Johan Bove

Ik ben Johan en werk al sinds 1987 als zelfstandige sr bouwkundige vanuit Twijzel provincie Friesland. Mijn specialiteiten zijn kennis over het gehele bouwproces en de afwikkelingen hiervan.

  • Wij verzorgen advies in allerlei technische facetten van de bouw, zoals bouwkundige keuringen en opleveringskeuringen.
  • Daarnaast ben ik als Bouwpatholoog gespecialiseerd in bouwgebreken en bouwgeschillen. Wij werken door geheel Nederland, en staan voor u klaar om u te helpen.

Eindelijk is er erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau als zelfstandig Bouwkundig Inspecteur met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs. “Ik ben zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.”   

 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

4 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
09 april 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 9301VC Roden (Door: Rieks Folkers)

Het bedrijf BTA Bove VOF staat voor vakkennis en kwaliteit. Prima samengewerkt met Johan en Anneke. De mediatongesprekken en het opgeleverde eindrapport heeft mijn aannemer toch doen besluiten om de bij oplevering aangegeven gebreken te gaan herstellen.

8.0
13 december 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 8919BC, Leeuwarden (Door: Anoniem)

Kwa deskundigheid erg tevreden, erg meelevend. Kwa communicatie had het wat beter gekund. Duurde wat langer door bouwvak, waar ik overigens begrip voor heb, maar misschien mede door gebrek aan communicatie gevoel dat er soms wat lang werd afgewacht. Openheid en eerlijkheid in de facturering, goede prijs voor de geleverde dienst.

Zou wel vaker gebruik willen maken van zijn diensten.

Bedankt voor uw goede recensie, begrijp uw gevoel echter vragen zulke zaken veel tijd en hebben privé omstandigheden " zoals aangegeven " een rol gespeelt in de afwerking van de rapportage.
Jan Hendrik ( Johan ) Bove
10.0
16 december 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 1794HB Oosterend (Door: Joost de Wit)

Zeer vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Ik zou hem aan een ieder die met bouwen of verbouwen te maken heeft aanraden.

Geachte heer, Dank voor de opdracht voor een bouwgebreken onderzoek in Oosterend en uw mooie recensie. Een 10, wauw daar doe ik het uiteindelijk voor. Ik hoop dat u middels het bouwgebreken onderzoek sterker staat en uw verdere bouwgeschillen kunt voorkomen. Nogmaals dank, Met vriendelijke groet, Johan Bove, Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Jan Hendrik ( Johan ) Bove
10.0
06 november 2017
Offertetraject, 7606BK, Almelo (Door: Anoniem)

Expert denkt pro-actief mee wat in deze kwestie meer dan wenselijk is. Ook bereid in een persoonlijk gesprek toelichting te geven en visie te delen. Praktisch!
Geachte mr. (Jurist),  Bedankt voor de opdracht voor een bouwgeschil en goede recensie, de problemen zijn eigenlijk op een eenvoudige manier op te lossen als de aangewezen personen hun verantwoording nemen. Wij hopen dat onze bouwgeschillen rapportage u inzicht verschaft.  Met vriendelijke groet,  Johan Bove Register bouwkundig Inspecteur Twijzel e.o.
Jan Hendrik ( Johan ) Bove
Bekijk alle reviews en ervaringen (4)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden