Marcel Schoenmakers

Wij zijn Marcel & Marielle Schoenmakers.

Marcel heeft altijd een aannemersbedrijf gerunt en wil nu met deze bouwkundige ervaring mensen helpen bij bouwkundig advies en makelaardij. Marielle heeft altijd in de zorg gewerkt en creatief en empatisch. Samen kunnen we goed luisteren naar de behoefte en wensen van onze opdrachtgever, en hebben we het vermogen om met een grote dosis ervaring en creatieve oplossingen de woonwensen van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk in te vullen.

Als bouwkundig Makelaar die zijn bouwkundige ervaring en kijk inzet om samen met de opdrachtgever de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vatgoedobject te invertariseren om vervolgen deze aan te passen aan de wensen van de bewoners/kopers/verkopers. 

Eindelijk erkenning als bouwkundige. “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als een van de weinigen bouwkundige Makelaars als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) in de provincie Noord-Brabant te zijn gecertificeerd binnen de expertisekamer betaande bouw in het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van dit beroep.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • Uniforme rapportage & Verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

39 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
07 november 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, Bosbeemd 11 Vlijmen Vlijmen (Door: Eva Erren)

Een gedegen rapport, duidelijke informatie beschreven in het rapport en een snelle reactie achteraf op vragen. Wij zijn erg tevreden! 

10.0
26 juli 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5175XG Loon op Zand (Door: Rene Tuijtelaars)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 mei 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5133TZ Riel (Door: David Graafmans)

Prima keuring met goede en duidelijke onderbouwingen, waar je wat mee uit de voeten kan, je weet waar je op kan rekenen op de korte en lange termijn

Dank je voor de mooie recensie.
Marcel Schoenmakers
10.0
29 april 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5041BK Tilburg (Door: Martine Lemans)

Gedetailleerd. En goed rapport. 

10.0
24 april 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5111HC Baarle-Nassau (Door: Peter van Lier)

Vakkundige en effectieve bouwkundige keuring. Wij hadden snel een bouwkundige keuringnodig en Marcel heeft dit met wat schuiven van andere werkzaamheden gelukkig snel kunnen inpassen.Marcel heeft goede kennis van zaken en geeft in het (uitgebreide) rapport goede tips om aankomende problemen in de kiem te smoren en derhalve grote(re) problemen te voorkomen. Al met al dus zeer tevreden en onze complimenten hiervoor!

Dank je voor de mooie recensie.
Marcel Schoenmakers
Bekijk alle reviews en ervaringen (39)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden