Frank Arnoldus

Als persoon heb ik een brede kennis op het gebied van bouwkunde, wet- en regelgeving, monumenten en brandveiligheid. Kwaliteitborging is dan ook van mijn kern activiteiten. Naast bouwkundige keuringen voer ik ook deskundigen onderzoeken eenzijdid of tegensprekelijk bij bouw en verbouwgeschillen.

Door jarenlange ervaring bij gemeenten als toezichthouder en bouwkundig inspecteur heb ik er voor gekozen om me te gaan richten op de private sector. Met de opname in het register van het stichting NRBI en het bijhorende Rbi keurmerk zet ik een belangrijke stap in de kwaliteit van de bouwkundige keuringen en deskundigen onderzoeken die ik uitvoer.

Met trots zal ik als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) deze kwaliteit borgen. Mijn werkgebied is provincie Zuid-Holland met als standplaats Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn. 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) op mijn Rbi profiel pagina en boek direct, of stuur mij een e-mail. Wij of de planning van het stichting NRBI nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om de bouwexpertise in te plannen.  

 

 

Documenten

Register bouwkundig inspecteur Arnoldus

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

29 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
31 maart 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 2492VR, Den Haag (Door: Anoniem)

We zijn heel erg blij met het hele proces en vooral met de expertise. Hierdoor kunnen we met de aannemer om de tafel om oplossingsricht de klachten en/of gebreken aan te pakken.

10.0
19 januari 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 3077 PN, Rotterdam (Door: Anoniem)

De expert heeft een deskundigenonderzoek uitgevoerd inzake een geschil over een geleverd en gemonteerd kunststofkozijn. Het was een spoed opdracht in een geschil. De expert was meedenkend en flexibel waardoor we snel konden schakelen.
8.0
19 januari 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 2713GJ, Zoetermeer (Door: Anoniem)

Register bouwkundig inspecteur Frank heeft voor ons een deskundigenonderzoek uitgevoerd inzake een geschil over schilderwerk en stukadoorswerk. We zjjn zeer tevreden over het geleverde deskundigen rapport. 

10.0
26 november 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 1335ge, Almere (Door: Anoniem)

Pure deskundigheid

10.0
12 november 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 4021 HJ, Maurik (Door: Anoniem)

Zeer correct en nette behandeling. Zeer veel verstand van technische zaken en een bouwkundig achtergrond. 

Echte vakman die weet waarover hij het heeft. Oordeelt eerlijk. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (29)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden