Martin van Dorp

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
04 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1544 AZ Zaandijk (Door: Carolien Dekker)

Goede keuring, duidelijke nuchtere oprechte uitleg. Aardige man. Het liep door omstandigheden iets stroef met de communicatie vanaf zijn kant maar uiteindelijk is dat prima opgelost! Ik raad Martin zeker aan.

10.0
03 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1051 PE Amsterdam (Door: Hisham Akl)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1461 CC Zuidoostbeemster (Door: Susanne Greuter)

Geen beschrijving meegegeven...
Wat een mooie score. Dat lag vast niet aan dat er naast jou mooie en grootse plannen in je nieuwe huis in de Zuidoostbeemster ook nog wat onverwachte extra kosten laat reserveren voor een nieuwe begane grond vloer .
Martin van Dorp
8.0
17 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1505 DD Zaandam (Door: Anne Kiemeneij)

Ik vond het een heel prettig en duidelijke bouwkeuring. Bedankt daarvoor!

Martin is een professioneel expert op het gebied van de bouwtechnische keuring. Voor elke ruimte nam Martin ruim de tijd tijd en liet goed zien wat er eventueel verbeterd kon worden. 

Sommigen termen begreep ik niet gelijk, voor een nitwit zoals ik, is het dan wel prettig om gelijk uit te leggen wat dat inhoudt. 

Verder geen op of aanmerkingen. Voor een volgende keer zou ik Martin gelijk weer inschakelen!

Een 8 als score voor de bouwkundige keuring in Zaandam. Daar doe ik het voor. Het is voor mij als register bouwkundig inspecteur de uitdaging om niet te verzanden in het vakjargon en de koper goed te informeren wat hij of zij gaat aankopen. Ik ben dan ook blij dat u mijn bouwkundige uitleg zo heeft ervaren. Groet, Martin van Dorp register bouwkundig inspecteur Noord-Holland.
Martin van Dorp
10.0
16 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1443 WS Purmerend (Door: Saaida Tanane)

Dag Martin,

Net zoals de eerste keer bij de Weer en Zaandam, zijn we erg tevreden over jouw keuring. Je geeft duidelijk alles weer en geeft ook advies in de aanpak wat wij erg waarderen.

Fijn dat we ook nog een beroep op jouw bouwkundige expertise mogen doen wanneer de koop rond is. 

Met vriendelijke groeten,

Saaida Tanane en Lahcen Agnaou

10.0
14 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1017 BP Amsterdam (Door: Huib van Bockel )

bouwinspecteur van Dorp is geweldig. In het eerste huis wat hij heeft beoordeeld heeft hij asbest ontdekt waardoor wij het huis niet hebben gekocht en het tweede huis in Amsterdam heeft hij weer een perfecte job gedaan waardoor we precies wisten waar we aan te waren. Hij neemt ook echt de tijd voor je om alles met je door te nemen en je te adviseren over de zaken waar je op moet letten. Je merkt dat hij van zijn vak houdt en van de huizen die hij bouwkundig onderzoekt. Ik zou hem altijd aanraden! 

10.0
07 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1052 HV Amsterdam (Door: Joost Verbiesen)

Martin heeft ons zeer goed geholpen met de bouwkundige keuring in Amsterdam. Hij nam de tijd om alles rustig te beoordelen en met ons door te spreken. Ook dacht hij mee met verschillende mogelijkheden voor een andere indeling en eventuele aanbouw en waar we dan rekening mee moesten houden. Dankzij hem zijn een aantal bouwkundige gebreken naar boven gekomen die door de verkoper nog opgelost moeten worden, dus zeer blij met zijn vakkundige oordeel.

Geachte heer Verbiesen, Wat een mooie beoordeling voor de bouwkundige keuring in Amsterdam. Als register bouwkundig inspecteur in Amsterdam en omgeving streef ik ernaar om de koper tijdens de bouwkundige keuring (rondgang) goed te informeren over de huidige bouwkundige staat en wat er in de toekomst nog dient te gebeuren (verwachte kosten). Goed om feedback te krijgen en te lezen. dat dit bij de bouwkundige keuring in Amsterdam is gelukt. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Noord-Holland
Martin van Dorp
10.0
01 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1461 DT Zuidoostbeemster (Door: Doeke Jan van der Meulen)

De bouwkundig inspecteur Martin van Dorp, heeft snel gereageerd op ons verzoek om een huis bouwkundig te inspecteren in Zuidoostbeemster. Binnen enkele dagen was de afspraak gemaakt en ook uitgevoerd. Voor de afgesprokentijd was Martin al aanwezig. Het bouwkundig inspecteren ging gemoedelijk en tijdens de bouwkundige inspectie werden er kleine puntjes al geadviseerd en besproken.

Al met al is de bouwkundige inspectie goed en plezierig verlopen. Tevens hebben wij de bouwkundig rapportage ook snel ontvangen.

Geachte heer van der Meulen, Vaak is snelheid geboden bij het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Zuidoostbeemster. Dit geldt dan ook voor het aanleveren van een bouwkundig rapport. Ik werk als register bouwkundig inspecteur met een online track and trace systeem lextool waardoor wij snelheid kunnen leveren van aanvraag, inplannen tot ter beschikking stellen van het bouwkundig rapport. Goed om te lezen dat u mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Zuidoostbeemster en het proces als prettig heeft ervaren. Groet, Martin van Dorp Register bouwkundig Inspecteur regio Noord-Holland
Martin van Dorp
10.0
01 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1035 PT Amsterdam (Door: Rufus Franck)

Register bouwkundig inspecteur Martin van Dorp was snel beschikbaar en zeer kundig. Onze aankoopmakelaar had Martin aanbevolen omdat wij een bod hebben gedaan op een dijkwoning in Amsterdam. Zeer goede aanbeveling en als we een volgende keer weer een bouwkundig expert nodig hebben dan zullen we Martin zeker weer vragen.  

Beste Franck, Een aankoopmakelaar en bouwkundig inspecteur dient de belangen van de koper te bewaken. Het is leuk om te lezen dat uw aankoopmakelaar het belang van een onafhankelijke bouwkundige inspectie als meerwaarde ziet om tot een goede aankoopbeslissing te komen in Amsterdam. Bedankt voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Amsterdam en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp register bouwkundig Inspecteur Amsterdam en omgeving.
Martin van Dorp
8.0
28 mei 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1606 AN Venhuizen (Door: Paul Groot)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer de Groot, Dank dat u de tijd heeft genomen om de bouwkundige keuring in Venhuizen te beoordelen. Voor mij als Register Bouwkundig Inspecteur is een beoordeling een belangrijk instrument om te bepalen of ik mijn kennis en kunde in begrijpelijke taal over heb gebracht. De koper moet weten wat hij aankoopt. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Venhuizen neem dan contact op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
15 mei 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1054 LT Amsterdam (Door: Jan Willem de Boer)

Martin heeft ruim de tijd voor de bouwinspectie in Amsterdam en geeft tijdens de bouwinspectie helder en duidelijk uitleg over verbeterpunten. Hij staat open voor vragen en is deskundig. Het bouwkundig rapport is zeer snel opgeleverd.

Geachte heer de Boer, Wat een mooie review voor mij als bouwkundig inspecteur. Als u nog vragen heeft over de bouwkundige keuring in Amsterdam of over de bouwkundige rapportage, dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam en omgeving (Noord-Holland)
Martin van Dorp
10.0
03 mei 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1036 Amsterdam (Door: Timo Hagoort)

Voor de tweede keer een bouwkundige keuring in Amsterdam laten verzorgen door register bouwkundig inspecteur Martin. Hij is vriendelijk, doortastend en kritisch - ook denkt hij graag mee met zaken zoals verduurzamingsmogelijkheden en elektrotechnische veiligheid. 

Geachte heer Hagevoort, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om mij te beoordelen als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring Amsterdam. Goed om te lezen dat u uw ervaringen bouwkundige keuring in Amsterdam positief beoordeeld. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport, stel ze gerust. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
11 april 2020
Bouwkundige keuring verkoop (Rbi), 1521 EL Wormerveer (Door: Hetty Scheeve)

Snel en perfect en reageert ook snel op vragen.

Geachte mevrouw Scheeve, Als verkoper heeft u een mededelingsplicht. Met de bouwkundige keuring verkoop voldoet u hieraan. Tevens staat u als verkoper van een woning sterker in de onderhandeling immers weet de koper vooraf wat hij of zij gaat aankopen. Transparantie in het verkoop proces, (meldingsplicht) mededelingsplicht en minder onderhandelingsruimte is het voordeel van de verkoper. Goed dat u als verkoper duidelijkheid wil hebben voor u zelf en voor potentiele kopers. Nogmaals dank voor uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. En uw vertrouwen voor de opdracht voor de bouwkundige keuring in Wormerveer. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport, dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Martin van Dorp
10.0
08 april 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1187 je Amstelveen (Door: Sharon Mori)

Uitgebreid bouwkundig rapport en kundige man! Zeer tevreden.

Geachte mevrouw Mori, Fijn dat u even te tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Als register bouwkundig inspecteur doe ik er alles aan om de koper goed te informeren. Op het moment dat wij samen het pand verlaten moet u al weten of u tot koop overgaat. Het bouwkundig rapport die u ontvangt na de bouwkundige inspectie is binnen stichting Nederlands register Bouwkundig Inspecteurs uniform en zeer uitgebreid. Goed om te lezen dat je als koper dit ook zo ervaart. Dank nogmaals voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Amstelveen en uw mooie review, Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Martin van Dorp
10.0
07 april 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1161 EH Zwanenburg (Door: Kevin van Berkel)

Martin heeft bij ons de bouwkundige inspectie in Zwanenburg naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij neemt de tijd, legt alle aandachtspunten duidelijk uit, zonder een oordeel te geven. Deze objectiviteit stelden wij zeer op prijs. Verder is Martin bereid om vragen te beantwoorden, zowel tijdens als na de bouwtechnische keuring. Van ons dan ook een volle score. Martin, bedankt.

Objectiviteit en onafhankelijkheid als bouwkundig inspecteur (Rbi-er) is van groot belang. Als register bouwkundig inspecteur dien ik me te houden aan de beroeps en gedragscode van stichting Nederlands register bouwkundig inspecteurs. Een objectief oordeel bij een bouwkundige keuring in Zwanenburg (provincie Noord-Holland) is voor een koper van groot belang. Immers dienen wij u belang. Door de tijd te nemen tijdens de bouwkundige inspectie en ook na de bouwkundige inspectie weet u als koper waar u staat. Dank voor deze mooie feedback en dat u uw ervaring over de uitgevoerde bouwkundige keuring heeft willen delen. Veel woonplezier gewenst in Zwanenburg. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register bouwkundig inspecteur Noord-Holland
Martin van Dorp
10.0
30 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1531 XC Wormer (Door: Bertus van Doorn)

Verstand van zaken.Heeft ons een duidelijk beeld gegeven in aankomende kosten. En inzicht gegeven over zaken die noodzakelijk vervangen dienen te worden binnen het bouwkundig rapport.

Verbeter punten voor inspecteur Martin   

Geen : perfect bouwkundig advies. 

Beste Bertus, Goed om te horen dat u geen verbeterpunten heeft voor mij als bouwkundig inspecteur. En fijn om te zien dat u even de tijd heeft genomen om de uitgevoerde bouwkundige keuring in Wormer te beoordelen. Hier doe ik het voor. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register bouwkundig inspecteur Noord-Holland
Martin van Dorp
8.0
25 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1506 ZR Zaandam (Door: Mathijs van de Werken)

Prima bouwkundig onderzoek door Martin, erg vriendelijk en beantwoord alle technische vragen.

Geachte heer van de Werken, Dank voor deze mooie bouwkundig inspecteur beoordeling en uw vertrouwen voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Zaandam. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig onderzoek dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp register bouwkundig Inspecteur Zaandam e.o.
Martin van Dorp
10.0
24 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1541 GB Koog aan de Zaan (Door: Carolien Dekker)

Vriendelijk, heldere uitleg, kundig en heel nuchter. Komt zijn afspraken goed na. Heel blij met de bouwkundige keuring, alhoewel de staat van het huis toch wel wat tegen viel. Maar dat was niet de schuld van de bouwkundig inspecteur uiteraard. 

Geachte mevrouw Dekker, Uit de bouwkundige keuring in Koog aan de Zaan kwamen vele bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud naar voren. De bouwkundige keuring is dan ook hiervoor bedoeld. Deze dient u als koper de behoeden voor een eventuele miskoop of verrassing achteraf m.b.t. de investeringskosten. Ik ben wel blij om te lezen dat u de bouwkundige keuring in Koog aan de Zaan wel positief heeft ervaren en deze beoordeeld met 5 *****(10) ondanks dat het bouwkundig rapport tegen valt. Indien je nog vragen hebt over het bouwkundig rapport dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register bouwkundig inspecteur Noord-Holland
Martin van Dorp
10.0
23 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1504 AG Zaandam (Door: Saaida Tanane)

Martin nam goed de tijd tijdens de bouwkundige keuring Zaandam om alles te bekijken, fotograferen en onderzoeken. Hij heeft alles goed uitgelegd en ook informatie gegeven over waarom bepaalde zaken aandacht nodig hebben en dus ook verholpen moeten worden. 

Het bouwkundig rapport was ook duidelijk. Ik had hier wat vragen over en heb deze naar hem gemaild.

mvg

Saaida Tanane

Geachte mevrouw Tanane, Als register bouwkundig inspecteur in Noord-Holland weet ik goed waar ik op moet letten. Een bouwkundige keuring in Zaandam, Amsterdam en omgeving is altijd verstandig om te doen gezien de bouwmethodiek en daarbij behorende risico`s. . Inzicht in bouwkundige gebreken, achterstallig onderhoud en kosten worden vertaald in een bouwkundig rapport. Het is fijn om middels een feedback te lezen dat dit bij u is geslaagd. Mochten er nog vragen zijn over de bouwkundige keuring in Zaandam dan hoor ik ze graag. Groet, Martin van Dorp Register bouwkundig inspecteur Noord-Holland
Martin van Dorp
10.0
23 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1075 VT Amsterdam (Door: Floris van Lange)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Lange, Dank voor het delen van uw ervaring. Een bouwkundige keuring in Amsterdam moet vaak snel vanwege de overspannen markt. Ondanks dit is het altijd slim om een bouwkundige keuring in Amsterdam te laten uitvoeren. Zo weet u als koper dat u geen kat in een zak aankoop in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Amsterdam of het bouwkundig rapport dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register bouwkundig inspecteur Noord-Holland
Martin van Dorp
8.0
13 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1504 HA Zaandam (Door: Virgil Ramkisoen)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Ervaringen bouwkundige keuring van een register bouwkundig inspecteur zijn belangrijk voor een goede bouwkundige keuring. Zo ook de ervaring over een bouwkundige keuring door een klant. Goed om te zien dat uw ervaring over mij als bouwkundig inspecteur positief is. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Zaandam, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register Bouwkundig Inspecteur Koog aan de Zaan e.o.
Martin van Dorp
10.0
13 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1443 JB Purmerend (Door: Belinda Lamidi)

Geen beschrijving meegegeven...
Hi Belinda, I am curious, did you buy it as a result of my building inspection? If you have any questions about the building inspection in Purmerend, please call me. Regards, Registe Building inspector (Rbi) Martin van Dorp
Martin van Dorp
10.0
12 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1156 AL Marken (Door: Her Jobse)

Deskundige en stimulerende adviezen tijdens de bouwkundige keuring in Marken. Dank!

Geachte heer Jobse, Een bouwkundige keuring in Marken is altijd leuk om te doen. Wat is Nederland toch een mooi Waterland. Fijn om te lezen dat uw ervaring over de bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport goed is. Vragen? Bel me gerust. Met vriendelijke groet Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam en omgeving.
Martin van Dorp
8.0
03 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1447ps Purmerend (Door: Martin van Driest)

Geen beschrijving meegegeven...
Bedankt voor je zeer gewaardeerde beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur en uw vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Purmerend. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register bouwkundig Inspecteur Koog aan de Zaan e.o.
Martin van Dorp
10.0
23 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1075 CA Amsterdam (Door: Arnold Zwart)

Zeer kundig persoon.

Veel advies gegeven tijdends de bouwkundige keuring mbt mogelijke oplossingen/aanpassingen in de woning.

Zeer tevreden!

Beste heer Zwart, Fijn dat u uw ervaring over de bouwkundige keuring in Amsterdam heeft willen delen. En goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp register bouwkundig inspecteur Koog aan de zaan e.o.
Martin van Dorp
10.0
18 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1503 JN Zaandam (Door: Bas Vader)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Vader, Bedankt voor de aanvraag voor een bouwkundige keuring in Zaandam en uw mooie review. Wij zijn blij dat u uw ervaring met mij als bouwkundig inspecteur zo positief beoordeeld. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring tot een goed besluit heeft kunnen komen. Mocht je nog vragen over de bouwkundige keuring of het bouwkundig rapport, neem dan gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Zaandam e.o.
Martin van Dorp
10.0
18 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1057CX Amsterdam (Door: Fabienne Ouwehand )

Ik ben super positief over Martin. Hij heeft het hele huis grondig bekeken en ik heb het gevoel dat hij met z’n jarenlange ervaring alles wist op te sporen wat relevant was. Daarnaast een hele aardige man, zou hem aan iedereen aanraden!

Wauw, wat een mooie feedback voor mij als register bouwkundig inspecteur. Ik ben blij dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
15 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1447AV Purmerend (Door: Jordy van den Berg)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer van den Berg, De bouwkundige keuring in Purmerend en het bouwkundig rapport heeft u beoordeeld met een 10. Top! Als register bouwkundig inspecteur vindt ik het belangrijk dat de koper weet wat hij gaat aankopen. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring de woning in Purmerend heeft aangekocht. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige rapportage, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Purmerend e.o.
Martin van Dorp
10.0
15 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1187 AC Amstelveen (Door: Jim van Stratum)

Kundig, behulpzaam, vriendelijk, meedenkend, bereikbaar.

Geachte heer Stratum, Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur voor de uitgevoerde bouwkundige keuring in Amstelveen. Middels het bouwkundig rapport heeft u nu de bouwgebreken in kaart. Maar ook de kosten direct en op termijn van de technische staat. U kunt nu een weloverwogen aankoopbeslissing maken. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amstelveen e.o.
Martin van Dorp
10.0
12 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1711RW Hensbroek (Door: A Verkuil)

Bouwkundig inspecteur was op tijd voor de afspraak, snel met antwoorden en nam de tijd om onze vragen te beantwoorden. Verder legde hij alle aandachtspunten en mogelijkheden goed uit tijdens de ronde door en om het huis. Wij zijn tevreden met deze bouwkundig inspecteur en raden hem ook aan.

10.0
10 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1422AJ Uithoorn (Door: Vijah Sharma)

Geen beschrijving meegegeven...
Een 10. Wauw wat een gave recensie voor mij als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Uithoorn. Veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
10 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1561gb Krommenie (Door: Nienke van der Leden)

Ik vond de bouwkundig inspecteur een hele toffe gozer! Hij was zeer duidelijk in zijn handelen en heeft ook duidelijk toegelicht waarom hij wat deed.

Ow, Nienke, dank je wel. Hebben jullie de woning in de Zuiderhoofdbuurt, Krommenie gekocht? Ik hoop dat alles in de BouwTechnische Keuring (BTK) duidelijk was.Mochten re toch vragen zijn dan hoor ik dat graag.
Martin van Dorp
10.0
09 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1121HR Landsmeer (Door: Folkert Venema)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Folkert, bedankt voor je waardering. Ik heb nog niet vernomen van je of op basis van de uitkomst van de bouwtechnische keuring van de geïnspecteerde woning in Landsmeer of je de woning gaat kopen. Gelet je reactie bij de korte samenvatting na de inspectie vond je allemaal nogal veel wat erop je afkwam. Mochten er nog vragen zijn, je weet mij te vinden. En mocht je een andere bouwtechnische keuring nodig hebben in Landsmeer of omgeving.... ik hoor graag van je.
Martin van Dorp
10.0
09 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1501TC Zaandam (Door: Pauline Kleij)

Tijdens de bouwkundige keuring is alles goed uitgelegd, zo weet je al een beetje wat je kan verwachten op het bouwkundig rapport. 

Dank je wel. Jammer dat deze bouwkundige keuring in de burgemeesterbuurt in Zaandam niet hetgeen was wat je van de woning hoopte. Maar jouw huis zal er vast nog wel tussen zitten. Ik zie je wel bij de volgende woning, succes en veel plezier bij het zoeken en bezichtigen van een nieuwe woning.
Martin van Dorp
10.0
07 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1447xc Purmerend (Door: Ruben van Dalen )

Duidelijk in mogelijke bouwgebreken en hoe deze op een goede manier voorkomen/verholpen kunnen worden. Neemt je mee door het hele huis en legt alles met geduld uit. Kent de professionals uit de buurt en kan mensen adviseren die goed werk leveren.

Het bouwkundig rapport was goed leesbaar oon zonder uitgebreide technische onderlegging. De verbetertips zijn duidelijk omschreven. 

Ik denk dat de bouwkundige keuring voor jullie nieuwe woning in (Purmer Zuid) Purmerend goed aansluit met hetgeen wat jullie van deze mooie woning verwachten. Ik wens jullie veel plezier toe met het maken van plannen, inrichten en bewonen van deze mooie ruimte woning.
Martin van Dorp
10.0
07 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1151 AP Broek in Waterland (Door: Elinor Fry)

Dit was de tweede keer dat Martin voor ons een bouwkundige keuring deed, op aanbeveling van makelaar Willem Jan Romeijn van Von Poll Real Estate. Beide keren was Martin uiterst secuur en professioneel. Wij zijn uitermate tevreden over de bouwkundige keuring, met name de kundige werkwijze en het heldere bouwkundig rapport. Martin ziet alles, legt alles uit (zo'n keuring wordt nog leerzaam ook!) en geeft zijn resultaten duidelijk weer. Na deze ervaringen zou ik eigenlijk nooit meer een huis durven kopen zonder dat Martin er naar heeft gekeken. Werkelijk niks op aan te merken, hij verstaat gewoon zijn vak. Veel dank!

Eigenlijk is het voor mij een beetje jammer dat jullie hier in Broek in Waterland gaan wonen. Ik heb met zoveel plezier en genoegen deze bouwkundige keuring voor jullie uitgevoerd dat ik bijna niet kan wachten op een volgende keer. Maar dat zal nu wel heel erg lang op zicht laten wachten. Voor mij als bouwkundige is het eigenlijk prachtig dat ik niet alleen dit soort mooi en goed onderhouden woning voor jullie inspecteer maar ook ook de vorige turn-key aangeboden woning toch moet wijzen op het eerste oog verborgen gebreken. Gelukkig hebben jullie, zelfs met uitgebreide bouwkundige keuring, een prachtige woning in Broek in Waterland gevonden.
Martin van Dorp
8.0
27 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1056xm Amsterdam (Door: Ivar Casper)

Erg tevreden over de bouwkundige keuring. Veel nuttige info gekregen ook over de opties die er zijn mbt kleine verbouwingen ed. Ook blij dat er niet alleen werd gelet op kleine gebreken maar ook op kleine ongemakken, zoals een los stopcontact ed.

verbeterpunt: misschien kan er een, Hele korte samenvatting van het bouwkundig rapport worden bijgevoegd dat je bij de tweede/derde keer lezen snel de punten uit het rapport terug kan vinden. 

Geachte heer Casper, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. Uw tips over de bouwkundige keuring zal ik doorgeven aan stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs immers gaan zij over de bouwkundige rapportage i.v.m. uniformiteit. Nogmaals dank voor uw opdracht voor de bouwkundige keuring in Amsterdam en het delen van uw ervaring. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport in Amsterdam dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteurs Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
15 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1474pp Oosthuizen (Door: Rui Santos)

Good professional . Great detailed job

I recommend this building inspector to everyone! 

Dear Mr. Santos, Thank you for the building inspection in Oosterhuizen and your nice review for me as a building inspector. If you have any questions from the Architectural inspection report carried out by me, please contact me. Sincerely, Martin van Dorp register building inspector Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
12 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1052jx Amsterdam (Door: Jet Wüst)

Wij zijn heel erg tevreden met Martin van Dorp. Deskundig, vriendelijk en zeer toegankelijk voor vragen en advies. 

Diverse malen kon ik met hem "sparren"over het rapport en de woning. 

betrouwbaar en vriendelijk en voelde dat hij er helemaal was voor ons als klant. Een menselijke benadering. 

Kan deze bouwkundig adviseur aan iedereen aanbevelen. Het heeft ons enorm geholpen met de aankoop van de nieuwe woning. 

Nogmaals hartelijke dank, 

Geachte mevrouw Wüst, allereerst dank voor uw vertrouwen voor een bouwkundige keuring in Amsterdam en dat u uw ervaring over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam heeft willen delen. Voor mij als bouwkundig inspecteur is het van belang dat de koper weet wat hij of zij gaat aankopen. Het niet verzanden in het vakjargon is altijd een uitdaging bij de rondgang. Goed om te horen dat dit is gelukt. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp, Register bouwkundig inspecteur Koog aan de Zaan e.o.
Martin van Dorp
10.0
10 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1448BC Purmerend (Door: Emre Uzun)

Superprofessioneel en kundig, zeer tevreden over de bouwkundige keuring in Purmerend.

Geachte heer Uzun, Bedankt voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Purmerend en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
03 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1503jn Zaandam (Door: Veysel Baldemir)

Zeer vakkundig en bekwame bouwkundig inspecteur. Heel erg vriendelijk en vertelt ook op een leuke manier tijdends de bouwkundige keuring waardoor we tevens veel informatie hebben gekregen. 

Geachte heer Baldemir, Een koper heeft een onderzoeksplicht. Vele kopers weten niet waarom deze wettelijk onderzoeksplicht nodig is. Inzicht en begrijpen hoe een bouwkundige keuring in zijn werk gaat is van belang. Begrijpen wat de bouwkundige keuring inhoud is nog meer van belang. Door niet in het vakrayon uitleg te geven maar op een leuke duidelijk manier de bouwkundige keuring uit te leggen weet u als koper gelijk wat u aankoopt na de bouwkundige keuring. Leuk om te lezen dat het mij als register bouwkundig inspecteur gelukt is. Bedankt voor uw mooie recensie voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Zaandam. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport m.b.t. bouwgebreken, achterstallig onderhoud of de herstel kosten raming direct en/of termijn. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Martin, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Martin van Dorp
10.0
27 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1068 GL Amsterdam (Door: Lukasz Kluskiewicz)

Very fast and detailed building inspection. I really appreciate the whole process.

Dear Sir, Thank you for the assignment for a building inspection in Amsterdam. And what a nice review for me as a building inspector. Within the Dutch register for building inspectors we must work in accordance with clear frameworks, inspection templates we adhere to codes of conduct. Uniformity, clarity and an insured building inspection is important. In this way, expats and intermediaries know that quality is guaranteed when hiring a building inspector. In this way all parties involved with a building inspection in Amsterdam know that you will receive a reliable building report and that you will also be properly advised during the building inspection in Amsterdam. Thank you again for your confidence in the order for a building inspection in Amsterdam and your appreciated review. With kind regards, Martin van Dorp, Register Building Inspector Amsterdam and surroundings
Martin van Dorp
10.0
21 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2033EA Haarlem (Door: Yor Braakman)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Braakman, Bedankt voor het vertrouwen en mooie recensie voor de bouwkundige keuring in Haarlem. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring in Haarlem een goede aankoopbeslissing kunt nemen. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring neem dan contact met me op. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Martin van Dorp
6.0
15 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1811mv Alkmaar (Door: Carla Stam)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Stam, Dank voor uw review en de opdracht voor een bouwkundige keuring in Alkmaar. Wij hopen dat u middels de bouwkundige keuring in Alkmaar een goede aankoopbeslissing heeft kunnen nemen. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Martin van Dorp Register bouwkundig inspecteur (Rbi)
Martin van Dorp
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden