Commissielid SOG

Stichting Nederlands register bouwkundig Inspecteurs is sinds 2017 opgericht. Deze is gestart met de bouwkundige keuring binnen de expertise kamer bestaande bouw. De stichting NRBI groeit zo ook de vraag naar uniformiteit in dienstverleningen. Marktpartijen, consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer en willen duidelijkheid. Het kaf van het koren scheiden op specialistische onderzoeken is nodig. Daarom heeft de stichting NRBI de expertisekamer Specialistisch onderzoek ingericht.

De Expertisekamer specialistisch onderzoek dient nog bemand te worden met een voorzitter en maximaal 5 commissieleden. De voorzitter en maximaal 3 commissie dienen lid te zijn van het NRBI. De twee tot drie overige zetels kunnen worden ingevuld door marktpartijen die steunend lid zijn van het NRBI. Door kennis te delen vanuit de leden met marktpartijen en visa versa wil de stichting zorgen voor duidelijke expertise kaders, uniformiteit en draagvlak.

Zet u samen met ons de koers in?

Rol
Expertisekamer SOG
Bedrijf
Zelfstandig Rbi-er of bedrijf, intermediair, brancheorganisatie
Functie
Rbi-er of marktpartij

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden