Wendy Versteeg

WX Vastgoed Expertise BV - Kwaliteit - Betrouwbaar - Onafhankelijk

Wij zijn gespecialiseerd in Bouwkundige keuringen t.b.v. aankoop, verkoop en NHG, opleverkeuringen, Meer Jaren Onderhoud Plannen (MJOP), EPA Labels, EPA maatwerkadviezen. Projectbegeleiding en aanbestedingstrajecten. Ook zijn wij Gecertificeerd EPA-W deskundige, NEN 2767, NEN 2580, NTA 8025, keurmeester gereedschappen en klimmaterialen. Met enthousiasme en passie wordt elk vastgoed object door ons kritisch gekeurd!!

Ik heb ruim 26 jaar ervaring, waarvan veel kennis in de woningbouw. Met deze kennis en ervaring al meer dan 10 jaar werkzaam als onafhankelijk bouwkundig inspecteur, gespecialiseerd in bestaande bouw en het onderzoek doen naar bouwgebreken. Ook begeleiden wij renovaties en transformatie van gebouwen. Ondertussen uitgebreid met diensten in het opstellen van Meer Jaren Onderhouds Plannen en uitvoeren van Vastgoed Beheer. Ook voeren ook bouwkundige inspecties uit.

We staan als NRBI bouwkundige inspecteurs voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de vastgoed branche. Als Register Bouwkundig inspecteur (Rbi) geven we onze klanten een duidelijke uitstraling en onderscheiden ons in de markt.

Het NRBI - Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs zorgt voor een professionele uitstraling van de bouwkundige inspecteurs. Met heldere taal, duidelijke rapporten en overzichtelijk beeldmateriaal.

Ik ben vereerd dat ik als een van de eerste gecertificeerde bouwkundige een bijdrage mag leveren aan de kwaliteitswaarborging. En draag de certificering met trots.

 

Documenten

Register bouwkundig inspecteurs

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Gevalideerde reviews
Bekijk prijs

Totale beoordeling

0,0 / 5,0

0 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

Er zijn nog geen reviews.

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden