Tim Broerse

Mijn naam is Tim Broerse. Al vele jaren ben ik werkzaam in de bouwwereld en heb hierdoor veel ervaring opgedaan in wat komt kijken bij o.a. het bouwen van een woning. Mijn grote passie is het inspecteren van bestaande woningen. Daarnaast begeleid ik ook kopers bij de oplevering van de nieuwbouwwoning.

Vanuit Weesp voer ik over een groot deel van Nederland deze bouwkundige inspecties uit. Met veel plezier!

Mijn expertise in de woning- en utiliteitsbouw wordt ingezet door intermediairs en consumenten om als onafhankelijk bouwkundig inspecteur op te treden, vaak bij de aankoop van woningen. Een belangrijk moment om een objectieve kijk op de beoogde woning te ervaren. Ook bij oplevering van een nieuwbouwwoning sta ik graag aan uw zijde.

Een onafhankelijk bouwkundig inspecteur is een persoon met de juiste kennis en kunde, binnen een bepaald vakgebied. Bij de uitvoering van een bouwkundige inspectie is het van belang dat men een onafhankelijk oordeel kan en moet geven over de bouwkundige staat van een vastgoedobject. Door op persoonsniveau te certificeren weet men dat juiste kennis en kunde voor een aanvrager ingezet wordt. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op bouwkundig gebied.

U kunt bij mij terecht voor:

  • Bouwkundige keuring / Aankoopkeuring
  • Opleveringskeuring nieuwbouw

Kwaliteit, kennis en kunde van een bouwkundig inspecteur is van groot belang bij bouwkundige inspecties. Ik ben dan ook blij met het initiatief van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) om bouwinspecteurs op expertiseniveau erkenning te geven die ze verdienen. Met veel genoegen heb ik mij hierbij aangesloten. 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Register bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

306 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
07 februari 2023
Bouwkundige keuring verkoop (Rbi), 1406KG Bussum (Door: Peter van Spronsen )

Dhr. Tim Broere heeft onlangs heel precies de conditie van ons huis beoordeeld en uitgebreid uitleg gegeven bij zijn bevindingen. De inspectie verliep heel plezierig waarbij ruime gelegenheid was tot het stellen van vragen wat heel verhelderend was.

Het rapport met de bevindingen en adviezen is helder geschreven en voorzien van duidelijke foto’s. Het werd bovendien snel aangeboden waardoor we direct met een dak expert aan de slag konden.

10.0
04 februari 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3704WG Zeist (Door: Dennis Donkervliet- Banis )

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
01 februari 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1602XR Enkhuizen (Door: Erica Calaprice )

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
31 januari 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1394CP Nederhorst Den Berg (Door: Patrick Dalmulder)

Fijn in de omgang, grondige inspectie!

10.0
23 januari 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1399XC Muiderberg (Door: De heer en mevrouw Volkering-van den Busken )

Prima, serieuze beoordeling, met goede uitleg 

Bekijk alle reviews en ervaringen (306)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden