Robert Benedictus

Als bouwkundig ingenieur heeft Robert Benedictus inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Van tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw en bestaande bouw. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een expertise rapport aanleveren. Mijn Bouwkundig Adviesbureau is in 2012 opgericht. U bent verzekerd van de juiste kennis en kunde door mijn jaren lange ervaring. 

Vanuit ons kantoor in Sneek verzorgen wij:
 • Bouwkundige keuring bij aankoop
 • Bouwkundige keuring bij verkoop
 • Opleverkeuring nieuwbouw
 • Contra-expertise bij onder andere aardbevingschade
 • Deskundigenonderzoeken & Deskundigenrapportages
 • Expertise in bouwkundige geschillen
 • Bouwtoezicht en  Directievoering
 • Projectmanagement
 • Meerjarenonderhoudsplanning
 • VvE Beheer

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

 • Bouwkundige met persoonscertificering
 • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
 • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
 • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
 • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

48 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

6.0
07 februari 2023
Offertetraject, 1689ME, Zwaag (Door: Anoniem)

Kundig en vriendelijke expert, rapport was inhoudelijk ook top. Op de kwaliteit dus niets aan te merken. Helaas heeft het rapport na de inspectie veel te lang op zich laten wachten, was het veel getouwtrek en kwam de expert zijn toezeggingen niet altijd na. Dit leidde tot enige frustratie bij ondergetekende, maar nog meer bij mijn cliënten.
10.0
18 januari 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, Heerenveen Heerenveen (Door: Martin Strampel)

Geen beschrijving meegegeven...
6.0
17 december 2022
Bouwgebrekenonderzoek, Witmarsum, Witmarsum (Door: Anoniem)

Inhoudelijk en qua toelichting tijdens de inspectie goed, maar de uitwerking heeft veel te lang op zich laten wachten, ondanks dat ik het basissocument met veel bijbehorende foto's zelf beschikbaar heb gesteld.

Ik mis in het inspectie resultaat nog de vermelding van de constructieve fout bij de overkapping aan de achterzijde, waarbij deze overkapping in het midden doorzakt.

10.0
16 oktober 2022
Verborgen gebreken woning, 1731xc, Winkel (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
04 oktober 2022
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), Vrouwenparochie Vrouwenparochie (Door: J.M. Visser)

Robert is erg prettig in de omgang, neemt tijdens de keuring de tijd en vertelt alles wat hij ziet. Het rapport is gedetailleerd en volgens afspraak op tijd afgeleverd. Dank!

Dank je wel voor de mooie beoordeling. Het was een prettige keuring van een toch wel bijzondere woning. Ik wens jullie veel succes met het verdere aankooptraject en alvast veel woonplezier toegewenst.
Robert Benedictus
Bekijk alle reviews en ervaringen (48)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden