Albert ter Avest

Mijn hele leven ben ik al verbonden aan de bouw. Mijn vader was jarenlang timmerman bij verschillende bouwbedrijven. Ik groeide als kind op met de bouw. Als 15-jarige jongen begon ik als jongste bediende bij een toen gerenommeerd bedrijf. Ruim 10 jaar heb ik de hamer in de handen gehad en letterlijk met mijn voeten in de klei gestaan. Het was juist tijdens deze periode dat ik veel geleerd heb hoe het eraan toe gaat op de bouw.
Toen ik ouder werd, werd het tijd voor een volgende stap als (assistent) uitvoerder. Ik begeleidde projecten van het begin tot het einde. Een goed overleg met de klant heb ik altijd als een mooi aspect beschouwd.
Ik volgde een studie tot aannemer bouwbedrijf en leerde hoe ik een bedrijf moest runnen. Het geleerde kon ik in de praktijk brengen omdat mij in 2000 de mogelijkheid werd geboden om, samen met 2 andere compagnons, een bouwbedrijf te runnen met ruim 20 werknemers. In 2005 heb ik het bouwbedrijf verkocht aan 1 van de compagnons.

Inmiddels ben ik nu bijna 13 jaar zelfstandig bouwkundig inspecteur. Mijn expertise wordt zowel particulier als zakelijk ingezet.

Het vak bouwkundig inspecteur is een vak. Eindelijk is er na mijn 13 jaar als zelfstandig bouwkundig inspecteur erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI). “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.” 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

32 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
09 december 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 7523ex, Enschede (Door: Anoniem)

Een hele prettige samenwerking en begeleiding met een hele handige tool om te communiceren. 

Duidelijk in de afspraken. 

Geachte mevrouw Fink, Dank voor de complimenten en deze waardering. Albert ter Avest RBI
A.  ter Avest
10.0
21 november 2022
Offertetraject, 3894 AA, Zeewolde (Door: Anoniem)

Goed, snel en duidelijk
Geachte mevrouw mr. E. Koerhuis, Dank voor de complimenten. Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
10.0
18 oktober 2022
Offertetraject, 8148SG, Lemele (Door: Anoniem)

Kon snel onderzoek uitvoeren en ook op zeer snelle termijn een helder en duidelijk rapport ontvangen
Geachte Mw. mr. de Vries, Dank voor deze beoordeling en feedback. Met vr. gr. Albert ter Avest Rbi
A.  ter Avest
10.0
25 maart 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 6828 CD, Arnhem (Door: Anoniem)

We zijn heel erg tevreden met de service van Albert. We kunnen Albert van harte aanraden!

Beste heer Hofstra, Dank voor deze mooie waardering voor de verbouw na opleveringskeuring Rbi die ik voor u heb mogen verrichten. Geniet van het eindresultaat. Dat mag er zijn. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
06 maart 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 8141rt, Heino (Door: Anoniem)

Goed duidelijk

Eerlijk onafhankelijk advies

Geachte heer Godeschalk, Kijk voor deze 5 steekwoorden doen we het voor. Dank voor deze beoordeling met betrekking tot het bouwgebrekenonderzoek (BOG) dat ik voor u heb uitgevoerd. met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
Bekijk alle reviews en ervaringen (32)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden