Rbi-er vinden!

Keuzevrijheid & Transparantie

Zoekt u een Register Bouwkundig Inspecteur voor een bouwkundige inspectie? De beschikbare register bouwkundigen worden aan u getoond op basis van regio en reviews. Vraag hier uw Register Bouwkundig Inspecteur aan.

Zoek uw inspecteur
Hieronder treft u een overzicht van de gecertificeerde bouwkundig inspecteurs. Gebruik het zoekfilter, selecteer de dienst en vraag uw bouwkundig inspecteur aan. Door te klikken op een bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het "aanvragen" van een RBI-er.

Gevalideerd certificaat
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u hier inzien en tevens dit certificaat op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het het controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden