Frank Arnoldus

Als persoon heb ik een brede kennis op het gebied van bouwkunde, wet- en regelgeving, monumenten en brandveiligheid. Kwaliteitborging is dan ook van mijn kern activiteiten. Naast bouwkundige keuringen voer ik ook deskundigen onderzoeken eenzijdid of tegensprekelijk bij bouw en verbouwgeschillen.

Door jarenlange ervaring bij gemeenten als toezichthouder en bouwkundig inspecteur heb ik er voor gekozen om me te gaan richten op de private sector. Met de opname in het register van het stichting NRBI en het bijhorende Rbi keurmerk zet ik een belangrijke stap in de kwaliteit van de bouwkundige keuringen en deskundigen onderzoeken die ik uitvoer.

Met trots zal ik als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) deze kwaliteit borgen. Mijn werkgebied is provincie Zuid-Holland met als standplaats Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn. 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) op mijn Rbi profiel pagina en boek direct, of stuur mij een e-mail. Wij of de planning van het stichting NRBI nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om de bouwexpertise in te plannen.  

 

 

Documenten

Register bouwkundig inspecteur Arnoldus

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

35 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
27 oktober 2023
Bouwkundig consult , 2244ar, Wassenaar (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
19 december 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 2394bd, Hazerswoude-Rijndijk (Door: Anoniem)

raport geeft inzicht in de beoordeelde problemen en benoemd de manier om deze op de juiste manier op te lossen.

8.0
15 november 2022
Deskundigenonderzoek (ver) bouw Rbi, 3059SC, Rotterdam (Door: Anoniem)

Rapport ziet er goed uit, voorzien van voldoende foto's met toelichting en in zijn totaliteit geeft het rapport een objectief beeld zoals gevraagd. 

Enig punt is dat ik a priori het rapport veel eerder verwacht had, maar eea is uitgelegd. 

10.0
09 november 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 2313HS, Leiden (Door: Anoniem)

Prettig contact, goede analyse, uitgebreid rapport

10.0
19 augustus 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 3571ET, Utrecht (Door: Anoniem)

De heer Arnoldus heeft met spoed een spoed expertise uitgevoerd inzake een verborgen gebreken onderzoek in Utrecht. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.
Dank voor deze mooie beoordeling inzake een verborgen gebreken onderzoek na koop. Het is altijd lastig om verborgen gebreken aannemelijk te maken als de woning als is aangekocht. In deze cases was het duidelijk dat het om verborgen gebreken ging die het woongenot in de weg stonden. Nu is het aan de rechtsbijstand. Met vriendelijke groet,
Frank Arnoldus
Bekijk alle reviews en ervaringen (35)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden