Vincent Verbruggen

Deskundigenrapportages, bouwtechnische rapportages online herbeoordeling, valideren, bouwen en onderhouden van de online processen namens het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs zijn een van mijn kern taken.  Op basis van Knowlegde-Process-Outsourcing-Online worden expertises online en offline ingezet.

Vanuit Loyalexperts de serviceprovider op expertiseniveau zorgen wij ervoor dat het expertise register  online en offline vindbaar wordt middels de lextool. Een online expertise tool die de kwaliteit van opdracht tot review regelt voor partners. Een van deze partners is stichting NRBI.

Als register bouwkundig inspecteur / schade expert hou ik me voornamelijk bezig met de processen binnen stichting NRBI op basis van Knowlegde-Process-Outsourcing-Online (KPOO) en validatie, deskundigenrapportgages beoordelen, herbeoordeling bij bouwkundige schades of bouwkundige geschillen.  

Deskundigeonderzoek of deskundigenbericht nodig?

Wij screenen de (juridische) vraagstelling, beoordelen of een deskundigenonderzoek op locatie benodigd is en/of een online deskundigenbericht of onderzoek tot de mogelijkheden behoren. Na overleg ontvangt u een expertise voorstel of expertise voorstellen voor een deskundigenonderzoek of andere bouwdeskundigen onderzoek. Laat uw bouwgeschil screenen.

 

Documenten

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
08 februari 2023
Offertetraject, 6228 GR, Maastricht (Door: Anoniem)

Fijn contact met de expert en goed geholpen. Denkt mee met de cliënt en zo word een goede oplossing gevonden.

10.0
06 februari 2023
Offertetraject, 6714 KN, Ede (Door: Anoniem)

Uitstekend expert die een gedegen rapport heeft opgeleverd.

10.0
03 februari 2023
Offertetraject, 2514JS, Den Haag (Door: Anoniem)

Op korte termijn gedegen onderzoek gedaan en snel een rapport ontvangen tegen een goede prijs. 

10.0
18 januari 2023
5348 Offerteaanvraag: Middelburg, Sint Laurenslaan 12 (Door: Mevrouw Buteijn)

De expert kwam ruim op tijd om samen met mij nog wat punten door te nemen. Hij is rustig, aardig en zeer deskundig, nam ruimschoots de tijd voor het onderzoek en het doornemen van mijn klacht. Daarnaast had hij voldoende apparatuur bij zich waarmee de slecht aangelegde en - functionerende vloerverwarming keurig in beeld werd gebracht, duidelijker kon niet.

Hij nam de leiding tijdens het gesprek met de aannemer, waar ik erg blij mee was. Hij communiceerde helder over de geconstateerde gebreken en was zeer duidelijk naar mij en de aannemer toe welke oplossing het beste was, hoe deze gebreken dienden te worden aangepakt en hersteld. Gaf ook in zeer duidelijke taal mijn wensen aan naar de aannemer. Gaf advies en tips. Het rapport was er snel en duidelijk uitgewerkt.  Zeer tevreden.

10.0
12 januari 2023
5303 Offerteaanvraag: Badhoevedorp, Burgemeester Amersfoordtlaan 81 (Door: Pascal van Minderhout)

Op zeer korte termijn in een periode van feestdagen een afspraak kunnen maken. Ervaren expert, prettig in de omgang en met een helder duidelijk rapport met feitelijke constateringen en aanbevelingen. Zeer tevreden!

Bekijk alle reviews en ervaringen (32)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden