Sander van der Giessen

OOK Bouwadvies is in 2011 opgericht door Sander van der Giessen. OOK Bouwadvies levert voornamelijk projectbegeleiding, bouwkundige adviezen en bouwkundige keuringen in de regio Numansdorp.

Er zijn veel inspecteurs die bouwkundige keuringen uitvoeren. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat er veel kwaliteitsverschillen zijn in de dienstverlening van inspecteurs. Soms te zwart/wit, soms te technisch of juist te summier.
Wij weten dat het merendeel van de bouwkundige keuringen bedoeld is om juiste informatie over de technische staat van een gebouw te geven aan niet-technisch onderlegde opdrachtgevers.

OOK Bouwadvies streeft ernaar om zich te onderscheiden, om meer kwaliteit te leveren dan de gemiddelde bouwkundig inspecteur. En dat maken we ook waar!

Met de opname in het register van het NRBI en het keurmerk Rbi wordt een belangrijke stap gezet in de erkenning van de kwaliteit van onze bouwkundige keuringen. Met trots zal ik als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) hieraan uiting geven aan mijn omgeving!


Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,3 / 5,0

4 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
13 augustus 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
30 juli 2019
Offertetraject, 3273 LD, Westmaas (Door: Anoniem)

Snel na akkoord bij cliënte geweest om de situatie te beoordelen. Rapportage snel na bezoek ontvangen. Prima uitgevoerd rapport.
10.0
13 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Ben zeer tevreden met hoe de oplevering is verlopen. Deskundig en kritisch. 

8.0
12 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX , Rotterdam (Door: Anoniem)

Doelgerichte vooropleveringskeuring. Sander heeft het appartement kritisch nagelopen en de gebreken duidelijk weergegeven in een overzicht welke direct naar de bouwer is verstuurd. Rapport dezelfde dag beschikbaar. Prima.

Bekijk alle reviews en ervaringen (4)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden