Marcel Schoenmakers

Wij zijn Marcel & Marielle Schoenmakers.

Marcel heeft altijd een aannemersbedrijf gerunt en wil nu met deze bouwkundige ervaring mensen helpen bij bouwkundig advies en makelaardij. Marielle heeft altijd in de zorg gewerkt en creatief en empatisch. Samen kunnen we goed luisteren naar de behoefte en wensen van onze opdrachtgever, en hebben we het vermogen om met een grote dosis ervaring en creatieve oplossingen de woonwensen van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk in te vullen.

Als bouwkundig Makelaar die zijn bouwkundige ervaring en kijk inzet om samen met de opdrachtgever de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vatgoedobject te invertariseren om vervolgen deze aan te passen aan de wensen van de bewoners/kopers/verkopers. 

Eindelijk erkenning als bouwkundige. “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als een van de weinigen bouwkundige Makelaars als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) in de provincie Noord-Brabant te zijn gecertificeerd binnen de expertisekamer betaande bouw in het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van dit beroep.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • Uniforme rapportage & Verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

26 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
16 mei 2022
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5111CM Baarle-Nassau (Door: Remy van Riel)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 maart 2022
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5062LS Oisterwijk (Door: Kelly Versteegden)

Hele fijne bouwkundige keuring gehad. Wij mochten mee en kregen daardoor veel tips van Marcel die erg vriendelijk en rustig alles uitlegde. Hij weet door z'n bouwkundige achtergrond erg veel en is niet zomaar de eerste de beste keurder. Echt een aanrader.

Dank je voor de mooie beoordeling.
Marcel Schoenmakers
10.0
28 januari 2022
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5062hv Oisterwijk (Door: MTB Makelaardij)

M&M reageert snel. handelt het dossier snel af, communiceert goed en is professioneel. Goede partij om mee samen te werken.

Dank u voor de mooie recentie.
Marcel Schoenmakers
10.0
03 januari 2022
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5131AK Alphen (Door: J.H.M. Brouwers)

Marcel is een fijne man, denkt in oplossingen en beantwoordt alle vragen goed en duidelijk. Heeft oog voor detail. 

Dank je voor de mooie beoordeling.
Marcel Schoenmakers
8.0
15 december 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5014 GB, Tilburg (Door: Anoniem)

First of all thank you so much for taking out time from your busy schedule and getting the building inspection done on time.Really appreciate that. I really like your observation skills and the way you defined all the defects and remediation steps. The overall structure of the report was very impressive. Even the lextool was quite easy to operate.The only thing which i felt that the repair cost estimates are pretty high than what it should be . Rest is good. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (26)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden