Ron de Kort

Als bouwkundig inspecteur gevestigd in Amstelveen en werkzaam rondom Amsterdam werk ik met een compact team van 2 bouwkundige inspecteurs. Rense de vries en ik, Ron de Kort, zijn gecertificeerde Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen ons team. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen en het opstellen van de bijbehorende rapporten. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen gehaaste snotneus, maar een technisch geschoolde bouwkundig inspecteur met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Ron weet wat er speelt; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Onze bouwtechnische kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi) en de Expertisekamer bouwgeschillen waarmee wij een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

120 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
18 november 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1018 lh, Amsterdam (Door: Anoniem)

Ron is van harte aan te bevelen. Heeft voor ons de oplevering van een nieuwbouw appartement snel en adequaat behandeld, zonder overbodig gedoe. Tijdens de inspectie staat hij de koperszijde waar nodig goed bij tegenover de bouwer.

10.0
05 november 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Badhoevedorp Badhoevedorp (Door: Annemieke Cijs)

Ron heeft ons weer goed geholpen, geeft ook goede tips met betrekking tot het huis. 

10.0
31 oktober 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Badhoevedorp , Badhoevedorp (Door: Anoniem)

Wij zijn erg tevreden over het werk en de samenwerking met de expert tijdens de oplevering. Hij was heel vriendelijk, duidelijk en correct. 

Bedankt voor deze positieve review. Veel succes met de verbouwing van jullie prachtige woning in het project Quatrebras in Badhoevedorp. Als er bouwbegeleiding gewenst is kun je mij altijd bereiken.
Ron de Kort
10.0
19 oktober 2023
Building inspection home (Rbi), 2042AS, Zandvoort (Door: Anoniem)

Ron is eerlijk, kundig, heeft veel kunde en ik beveel hem van harte aan!

10.0
18 oktober 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), badhoevedorp, Badhoevedorp (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Mehmet bedankt voor de 10. Is je vraag over extra wandcontactdoos in de keuken nog opgelost door de BAM en de keukenleverancier ?
Ron de Kort
Bekijk alle reviews en ervaringen (120)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden