Expertisekamer Deskundigenonderzoek bouw

Binnen stichting NRBI zijn vele Register bouwkundig Inspecteurs actief, een ieder met zijn of haar expertise. DeskundigenonderzoekDe expertisekamer deskundigenonderzoek bouw bestaat uit bouwdeskundigen interne en eventueel extern. Interne en Externe bouwdeskundigen zijn onmisbaar voor een gezonde beleidsvorming binnen stichting NRBI. Kwaliteit, kennis en kunde delen en waarborgen is van groot belang om te komen naar een duidelijke dienstverlening binnen bepaalde expertisekaders.

De Expertisekamer deskundigenonderzoek bouw wordt voorzien van een voorzitter en commissieleden. De voorzitter en minimaal 3 tot 5 commissie leden zijn lid van het NRBI en gecertificeerd binnen de expertise. De overige zetels kunnen worden ingevuld door marktpartijen die steunend lid zijn van het NRBI. Door kennis te delen vanuit de leden naar marktpartijen en visa versa kom je tot een breed draagvlak.

De expertisekamer Deskundigenonderzoek (bouw/verbouw) dient als adviesorgaan voor de leden en het bestuur, en bepalen mede de koers van het NRBI.

Aanmelden om zitting te nemen binnen de expertisekamer deskundigenonderzoek bouw kan. Klik hier 

Bouwexpertise nodig bij bouwkundige geschillen? Een voorlopig deskundigonderzoek, deskundigen rapportage deskundigenbericht of een eenzijdijdig of tegensprekelijke expertise? Of moeten partijen kiezen uit een of meerdere bouwdeskundigen vanuit de rechtbank en u wilt de onafhankelijkheid waarborgen? Neem dan contact op met stichting NRBI en waarborg uw onafhankelijkheid binnen het (juridisch) bouwgeschil of verbouwgeschil of zoek een register deskundigen regionaal. klik hier

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden