Leon Rooimans

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
01 juli 2020
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 3071mh Rotterdam (Door: De heer Holkamp)

Bedankt Leon, de combinatie van je tussentijdse inspectie van de dakrenovatie en de controle/bespreking bij de vooroplevering heeft zeker een positief effect gehad op de kwaliteit en geeft ons extra vertrouwen in het geleverde werk.

10.0
31 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3131DS, Vlaardingen (Door: Anoniem)

Leon weet bouwkundige situaties te vertalen in Jip en Janneke taal. Is voor kopers echt een goede en prettige steun en toeverlaat.

De wijze waarop hij ons heeft bijgestaan bij de bouwkundige keuring in Vlaardingen hebben wij als zeer prettig ervaren. Leon communiceert duidelijk, is meedenkend, transparant, de snelheid van afleveren van de bouwkundige rapportage, bereidheid om ons ook na de reguliere werktijden te woord te staan. (ook voordat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden).

Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

Geachte heer Klint, Dank voor uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Vlaardingen. De ervaringen voor mij als bouwkundig inspecteur van mijn opdrachtgevers zijn belangrijk. Mijn doel is altijd om de koper goed te informeren aan de voorkant en middels het bouwkundig rapport zodat u weet wat u gaat aankopen. Goed om te lezen in uw recensie dat dat is gelukt. Met vriendelijke groet, Leon Rooimans Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
8.0
04 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Dag Leon,

Bedankt voor de expertise. Er bleken achteraf toch issues te zijn met de vloerverwarming. Dit is achteraf aan het PV toegevoegd... en vlak na oplevering stond er iemand van Eneco is onze meterkast omdat er een dag eerder was gemeld dat de verwarming het niet deed. Beetje vaag allemaal.

mvg,

Michael

Geachte heer Herfst, Als bouwkundig inspecteur kan ik helaas niet alles (in de vloer) zien en testen. Als na sleuteloverdracht blijkt dat er verborgen gebreken zijn in of onder constructieve onderdelen dient de aannemer binnen de garantie termijn te herstellen. De opleveringskeuring in Rotterdam bij de Fenix waren ook voor mij bijzonder. 3 uur over een oplevering van een appartement dat maken we niet veel mee. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring in Rotterdam dan hoor ik ze graag, Met vriendelijke groet, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
8.0
03 augustus 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, Dank voor de aanvraag voor een opleveringskeuring in Rotterdam van uw nieuwbouwhuis. Gezien de aantal oplevergebreken en tijd die er mee gepaard ging hoop ik dat u een leuke opleveringskeuring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o.
Leon Rooimans
10.0
26 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Uitstekend werk !

Geachte mevrouw, Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie review, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o. Dank.
Leon Rooimans
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden