Vincent Verbruggen

Met de oprichting van de Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) in 2017 is een belangrijke stap gezet om de bouwkundig inspecteurs erkenning te geven voor zijn of haar vak en de markt duidelijkheid te geven in de dienstverlening van een Bouwkundig Inspecteur.

Om als NRBI het verschil te maken, is het nodig om experts op expertiseniveau te certificeren en zich te laten onderscheiden. Kwaliteit, kennis & kunde gewaarborgd op persoonsniveau!

De mensen, ofwel de experts met de juiste kennis en kunde staan staan voor mij altijd voorop. Experts op expertiseniveau! Om kwaliteit, kennis & kunde te kunnen waarborgen zijn er duidelijke diensten nodig binnen heldere expertisekaders. Om de mens (expert) en expertise (dienst) te kunnen certificeren en te valideren is het van belang dat dit gebeurt binnen een duidelijk volgbaar (LEAN) proces.

Ik geloof in de kracht van samenwerken, in de expertise van de mens en duidelijke ICT processen wat er toe zal leiden dat we samen het verschil kunnen maken in het belang van alle ketenpartners.

Marktpartijen (consumenten, zakelijke partijen, etc.) willen duidelijkheid.
Keuzevrijheid, transparantie en zekerheid op een Register Bouwkundig Inspecteur met de juiste kennis & kunde.

Samen met Alexander Boele en de aangesloten RBI'ers is sinds 2016/'17 de Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs doorontwikkeld. Hiermee is een, door ons beide, lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

Namelijk de erkenning voor het vak van bouwkundig inspecteur. 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden