerd geïsoleerd. Groeten, Jelle Geert
Jelle Geert Hiemstra
10.0
02 mei 2017
Bouwtechnische keuring, 3766CP, Soest (Door: Anoniem)

De expert was goed en legde goed dingen uit. Zeker een aanrader!.

Bedankt Delbrien, Een jaren 70 woning met weinig gebreken, je komt ze niet veel tegen. Groeten, Jelle Geert
Jelle Geert Hiemstra
10.0
31 maart 2017
Bouwtechnische keuring: Cuijk, Grotestraat 37 (Door: H Verbeten)

Zeer tevreden met de bouwtechnische keuring van de Heer hiemstra. Het pand is gedateerd en de heer Hiemstra nam ruimschoots de tijd om ook advies te geven over specifieke zaken als restauratie en herstel die komen kijken bij de aankoop van een woning als deze.

Bedankt Hans. Een oud pand met veel gebreken en gedateerd, dus een goed advies bespaart je veel geld. Groeten Jelle Geert
Jelle Geert Hiemstra
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden