Op zoek naar een gerechtelijk deskundige?

Het is niet altijd op duidelijk wie als deskundige in een gegeven (juridische) zaak kan optreden. Dan kan het lastig zoeken zijn voor zoekende. Welke persoon is nu deskundig op het gevraagde (bouw) terrein? En is ook in staat om op de geëigende manier bouwkundig onderzoek te doen en  een deskundigenverslag of rapport te maken?

De Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs ontplooit activiteiten om bij te dragen aan de kwaliteit, kennis en kunde van het (bouw) deskundigenbewijs binnen het domein nieuwbouw, bestaande bouw, verbouw en renovatie in de rechtspleging. Dit doet zij onder andere door het beheren van een openbaar register met gecertificeerde bouwkundige die voldoende kennis en kunde hebben om adequaat te kunnen optreden in de rechtspleging. 

Benoeming gerechtsdeskundige bouw | Keuzevrijheid & TransparantieOp zoek naar een gerechtelijk deskundige?

Keuzevrijheid en transparantie is belangrijk bij het vinden van een gerechtelijk deskundige. De rechter kan een deskundige toewijzen (gerechtelijk deskundige). Of partijen wijzen een of meerde gecertificeerde bouwkundige aan als gerechtelijk deskundige

Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u Op zoek naar een gerechtelijk deskundige & uitvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met stichting NRBI of ga op zoek naar een gerechtelijk deskundige selecteer twee register bouwkundig inspecteurs en stuur ze een bericht.

Op zoek naar een gerechtelijk deskundige?
Zoeken in het deskundigen register? U kunt op persoonsniveau een register bouwkundige zoeken regionaal of landelijk. Zoek een gerechtsdeskundige eenvoudig regionaal, op certificaat en bekijk gevalideerde beoordelingen. Vragen over een gerechtsdeskundige bouw? Neem dan contact op met stichting NRBI.

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden