Wiek Smedts

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
02 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5963 NX Hegelsom (Door: Rene Saris)

Wiek is een vriendelijke en correcte man. Hij is aanwezig voor de keuring in opdracht van de kopers maar stuurt ook de verkopende partij aan in dingen die hij meteen ziet! Wel zo eerlijk en netjes!

Dank je wel voor de mooie review. En het vertrouwen voor de opdracht bouwkundige keuring in Hegelsom. Succes met het verdere verloop! Groet Wiek Smedts Register Bouwkundig Inspecteurs Horst e.o.
Wiek Smedts
10.0
05 februari 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 5863AE Blitterswijck (Door: Wendy Ceelen)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Wendy, bedankt voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Blitterswijck en zeer mooie beoordeling. Succes met het verdere verloop. Met vriendelijke groet, Wiek Register bouwkundig Inspecteur Horst e.o.
Wiek Smedts
10.0
07 september 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 5961 HN (Door: Marjo Merkx - Wijnhoven)

Bij het aankopen van een oudere woning weet je niet welke gebreken de woning allemaal vertoond. Wiek heeft dit heel gedetailleerd in kaart gebracht. Een aantal punten werden bevestigd, een aantal andere punten waren nieuw. In de rapportage is een duidelijk overzicht opgenomen met kosten op korte en lange termijn moeten worden gemaakt. Op basis hiervan kun je een weloverwogen keuze maken ten aanzien van het te kopen object. Wiek bedankt!

Beste mw Merkx - Wijnhoven, Dank voor de prachtige review voor de bouwtechnische keuring in Horst. Top! Met vriendelijke groet, Wiek Register bouwkundig Inspecteur Horst e.o.
Wiek Smedts
10.0
19 juni 2018
Offertetraject, 5434sl, Vianen (Door: Anoniem)

Snelle afwikkeling/traject met een net rapport
Geachte mw Keuren - de Wit, Hierbij wil ik u vriendelijk bedanken voor de ontzettend mooie beoordeling. We rekenen erop u ook in de toekomst op deze wijze van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Wiek Smedts Register bouwkundig Inspecteur Horst e.o.
Wiek Smedts
8.0
04 juni 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 5863BJ (Door: Frank de Ruijter)

Professionele aanpak, flexibel en snel met het maken van een afspraak. Neemt tijdens de bezichtiging goed de tijd overal voor, licht alles rustig en duidelijk toe. Na de bezichting een zeer net rapport ontvangen en ook op zeer korte termijn aangeleverd.

Beste Elske en Frank, Dank jullie wel voor de zeer mooie beoordeling (via Lextool). Met vriendelijke groet, Wiek
Wiek Smedts
10.0
19 april 2018
Bouwkundige keuring , 6416VL, Heerlen (Door: Anoniem)

Goed uitgevoerde keuring
8.0
03 april 2018
Offertetraject, 6014RD, Ittervoort (Door: Anoniem)

Net rapport, snelle afwikkeling
Geachte mw Keuren, Wederom bedankt voor uw goede review. Het is voor van belang op correcte wijze te rapporteren en dit snel af te handelen. We vertrouwen erop u bij een volgende (bouw)technische geschil / casus van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Wiek
Wiek Smedts
8.0
26 maart 2018
Offertetraject, 6467BR, Kerkrade (Door: Anoniem)

Tevreden over het rapport en handelswijze!
Geachte mw Keuren, Hartelijk dank voor uw review in Lextool. We waarderen uw reactie enorm. We vertrouwen erop en zien er naar uit, u bij volgende bouwkundige vraagstuk wederom van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Wiek
Wiek Smedts
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden