Jelle Geert Hiemstra

Als bouwkundige heb ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de nieuwbouw en renovatie. Van Projectleider in de renovatie, bedrijfsleider, tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw, bestaande bouw en bouwgeschillen. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een vakkundig gekeurd rapport aanleveren. 

Waarom aangesloten bij het NRBI

- Uniformiteit;
- Kennisdeling;
- Samen staan we sterker;
- Eindelijk erkenning voor het vak bouwkundig inspecteur;
- Onderscheidend vermogen als Rbi-er.

Ik ben dan ook trots op mijn erkenning als bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Als Register bouwkundig inspecteurs houd ik me aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,5 / 5,0

109 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
29 april 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6562 EZ, Groesbeek (Door: Anoniem)

Fijne tips gekregen en rapport ziet er professioneel en compleet uit.

6.0
01 april 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6571 BD, Berg en Dal (Door: Anoniem)

Expert gaf vaak zijn persoonlijke mening of visie terwijl onafhankelijkheid wel wenselijk is. Verder wel deskundig en kritisch en toegangkelijk voor vragen.

10.0
31 maart 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6523 PP Nijmegen (Door: Klaas Govaert)

Zeer deskundige begeleiding gekregen in het traject naar oplevering toe en bij de opleverronde. Dhr Hiemstra was erg flexibel in het meeverhuizen van de opleverronde(door meermaals uitstel van oplevering) en kent goed de perikelen bij de oplevering van een (kleinschalig)  appartementencomplex waarbij we te maken hadden met een ingewikkelde constructie( bestaande monumentale villa die opgesplitst werd in meerdere appartementen waarbij meerdere partijen meerdere belangen hadden en weinig formeel op papier stond).

Tijdens de opleverronde was dhr Hiemstra kritisch (waar nodig) maar bleef altijd correct naar de aannemer toe. Hierdoor een zeer constructief ronde gelopen waarbij uitgebreid stil is gestaan bij alle ruimtes.  

Voor mij was dit erg prettig en precies wat ik nodig had. Ik had dhr Hiemstra derhalve van harte aanbevelen.

8.0
28 maart 2022
Offertetraject, 6814 DS, Arnhem (Door: Anoniem)

De heer Hiemstra heeft deze opdracht uitstekend verwerkt. Korte reactietermijnen en een prima rapport.
10.0
01 maart 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Lent, Nijmegen (Door: Anoniem)

Duidelijke, ervaren inspecteur.

Was klasse dat Jelle later nog in de lucht kwam met advies.

Bekijk alle reviews en ervaringen (109)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden