Martin van Dorp

Als bouwkundig ingenieur heeft Martin van Dorp inmiddels ruim 30 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Door mijn brede ervaring in zowel bestaande als nieuwbouw kan men bij mij terecht voor een eerlijk en gedegen bouwkundig advies.

Vanuit ons kantoor in Koog a/d Zaan provinci Noord-Holland verzorgen wij:
- Bouwkundige keuring bij aankoop
- Bouwkundige keuring hypotheek (NHG)
- Bouwkundige keuring bij verkoop
- Vooropleveringskeuring
- Opleverkeuring nieuwbouw
- Naschouw oplevering
- Expertise in bouwkundige geschillen
- Bouwtoezicht en  Directievoering

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Ik maak graag met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

697 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
29 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1445LB Purmerend (Door: Tessa Visser)

Super fijne beoordeling, snel geregeld, deskundig!

10.0
27 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1687NB Wognum (Door: Miguel Beira)

Martin neemt de tijd voor de bouwtechnische keuring en beantwoordt de vragen die monding op locatie - en eerder papier - gesteld worden. Hij brengt dit duidelijk onder woorden, waardoor wij wisten waar wij aan toe waren. Daarnaast denkt hij daarin goed mee, stelt alternatieven voor en geeft tips. met de keuring en het rapport. Het rapport liet wel wat langer op zich wachten dan gehoopt. In ons geval was dat minder erg, omdat hij ons bij de keuring al gerust had gesteld over de staat van de woning en de te verwachten kosten. Al met al zijn wij zeer tevreden en bevelen wij Martin zeker aan!

10.0
26 mei 2024
Bouwkundig consult , 1053LZ Amsterdam (Door: Fam. Bouman)

De heer van Dorp heeft de situatie van ons balkon bekeken. Hij herkende onmiddellijk twee soorten zwammen en zag wat er loos was. De heer van Dorp kwam op mij over als zeer kundig. Hij komt op mij over als een man met kennis en goede communicatieve vaardigheden. Het rapport heeft een gelijke strekking met hetgeen hij aan mij verteld heeft.Ik heb een zeer goede indruk en zal hem zeker aanbevelen!

10.0
22 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1411CP Naarden (Door: David Hoogendam)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
20 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2282MZ Rijswijk (Door: Rose Jagessar)

Ontmoeting met Martin voelde meteen fijn. Hij heeft kennis van zaken en werkt heel professioneel. Hij denkt mee in het proces en geeft goed advies en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Kortom, alles duidelijk en snel geregeld en zijn service en van NRBI is bij iedereen aan te raden!

Bekijk alle reviews en ervaringen (697)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden