Ger van het Einde

GE-vastgoed is een bouwkundig bureau uit Delfgauw, waarvan Ger van het Einde als Register bouwkundig inspecteur (Rbi) is gespecialiseerd in alle zaken op het gebied van bouwkundige keuringen in West-Nederland.

Door de ruime ervaring en vakbekwaamheid ben ik een vanzelfsprekende keuze, voor zowel particulieren als bedrijven. GE-vastgoed is een onafhankelijke partij waar wij communiceren met korte lijnen en u snelle afspraken kunt verwachten.

Ik ben zeer blij, om als Bouwkundig inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige inspecteur (Rbi), en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de West-Nederlandse vastgoedwereld.

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionaliteit van het beroep van Bouwkundig inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. Om het verschil te maken conformeren wij onze bouwkundige inspectie aan de kwaliteitseisen van het NRBI en houden wij ons aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Zo bent u verzekerd dat u object vakkundiggekeurd wordt.

Certificaten

Register bouwkundig inspecteur Ger van het Einde is gecertificeerd voor het doen van bouwkundige keuringen van bestaande woningen bij verkoop of aankoop conform processen binnen Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs.

De bouwkundige keuring bij aankoop of verkoop binnen via stichting NRBI is alleen geldig als deze voldoet aan de richtlijnen van stichting NRBI. 

  • Het keuringsformat van stichting NRBI;
  • Is voorzien van een validatie nummer (lextool nummer);

Voorbeeld rapport klik hier.


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,3 / 5,0

6 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

6.0
24 augustus 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 1541gb, Koog aan de Zaan (Door: Anoniem)

Keurder is niet op het dak geweest. Had ook geen trap bij zich om op het dak te kijken 

trap van 3.30m ligt altijd in mijn auto, en nee ik ga niet op een pannendak kruipen.
 GvhE van het Einde
Geachte heer Voorn, Arbowetgeving. Daken die niet veilig te bereiken zijn door een register bouwkundige mogen niet betreden worden. Stel het dak is te hoog en er zijn geen veiligheidsmaatregelen getroffen (wat vaak veel kost) en de bouwkundige valt van het dak is de opdrachtgever verantwoordelijk. De risico afweging ligt ten alle tijde bij de bouwkundige. De keuze om hoger gelegen daken die niet veilig te betreden zijn te inspecteren is een verantwoorde keuze. Een register bouwkundige kan vaak wel na aanleiding van wat hij ziet via een dakraam, dakkapel ect. het dak beoordelen. Een bouwkundige keuring kent zijn beperking. Maar brengt een koper vaak wel voldoende handvaten om te beslissen of ze de koop al dan niet aangaat. Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met Nederlands register bouwkundig inspecteurs. Met vriendelijke groet, Planning www.nrbi.nl
Vincent  C.H.P. Verbruggen
10.0
28 november 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2628RK, Delft (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank je wel.
 GvhE van het Einde
10.0
28 oktober 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), Hardinxveld-Giessendam , Hardinxveld-Giessendam (Door: Anoniem)

Prettige samenwerking en een erg duidelijk verslag inclusief fotos en tips. Ook een vraag achteraf is goed beantwoord. Zeer tevreden.

Dank je en graag gedaan
 GvhE van het Einde
8.0
01 februari 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 3063AH, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank u
 GvhE van het Einde
8.0
09 november 2018
Bouwkundige keuring , 3055 NC, Rotterdam (Door: Anoniem)

Tevreden over de bouwkundige keuring in Rotterdam.

Bekijk alle reviews en ervaringen (6)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden