Stephan Haak

Mijn naam is Stephan Haak als technisch deskundige verricht ik specialistische onderzoeken. Door mijn unieke specialisatie als technisch deskundige en laboratorium op het gebied van materiaal (kunde) wordt mijn expertise veelal ingezet bij (bouw) geschillen en bouwgebreken onderzoeken en deskundigen onderzoeken als een specialistich onderzoek benodigd blijkt te zijn.

Specialistisch onderzoek is vaak nodig na een bouwkundige keuring of binnen een bouwgeschil. Een bouwkundig onderzoek is meestal een visuele inspectie, non-destructief. Specialistische onderzoeken zijn daarentegen vaak ook destructieve onderzoeken die dieper gaan om een oorzaak te vinden van een bepaald gebrek of gebreken. Bijvoorbeeld een monster analyse, funderingsonderzoeken (uitgraven en beoordelen), asbest e.d. Dergelijke onderzoeken zijn vaak specialistisch onderzoek nadat bijvoorbeeld dit door een onafhankelijk register bouwkundig inspecteur bij een bouwkundige keuring is vastgesteld en dat dit noodzakelijk is. 

Het is goed dat er een alternatief is opgestaan die experts op expertiseniveau wil kunnen onderscheiden. Kennis deling en de kruisbestuiving hiervan is van belang om kwaliteit, kennis en kunde te kunnen waarborgen. Ik ben dan ook trots op de beschermde titel, Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen de expertisekamer specialistische onderzoeken (SOG) te mogen voeren. Wij conformeren ons aan de beroeps en gedragscode van het NRBI zodat alle partijen weten dat bij een specialistisch onderzoek onafhankelijk wordt beoordeeld.

Bent u op zoek naar een bouwkundige keuring of andere deskundig onderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) op deze profiel pagina of stuur mij een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Gecertificeerd specialistisch onderzoek
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,3 / 5,0

12 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
14 december 2022
Deskundigenonderzoek (ver) bouw Rbi, 2741 KP, Waddinxveen (Door: Anoniem)

Super kundig en super snel geschakeld. Erg blij met dit expertise bureau! Dinsdag tegen 17.00 uur bellen en op de donderdag al de beste kundige expert! 

Geachte mevrouw van Zummeren, Dank voor uw mooie review! Mogelijk kunnen wij in de toekomst u weer van dienst zijn. In ieder geval weet u ons dan te vinden. Loyalexperts en LexTool staan voor u klaar. Veel plezier in uw fraaie en prachtig gelegen woning. Met vriendelijke groeten, Stephan Haak Rbi
Stephan Haak
10.0
03 november 2022
Offertetraject, 6624AL, Heerewaarden (Door: Anoniem)

Kon op heel korte termijn een contraexpertise uitvoeren. Inhoudelijk goed rapport en erg behulpzaam.
8.0
23 augustus 2022
Offertetraject, 1715 AC, Spanbroek (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
20 augustus 2022
Offertetraject, 1715 AC, Spanbroek (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
6.0
30 december 2021
Offertetraject, 1384 AM, Weesp (Door: Anoniem)

Prima rapport, maar wel erg lang moeten wachten.
Geachte heer Grunt, dank voor het compliment. Wij trachten altijd een zo onpartijdig en professioneel rapport in te dienen. Helaas heeft onze langdurige ziekteperiode veel vertraging gegeven. Ons excuus hiervoor al beseffen wij de overmacht situatie. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Rbi
Stephan Haak
Bekijk alle reviews en ervaringen (12)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden