Gevalideerde reviews bouwkundig inspecteurs

Bij de aankoop van een bouwkundige dienst kunt u gebruik maken van echte online reviews via stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs. Een online review van een Register Bouwkundig Inspecteur is een beoordeling van een consument en/of andere marktpartij over de uitgevoerde bouwkundige dienstverlening van een Register Bouwkundig Inspecteur.

Een aanvrager geeft een beoordeling na de uitgevoerde dienst door bijvoorbeeld een cijfer te geven of de ervaring van de Register Bouwkundig Inspecteur te beschrijven. De beoordeling is een belangrijk validatie instrument voor stichting NRBI en aanvragers om de klantbeleving, kwaliteit, kennis & kunde van de Register Bouwkundig Inspecteur te monitoren. Aanvragers zoals consumenten en marktpartijen kunnen zo een betrouwbare keuze maken bij het inschakelen van een gecertificeerde Register Bouwkundig Inspecteur.

Gevalideerde reviews bouwkundig inspecteurs

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs wil het kaf van het koren scheiden door transparantie enReviews bouwkundig inspecteurs gevalideerd. Herken een Rbi-er aan het keurmerk register bouwkundig inspecteurs (Rbi). keuzevrijheid. Zo ook op reviews van Register Bouwkundig Inspecteurs. Stichting NRBI valideert bouwkundig inspecteurs middels veldaudits, en bureau audits en op reviews van bouwkundig inspecteurs. Deze drie pijlers moeten zorgen dat kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd is en blijft.

Nep-reviews bouwkundig inspecteurs

Beoordelingen van bouwkundige keurders, bouwinspecteurs en bouwkundige keurders zijn veel in het nieuws geweest. Online kan men vele reviews vinden van Register Bouwkundig Inspecteurs, maar vele zijn na onderzoek van het NRBI en andere partijen onecht. Door een uniek review systeem binnen een proces zijn deze nep-reviews verleden tijd.

Beoordelingen bouwkundig inspecteurs gecontroleerd

Stichting NRBI heeft als missie kwaliteit, kennis & kunde, maar ook om onafhankelijkheid te waarborgen. Om de betrouwbaarheid van beoordelingen van bouwkundig inspecteurs te waarborgen heeft het NRBI een toezichthouder aangetrokken die de beoordelingen van Register Bouwkundig Inspecteurs controleert. Deze ziet erop toe dat de beoordelingen van bouwkundig inspecteurs, intermediairs, consumenten en andere marktpartijen volgens de regels van stichting NRBI verlopen. Zo weet u zeker dat de beoordelingen van Register Bouwkundig Inspecteurs betrouwbaar zijn.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden