Leon Rooimans

Als bouw inspecteur voor de omgeving Zuid-Holland en omstreken wil ik marktpartijen zekerheid bieden over de kwaliteit en uitvoering van inspecties bij verkoop en bouwprocessen.

Bouwkundige keuring

Een Bouwkundige keuring aankoop, Bouwkundige keuring verkoop of een bouwkundige keuring NHG Zijn bouwkundige keuringen van een bestaande woning of gebouw. Tijdens een bouwkundige inspectie wordt de technische staat van de woning op een groot aantal onderdelen visueel geïnspecteerd.

Het doel van een bouwkundige keuringen is het krijgen van inzicht in de conditie van de woning. Het rapport beoogt een getrouw beeld te geven van de kwaliteit van de woning. U krijgt hierdoor inzicht in de eventuele herstelkosten van het pand. Alle bouwtechnische aspecten van een woning worden geinspecteerd. Mogelijke gebreken van de woning aan vloer-, dak-, en gevelconstructies komen tijdig aan het licht.

Bij het inschakelen van een register bouwkundig Inspecteur bent u verzekerd van de juiste kwaliteit, kennis en kunde en een erkend bouwkundig rapport. Rbi-ers werken uniform waardoor opdrachtgevers zeker weten dat hun vastgoed object vakkundig gekeurd wordt. 

Bouwbegeleiding

​Iedereen heeft wel eens te maken (gehad) met een vorm van verbouwing. Vaak zijn de ervaringen heel divers. De bouwsector heeft niet altijd een even goede naam als het gaat om het leveren van de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Met ruim 27 jaar ervaring in de bouwsector begrijpen wij dan ook dat het niet gemakkelijk is om zelf een bouwproject van A t/m Z te regelen. Om misstappen te voorkomen is ervaring met bouwtekeningen, kennis van alle bouwregels en wetgeving, vergunningsverplichtingen, bouwmaterialen, duurzaamheid en het vergelijken van bouwbegrotingen een minimale eis. Omdat dit voor de meeste geen dagelijkse kost is stellen wij onze expertise beschikbaar om uw project soepel te laten verlopen.

Met ruim 27 jaar ervaring in de bouw verlenen wij deze diensten objectief en betrouwbaar. Wij zijn vereerd om aangesloten te zijn bij het NRBI als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Met vriendelijke groet Leon Rooimans een erkend bouwkundig inspecteur.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,6 / 5,0

5 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
01 juli 2020
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 3071mh Rotterdam (Door: De heer Holkamp)

Bedankt Leon, de combinatie van je tussentijdse inspectie van de dakrenovatie en de controle/bespreking bij de vooroplevering heeft zeker een positief effect gehad op de kwaliteit en geeft ons extra vertrouwen in het geleverde werk.

10.0
31 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3131DS, Vlaardingen (Door: Anoniem)

Leon weet bouwkundige situaties te vertalen in Jip en Janneke taal. Is voor kopers echt een goede en prettige steun en toeverlaat.

De wijze waarop hij ons heeft bijgestaan bij de bouwkundige keuring in Vlaardingen hebben wij als zeer prettig ervaren. Leon communiceert duidelijk, is meedenkend, transparant, de snelheid van afleveren van de bouwkundige rapportage, bereidheid om ons ook na de reguliere werktijden te woord te staan. (ook voordat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden).

Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

Geachte heer Klint, Dank voor uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Vlaardingen. De ervaringen voor mij als bouwkundig inspecteur van mijn opdrachtgevers zijn belangrijk. Mijn doel is altijd om de koper goed te informeren aan de voorkant en middels het bouwkundig rapport zodat u weet wat u gaat aankopen. Goed om te lezen in uw recensie dat dat is gelukt. Met vriendelijke groet, Leon Rooimans Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
8.0
04 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Dag Leon,

Bedankt voor de expertise. Er bleken achteraf toch issues te zijn met de vloerverwarming. Dit is achteraf aan het PV toegevoegd... en vlak na oplevering stond er iemand van Eneco is onze meterkast omdat er een dag eerder was gemeld dat de verwarming het niet deed. Beetje vaag allemaal.

mvg,

Michael

Geachte heer Herfst, Als bouwkundig inspecteur kan ik helaas niet alles (in de vloer) zien en testen. Als na sleuteloverdracht blijkt dat er verborgen gebreken zijn in of onder constructieve onderdelen dient de aannemer binnen de garantie termijn te herstellen. De opleveringskeuring in Rotterdam bij de Fenix waren ook voor mij bijzonder. 3 uur over een oplevering van een appartement dat maken we niet veel mee. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring in Rotterdam dan hoor ik ze graag, Met vriendelijke groet, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
8.0
03 augustus 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, Dank voor de aanvraag voor een opleveringskeuring in Rotterdam van uw nieuwbouwhuis. Gezien de aantal oplevergebreken en tijd die er mee gepaard ging hoop ik dat u een leuke opleveringskeuring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
10.0
26 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Uitstekend werk !

Geachte mevrouw, Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie review, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o. Dank.
Leon Rooimans
Bekijk alle reviews en ervaringen (5)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden