Vincent Verbruggen

Deskundigenrapportages, bouwtechnische rapportages online herbeoordeling, valideren, bouwen en onderhouden van de online processen namens het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs zijn een van mijn kern taken.  Op basis van Knowlegde-Process-Outsourcing-Online worden expertises online en offline ingezet.

Vanuit Loyalexperts de serviceprovider op expertiseniveau zorgen wij ervoor dat het expertise register  online en offline vindbaar wordt middels de lextool. Een online expertise tool die de kwaliteit van opdracht tot review regelt voor partners. Een van deze partners is stichting NRBI.

Als register bouwkundig inspecteur / schade expert hou ik me voornamelijk bezig met de processen binnen stichting NRBI op basis van Knowlegde-Process-Outsourcing-Online (KPOO) en validatie, deskundigenrapportgages beoordelen, herbeoordeling bij bouwkundige schades of bouwkundige geschillen.  

Deskundigeonderzoek of deskundigenbericht nodig?

Wij screenen de (juridische) vraagstelling, beoordelen of een deskundigenonderzoek op locatie benodigd is en/of een online deskundigenbericht of onderzoek tot de mogelijkheden behoren. Na overleg ontvangt u een expertise voorstel of expertise voorstellen voor een deskundigenonderzoek of andere bouwdeskundigen onderzoek. Laat uw bouwgeschil screenen.

 

Documenten

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
04 december 2023
Offertetraject, 1851 BH, Heiloo (Door: Anoniem)

Fijne communicatie en duidelijk rapport!

Geachte Unive rechtsbijstand, beste jurist, Dank voor een deskundigenonderzoek in Heiloo, inzake het leveren en aanbrengen van een dakbedekking en daaruit voortvloeiende dak lekkages. Oorzaak en gevolg van een dak lekkage is vaak lastig vast te stellen. Het aannemelijk maken dat de dak lekkage wordt veroorzaakt door slechte dakdekkerswerkzaamheden vaak niet. Wij hopen dat u met het deskundigenverslag partij 2 overtuigd dat herstel (direct) noodzakelijk is en tot herstel over gaat. Met vriendelijke groet, Vincent Verbruggen www.loyalexperts.com
Vincent  C.H.P. Verbruggen
10.0
03 december 2023
Offertetraject, 6081GK, Haelen (Door: Anoniem)

top service!

Beste Joosten Advocatuur, Dank voor uw mooie beoordeling en fijn dat we deze mogen delen inzake een deskundigenonderzoek verbouw. Top service dat is wat we nastreven als serviceprovider op expertiseniveau!. Door de herstelkosten te begroten op manuren, materialen en onder aanneming middels een openbegroting (calculatie) van de bouwgebreken heeft u goed inzicht voor de procedure die gaat komen in 2024. Wij hopen dat het deskundigenverslag en calculatie de rechter in de proces stukken de juiste input geeft. Bij vragen kunt u altijd bellen. Met vriendelijke groet, Vincent Verbruggen wwww.loyalexperts.com Serviceprovider op expertiseniveau!
Vincent Verbruggen
6.0
02 december 2023
Offerteaanvraag: Kampen, Pleviersingel 1 (Door: De heer Bosgraaf)

Een duidelijke procedure. De Lextool werkt handig en bij vragen wordt er netjes antwoord gegeven.Let wel; de Lextool hoeft niet voor iedereen handig te zijn. Ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die liever via de mail àlles afgehandeld willen zien, omdat ze een dergelijke tool voor hen niet gemakkelijk is. Tip is wel om deze mogelijkheid ook te (blijven) gebruiken. Al met al dik tevreden over de service, duidelijkheid en afhandeling van het hele proces. 

Geachte heer, Fijn om te lezen dat u als consument de www.lextool.eu goed vindt werken en onze service al serviceprovider waardeert inzake een badkamer geschil. Het online expertise dossier help zoekende bij het vinden van de juiste expertise. Van belang is dat aan de voorkant de juiste inzichten wordt gegeven. Bad input = Bad output. Wij wensen u veel succes met de verdere afwikkeling in uw geschil van uw badkamer. Met vriendelijke groet, Vincent Verbruggen wwww.loyalexperts.com
Vincent Verbruggen
10.0
30 november 2023
Offertetraject, 3741VS, Baarn (Door: Anoniem)

Erg tevreden over de expert. Vriendelijke man, kan de rust goed bewaren tussen de partijen. Goede kennis en kan dit adequat overbrengen

Beste Achmea Rechtsbijstand, Oorzaak en gevolg in kaart brengen van trillingen leidingen in kaart brengen is vaak zeer lastig. Het is nooit te garanderen dat een deskundigenonderzoek trillende leidingen de vinger op de zere plek kan leggen. Het rechercheren en bespreken in de woning is dan vaak een onderdeel om tot een conclusie te komen. We zijn blij dat onze expert u inzichten heeft kunnen verschaffen. Dank voor uw vertrouwen en deze bijzondere opdracht. Met vriendelijke groet, Vincent Verbruggen www.loyalexperts.com
Vincent  C.H.P. Verbruggen
10.0
24 november 2023
7246 Offerteaanvraag: Ulft, Nachtegaallaan 29 (Door: De heer en mevrouw Gérard en Riny Bergervoet )

Snel gereageerd,goede uitleg.

Bekijk alle reviews en ervaringen (55)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden