Register Bouwkundig Inspecteur

Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi) zijn zelfstandig bouwkundig inspecteurs gecertificeerd op persoonsniveau binnen een bepaalde bouwkundige dienst. Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs waarborgd de kwaliteit, kennis en kunde van gecertificeerde Register Bouwkundig Inspecteurs. Door erkenning en herkenning met het keurmerk Rbi kunnen marktpartijen eenvoudig de juiste kennis en kunde inschakelen.

Keuzevrijheid & Transparantie Rbi-ers
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u erkende registerRegister Bouwkundig Inspecteurs herkenbaar aan het Rbi keurmerk logo bouwkundig inspecteur vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren.

Zoek de Register Bouwkundig Inspecteur
Hieronder treft u een overzicht van register bouwkundig inspecteurs. Door te klikken op een register bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde register bouwkundig inspecteur. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een register bouwkundig inspecteur.

Gevalideerde certificaten Register bouwkundig Inspecteurs
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per register bouwkundig inspecteur  inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van register bouwkundig inspecteurs kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden