Ron de Kort

Als bouwkundig inspecteur gevestigd in Amstelveen en werkzaam rondom Amsterdam. Ik Ron de Kort, ben gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

 

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

143 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
21 juni 2024
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2035, Haarlem (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
20 juni 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1901LE Castricum (Door: Paul Adriaanse)

Mijn vriendin en ik waren uiterst tevreden over dhr. De Kort. Een paar voorbeelden als toelichting: het is van tevoren duidelijk wat de gehele opdracht kost, Dhr. De Kort communiceerde veel en duidelijk, was ruim op tijd aanwezig tijdens de keuring, was zeer kundig en professioneel, maar tegelijkertijd vriendelijk en heeft humor. Hij gaf bovendien nuttige tips voor eventuele aanpassingen die konden worden gedaan aan de woning, over bijvoorbeeld het vervangen van elektra en het isoleren van de woning. Tenslotte gaf hij ook nog aan dat we indien we in de toekomst nog eens vragen hebben we deze gerust nog kunnen stellen.

Kortom, ik geef niet zomaar een score 10; Dhr. De Kort overtrof onze verwachtingen en is een uitstekende keuze voor bouwtechnische keuringen.

10.0
11 juni 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 2546CC, Den Haag (Door: Anoniem)

Prima doorloop met Ron gedaan. Kon ook terrecht voor een spoedaanvraag op zaterdag.

8.0
06 juni 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 1971xp, IJmuiden (Door: Anoniem)

Goede service en snel mogelijkheid. Fijn dat het met spoed kon.

10.0
27 mei 2024
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 1071 rg , Amsterdam (Door: Anoniem)

Dhr de Kort kon op zeer korte termijn de inspectie uitvoeren. Was kundig, geduldig en professioneel in de omgang. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (143)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden