Leon Rooimans

Als bouw inspecteur voor de omgeving Zuid-Holland en omstreken wil ik marktpartijen zekerheid bieden over de kwaliteit en uitvoering van inspecties bij verkoop en bouwprocessen.

Bouwkundige keuring

Een Bouwkundige keuring aankoop, Bouwkundige keuring verkoop of een bouwkundige keuring NHG Zijn bouwkundige keuringen van een bestaande woning of gebouw. Tijdens een bouwkundige inspectie wordt de technische staat van de woning op een groot aantal onderdelen visueel geïnspecteerd.

Het doel van een bouwkundige keuringen is het krijgen van inzicht in de conditie van de woning. Het rapport beoogt een getrouw beeld te geven van de kwaliteit van de woning. U krijgt hierdoor inzicht in de eventuele herstelkosten van het pand. Alle bouwtechnische aspecten van een woning worden geinspecteerd. Mogelijke gebreken van de woning aan vloer-, dak-, en gevelconstructies komen tijdig aan het licht.

Bij het inschakelen van een register bouwkundig Inspecteur bent u verzekerd van de juiste kwaliteit, kennis en kunde en een erkend bouwkundig rapport. Rbi-ers werken uniform waardoor opdrachtgevers zeker weten dat hun vastgoed object vakkundig gekeurd wordt. 

Bouwbegeleiding

​Iedereen heeft wel eens te maken (gehad) met een vorm van verbouwing. Vaak zijn de ervaringen heel divers. De bouwsector heeft niet altijd een even goede naam als het gaat om het leveren van de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Met ruim 27 jaar ervaring in de bouwsector begrijpen wij dan ook dat het niet gemakkelijk is om zelf een bouwproject van A t/m Z te regelen. Om misstappen te voorkomen is ervaring met bouwtekeningen, kennis van alle bouwregels en wetgeving, vergunningsverplichtingen, bouwmaterialen, duurzaamheid en het vergelijken van bouwbegrotingen een minimale eis. Omdat dit voor de meeste geen dagelijkse kost is stellen wij onze expertise beschikbaar om uw project soepel te laten verlopen.

Met ruim 27 jaar ervaring in de bouw verlenen wij deze diensten objectief en betrouwbaar. Wij zijn vereerd om aangesloten te zijn bij het NRBI als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Met vriendelijke groet Leon Rooimans een erkend bouwkundig inspecteur.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

37 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
07 februari 2023
Bouwgebrekenonderzoek, 3224sb, Hellevoetsluis (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
19 december 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 4318ak, Brouwershaven (Door: Anoniem)

Het eerste compliment geven we aan NRBI planning voor het op korte termijn een bouwinspecteur kunnen regelen. De onderstaande complimenten gaan naar meneer Rooimans! 

1) De opleverings is vakkundig en op professionele wijze uitgevoerd

2) De inspecteur heeft tijdens de oplevering op vakkundige wijze ook verschillende onderdelen uitgelegd zoals over de                warmtepomp.

3) De inspecteur heeft grote kennis van zaken over bouwmaterialen en de wetten waar een bouwer zich aan moet houden. De      opleveringspunten die de bouwer niet wil erkennen en in tegenstrijd zijn waar de bouwer zich wettelijk aan moet houden,        worden door de inspecteur vakkundig weerlegd.   

4) De inspecteur laat zich niet opjagen door de bouwer die de oplevering snel wilt afhandelen.   

5) De inspecteur heeft ervaring als er conflict is tussen de bouwer en opdrachtgever. Meneer Rooimans stelde ons gerust,              straalde vertrouwen uit en als een professional begeleidde hij de oplevering. 

6) Na de oplevering geeft meneer Rooimans verdere uitleg over bijvoorbeeld wat je moet doen met de lijst opleveringspunten      die de bouwer niet erkend. 

7) Na de oplevering krijg je digitaal een uitstekend omschreven verslag met toegevoegd foto's. 

8) Ook na de oplevering is meneer Rooimans bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.  

Wij raden meneer Roimans aan iedereen aan! Wij geven de volledige 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Mary en Milko Bossaert 

  

Beste Mary en Milko Bossaert, Met alle liefde gedaan. Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring en uw mooie review. Heel veel succes met de woning, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
10.0
02 december 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Dordrecht, Dordrecht (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
30 november 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Dordrecht, Dordrecht (Door: Anoniem)

Erg kundige expert en vol van tips waar wij niet aan hebben gedacht.

Daarnaast is de expertise goed verlopen en zijn wij erg tevreden. Leon, bedankt!

Beste heer Huigen, Graag gedaan. Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring en uw mooie review. Heel veel succes met de woning, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
10.0
21 november 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), papendrecht, Papendrecht (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (37)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden