Expertisekamer Bestaande Bouw

Stichting Nederlands register bouwkundig Inspecteurs heeft expertisekamers ingericht. Dit is een kenniskamers voor het bestuur. De expertisekamer bestaande bouw houdt zich bezig met uniformiteit, kwaliteit, kennis en kunde van de leden die op persoonsniveau gecertificeerd willen worden voor een bepaalde expertise dienst.

De Expertisekamers zijn voorzien van een voorzitter en commissieleden. De voorzitter en minimaal 2 commissie leden zijn lid van het NRBI. De overige zetels kunnen worden ingevuld door marktpartijen die steunend lid zijn van het NRBI. Door kennis te delen vanuit de leden naar marktpartijen en visa versa kom je tot breed draagvlak. 

De expertise kamer bestaande bouw dient als adviesorgaan voor de leden en bestuur, en bepalen mede de koers van het NRBI.

Aanmelden om zitting te nemen binnen de expertisekamer kan. Klik hier 

Wat wordt er in 2019 behandeld door de expertisekamer bestaande bouw:

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden