Jelle Geert Hiemstra

Als bouwkundige heb ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de nieuwbouw en renovatie. Van Projectleider in de renovatie, bedrijfsleider, tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw, bestaande bouw en bouwgeschillen. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een vakkundig gekeurd rapport aanleveren. 

Waarom aangesloten bij het NRBI

- Uniformiteit;
- Kennisdeling;
- Samen staan we sterker;
- Eindelijk erkenning voor het vak bouwkundig inspecteur;
- Onderscheidend vermogen als Rbi-er.

Ik ben dan ook trots op mijn erkenning als bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Als Register bouwkundig inspecteurs houd ik me aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,6 / 5,0

153 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
28 november 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 7084 CE Breedenbroek (Door: Paul van der Vorm)

Arriveerde op tijd, werkt secuur en levert snel zijn rapport op.

Geeft daarnaast goede aanvullende adviezen voor verbetering van de woning.

10.0
16 november 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Brummen, Brummen (Door: Anoniem)

De expert is uiterst deskundig en geeft veel handige en bruikbare informatie en tips.

10.0
16 oktober 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6535ws, Nijmegen (Door: Anoniem)

Snelle service en uitgebreide uitleg. 

10.0
03 oktober 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 7601AH, Almelo (Door: Anoniem)

Zowel koper als verkoper waren bij de inspectie van dhr. Hiemstra. Van boven naar beneden zijn we door de woning gelopen waarbij de expert precies vertelde waar hij naar keek. Als er iets was dat vastgelegd moest worden in het rapport, maakte hij een foto, zodat hij het kon onthouden en daarna verwerken. Handig, zo hoefde hij niet steeds aantekeningen te maken. Voor ons als koper was er gelegenheid om vragen te stellen. Ook kwam de expert zelf met voorstellen voor verbeteringen. 

Al met al een nuttig en leerzaam rondje door de nieuwe woning. De heer Hiemstra was een prettige en rustige persoon, die duidelijk vakbekwaam is. 

Bedankt meneer Wolthuis, Altijd goed om een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Ondanks dat de woning in goede staat verkeert vertoonde de uitbouw scheurvorming die kan worden gerelateerd aan de fundering. Ben blij dat ik het juiste advies heb kunnen geven. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
10.0
29 september 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6961 ml, Eerbeek (Door: Anoniem)

Prima 

Bekijk alle reviews en ervaringen (153)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden