Ron de Kort

Als bouwkundig inspecteur gevestigd in Amstelveen en werkzaam rondom Amsterdam werk ik met een compact team van 2 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort, zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

106 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
27 maart 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3641ta, Mijdrecht (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
02 maart 2023
Offertetraject, 2181AN, Hillegom (Door: Anoniem)

Alles liep soepel en ook het rapport snel mogen ontvangen. Inhoud van het rapport netjes en bruikbaar voor het vervolg van de zaak. Zeker aan te raden.
8.0
01 maart 2023
Bouwgebrekenonderzoek, 1363 CM, Almere (Door: Anoniem)

Bouwkundige opname voor de koop van een inversteringstraject is goed verlopen. Prettige samenwerking, korte lijn en denk mee.
Geachte heer Verbruggen, Dank voor uw opdracht en het vertrouwen als Expertise regisseur voor het uitvoeren van de Bouwkundige inspectie ter voorbereiding van een investeringstraject. Wij waarderen de positieve feedback over de samenwerking. De onderlinge snelle, duidelijke en directe communicatie heeft geresulteerd in een zeer korte doorlooptijd. Met vriendelijke groet, Ron de Kort www.dutchbuildinginspections.nl
Ron de Kort
10.0
07 december 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Noordwijkerhout , Noordwijkerhout (Door: Anoniem)

Goede communicatie tussen de Adviseur en mij, luisteren goed naar de wensen van ons en waar nodig helpen ze je ook een beslissing maken of de eis van de opdrachtgever wel reël is.

En tijdens de oplevering krijg je een vakkundig bouwkundig adviseur mee om met je mee te kijken en een goed en compleet rapportage op te maken. 

Bovenal een fijne ervaring dus en voor eenieder aan te bevelen! 

10.0
19 november 2022
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), badhoevedorp, Badhoevedorp (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (106)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden