Rense de Vries

Binnen de regio Amsterdam werken wij binnen ons bedrijf met een compact team van 2 vaste Register bouwkundige inspecteurs, waarvan ik Rense de Vries en Ron de Kort. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in en rondom Amsterdam. Onze Register bouwkundig Inspecteurs en de register bouwkundig inspecteurs waar wij mee samenwerken zijn op persoonsniveau gecertificeerd. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen beun de beunhazen, maar gecertificeerde bouwkundig inspecteurs en bouwtechnisch geschoolde Register Bouwkundig Inspecteurs met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Rense de Vries weet wat er speelt als register bouwkundig Inspecteur; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Zijn bouwkundige kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als gecertificeerde bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd. En ook omdat ik daarmee, als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi, binnen deze expertisekamer bestaande bouw een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid van bouwkundig inspecteurs binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig Amsterdam?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise in Amsterdam of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

103 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
07 december 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Noordwijkerhout , Noordwijkerhout (Door: Anoniem)

Goede communicatie tussen de Adviseur en mij, luisteren goed naar de wensen van ons en waar nodig helpen ze je ook een beslissing maken of de eis van de opdrachtgever wel reël is.

En tijdens de oplevering krijg je een vakkundig bouwkundig adviseur mee om met je mee te kijken en een goed en compleet rapportage op te maken. 

Bovenal een fijne ervaring dus en voor eenieder aan te bevelen! 

10.0
19 november 2022
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), badhoevedorp, Badhoevedorp (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
6.0
14 augustus 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 2181EM, Hillegom (Door: Anoniem)

Ik was als Intemediair blij dat Ron de Kort, de expert in deze, de oplevering heeft kunnen uitvoeren. De klant was desgevraagd helemaal niet blij met het optreden van de expert tijdens de da oplevering. Hij heeft het ervaren als een teleurstellende gebeurtenis omdat hij niet gevoel heeft gehad dat de expert aan zijn zijde stond. De projectleider van Kernbouw heeft het als een plezierige ervaring ervaren. 

Ik heb de oplevering van de heer van Dorp met veel plezier overgenomen. In het kleine appartement ( 1 kamer) waren op een kleine behang beschadiging alle klachten vanuit de vooroplevering verholpen. De door mij geconstateerde gebreken tijdens de oplevering waren volgens Daan niet bij de voorschouw opgenomen. Daan had ongeveer 10 familieleden meegenomen om bij de oplevering aanwezig te zijn. Ik heb voor de oplevering nog een leuk gesprek gehad met zijn vader. Omdat een oplevering een serieuze zaak is heb ik aan Daan gevraagd of hij zijn familie wilde wegsturen tot na de oplevering. Dat werd zonder problemen gedaan. Tegen de projectleider heb ik zeer dringend aangegeven dat het niet goed bevestigde entresolhek direct vast gezet moest worden. Daan heb ik aangeven dat tot die tijd de entresol eigenlijk niet gebruikt kan worden in verband met het los staande hek. Met Daan en de projectleider van Kernbouw heb ik het nog uitgebreid gehad over Daan zijn werk als vrachtwagenverkoper bij Mercedes Benz en over de keuken die hij besteld had. Het verbaast mij dan ook dat Daan Dekker een teleurstellend gevoel heeft overgehouden aan deze oplevering.
Ron de Kort
10.0
27 juli 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1031aa Amsterdam (Door: Camiel Boersma)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 juni 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Roelofarendsveen Roelofarendsveen (Door: Eefke van der Star)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (103)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden