Albert Ter Avest

Vak- kennis en kunde is niet (altijd) vanzelfsprekend. Het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteur, kortweg NRBI, maakt daarin voor bouwkundig inspecteurs het verschil. Vanaf de oprichting in 2017 wil het NRBI opdrachtgevers zekerheid bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige- inspecties en expertise zaken bij bouwgeschillen en verbouwgeschillen. 

Onafhankelijk van, en transparantie en keuzevrijheid voor, opdrachtgevers staan hierbij hoog in het vaandel. Als commissielid van de Expertisekamer Deskundigenonderzoek wil ik mijn steentje bijdragen om uniformiteit in bouwkundige- keuringen, bouwexpertises en werkwijzen verder te optimaliseren. 

Dit zodat we de kernwaarden, Kennis en Kunde, Transparantie en Keuzevrijheid, van het NRBI blijvend kunnen waarborgen.

 

Rol
Commissielid deskundigenonderzoek bouw en verbouw
Functie
Register Bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden