Albert ter Avest

Mijn hele leven ben ik al verbonden aan de bouw. Mijn vader was jarenlang timmerman bij verschillende bouwbedrijven. Ik groeide als kind op met de bouw. Als 15-jarige jongen begon ik als jongste bediende bij een toen gerenommeerd bedrijf. Ruim 10 jaar heb ik de hamer in de handen gehad en letterlijk met mijn voeten in de klei gestaan. Het was juist tijdens deze periode dat ik veel geleerd heb hoe het eraan toe gaat op de bouw.
Toen ik ouder werd, werd het tijd voor een volgende stap als (assistent) uitvoerder. Ik begeleidde projecten van het begin tot het einde. Een goed overleg met de klant heb ik altijd als een mooi aspect beschouwd.
Ik volgde een studie tot aannemer bouwbedrijf en leerde hoe ik een bedrijf moest runnen. Het geleerde kon ik in de praktijk brengen omdat mij in 2000 de mogelijkheid werd geboden om, samen met 2 andere compagnons, een bouwbedrijf te runnen met ruim 20 werknemers. In 2005 heb ik het bouwbedrijf verkocht aan 1 van de compagnons.

Inmiddels ben ik nu bijna 13 jaar zelfstandig bouwkundig inspecteur. Mijn expertise wordt zowel particulier als zakelijk ingezet.

Het vak bouwkundig inspecteur is een vak. Eindelijk is er na mijn 13 jaar als zelfstandig bouwkundig inspecteur erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI). “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.” 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

8 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
19 juni 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7396 Terwolde (Door: Fatima Tomak)

Was netjes op tijd. Heeft alles tot aan de randjes bekeken en nodige informatie met geduld uitgelegd! Alles was duidelijk! Het is het elke cent waard geweest!  Albert HEEL ERG BEDANKT!

Beste familie Tomak, Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de door mij uitgevoerde Opleveringskeuring als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi). Met vriendelijke groet Albert ter Avest Bouwkundig inspecteur Rbi Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
16 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 7441HE Nijverdal (Door: C. Stam)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Stam, beste Chantal, Dank u wel voor deze 10. Fijn dat u de Bouwtechnische keuring Rbi die ik voor heb gedaan zo hoog waardeert. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Bouwkundig inspecteur Rbi Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
29 januari 2020
Offertetraject, 7577DN , Oldenzaal (Door: Anoniem)

Het onderzoek is correct uitgevoerd. De deskundige heeft zijn standpunten helder verwoord en toegelicht.

Geachte heer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om deze positieve beoordeling te schrijven over het door mij gedane onderzoek naar een geschil m.b.t. de verbouw werkzaamheden. Fijn dat ik , als register bouwkundig inspecteur, met deze rapportage een bijdrage heb kunnen leveren aan dit verbouwgeschil zodat u als juridisch expert de juiste stappen kunt nemen voor uw cliënt. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en de opdracht om een bouwgeschillen rapportage te mogen maken. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau Register Bouwkundig Inspecteurs Holten e.o.
A.  ter Avest
8.0
30 september 2019
Offertetraject, 7475 RM, Markelo (Door: Anoniem)

Prima en duidelijk expertise rapport. Snel ontvangen.

Geachte mevrouw (jurist), Goed om te lezen dat u als jurist mij dak expertise positief beoordeeld. Fijn dat u als (juridisch) expert ondanks u drukte de tijd en moeite heeft genomen de review in te vullen. Mocht u nog vragen hebben over het dak inspectie rapport stel uw vraag via de lextool (expertise dossier). Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
04 juli 2019
Bouwkundige keuring , 7121 GE, Aalten (Door: Anoniem)

Bouwkundig rapport ziet er goed uit.

Geachte heer Tollenaar, Bedankt voor deze beoordeling voor de bouwkundige keuring in Aalten. Goed om te horen dat u als aankoopmakelaar het bouwkundig rapport er goed uit vindt zien. Met vriendelijke groet Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten e.o. Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
Bekijk alle reviews en ervaringen (8)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden