Robert Beumer

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Robert Beumer en ik heb een onafhankelijk expertise bureau om partijen te ondersteunen bij al uw bouwzaken op het gebied van bouwadvisering. Wij zijn gevestigd in Groningen en gespecialiseerd in bouwkundig advies voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

U kunt bij ons terecht voor diverse soort van bouwkundige dienstverlening, zoals een bouwkundige inspectie, opleveringskeuring nieuwbouw of een andere bouwdeskundig onderzoek. 

Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben als bouwkundig inspecteur trots en zeer vereerd, om als bouwkundig inspecteur te zijn geregistreerd en op persoonsniveau gecertificeerd binnen het Register van Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (Rbi) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

 

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,3 / 5,0

12 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

6.0
12 april 2024
Bouwkundige keuring verkoop (Rbi), 9734bh, Groningen (Door: Anoniem)

Prettig, vriendelijk en professioneel contact. Ing. Beumer deed rustig de keuring en gaf tijdens de keuring al adviezen.

Vanwege drukte duurde het echter vijf maanden tot het rapport werd opgeleverd.

8.0
31 maart 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 9947PE Termunten (Door: Marjan Beijer)

Dank voor het uitgebreide rapport. Helpt ons zeker bij volgende stappen. 

10.0
03 februari 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 9642KD Veendam (Door: Frank Looijenga)

Vriendelijk, kundig, neemt de tijd.

10.0
22 juni 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 9732MP, Groningen (Door: Anoniem)

We waren niet op de hoogte van de meerkosten op het standaard bedrag na het verstrijken van twee uur. Als we dit van tevoren hadden geweten hadden we het korter moeten houden wat ons betreft. Bouwkundig rapport verder duidelijk en op orde!

8.0
27 februari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 9953 TG, Baflo (Door: Anoniem)

Oplevering was zeer chaotisch. Tijdens de oplevering werden de deuren ingehangen en de deurkrukken gemonteerd en kwamen er  bouwvakkers binnen die werden opgeroepen door de opleveraar om kleine onvolkomenheden direct op te lossen Decoline trap was niet goed schoongemaakt, zodat niet te controleren was of deze beschadigd was. Ik heb toen zelf een emmer en doek uit de auto gehaald om deze schoon te maken. Terwijl ik halverwege de 2e verdieping trap was kwam er een schoonmaker, die door de opleveraar werd opgeroepen, die het heeft overgenomen. Inderdaad enkele beschadigingen opgemerkt.

Ook de badkamer was zeer slecht schoongemaakt, daardoor de volgende gebreken niet opgemerkt; krassen op thermostaatkraan, krassen op afdekplaat doucheafvoer, doucheafvoer zat vol met voegcement, wat deels ook niet is te verwijderen. Krassen op scharnier toilet, tegels zijn rafelig afgesneden, op tegels zitten veel lijmresten die niet te verwijderen zijn.

Bekijk alle reviews en ervaringen (12)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden