Ron de Gast

Als bouwkundig adviesbureau ben ik actief is in de bouw- en vastgoedbranche. Het werkgebied omvat de regio Rotterdam-Rijnmond met uitloop naar de regio’s Delft, Den Haag, Drechtsteden, Gouda en de Hoekse Waard. Als Als bouwkundig ingenieur heb ik zo'n 35 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, renovatie, monumenten en nieuwbouw

Als register bouwkundig inspecteur ben ik betrokken bij het bouwkundig onderhoud en beheer van uiteenlopende bestaand vastgoed. Het gaat hierbij o.m. om bouwkundig advies, het besteksgereed maken, de prijsonderhandeling, contractvorming, bouwbegeleiding en directievoering. Naast onderhoud en beheer gaat het ook om verbouwingen en transformaties. Daarnaast vormen bouwkundige keuringen en inspecties een belangrijke pijler. Aan- en verkoopkeuringen, MJOP’s  van bestaande huizen en monumentenpanden, maar ook opleveringskeuringen van nieuwbouwwoningen.

Over het NRBI zegt hij: ‘Het is voor mij als gecertificeerd register bouwkundig inspecteur (Rbi) heel belangrijk, dat de consument kan vertrouwen op de kennis en het vakmanschap van de door hem ingehuurde bouwkundig inspecteur. Ik ben dan ook heel content met de rol van het NRBI, omdat díe bezig is de professionalisering en de betrouwbaarheid van het vakgebied op een goede manier te bevorderen.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

37 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
23 april 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 4726AD, Heerle (Door: Anoniem)

Zeer netjes te werk gegaan.

Past hoor en wederhoor toe. Net rapport opgesteld.

8.0
18 maart 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3035LD, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
25 februari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2641 RB, Pijnacker (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
23 februari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 4284VE, Rijswijk (Door: Anoniem)

Duidelijk en stelt goeie vragen. Kundige vragen en is helder in feedback. Steun in een gesprek met de aannemer , waar we een prima relatie mee hebben, maar toch erg fijn als een expert daar als derde op kan reageren. Erg bedankt , wij zijn tevreden. 

10.0
20 februari 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), Zwammerdam, Zwammerdam (Door: Anoniem)

Super tevreden over de beoordeling 

Bekijk alle reviews en ervaringen (37)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden