Stephan Haak

Mijn naam is Stephan Haak als technisch deskundige verricht ik specialistische onderzoeken. Door mijn unieke specialisatie als technisch deskundige en laboratorium op het gebied van materiaal (kunde) wordt mijn expertise veelal ingezet bij (bouw) geschillen en bouwgebreken onderzoeken als een specialistich onderzoek benodigd blijkt te zijn.

Specialistisch onderzoek is vaak nodig na een bouwkundige keuring. Een bouwkundig onderzoek is meestal een visuele inspectie, non-destructief. Specialistische onderzoeken zijn daarentegen vaak ook destructieve onderzoeken die dieper gaan om een oorzaak te vinden van een bepaald gebrek of gebreken. Bijvoorbeeld een monster analyse, funderingsonderzoeken (uitgraven en beoordelen), asbest e.d. Dergelijke onderzoeken zijn vaak specialistisch onderzoek nadat bijvoorbeeld dit door een onafhankelijk register bouwkundig inspecteur bij een bouwkundige keuring is vastgesteld en dat dit noodzakelijk is. 

Het is goed dat er een alternatief is opgestaan die experts op expertiseniveau wil kunnen onderscheiden. Kennis deling en de kruisbestuiving hiervan is van belang om kwaliteit, kennis en kunde te kunnen waarborgen. Ik ben dan ook trots op de beschermde titel, Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) binnen de expertisekamer specialistische onderzoeken (SOG) te mogen voeren. Wij conformeren ons aan de beroeps en gedragscode van het NRBI zodat alle partijen weten dat bij een specialistisch onderzoek onafhankelijk wordt beoordeeld.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Gecertificeerd specialistisch onderzoek
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,0 / 5,0

4 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
03 februari 2020
Offerteaanvraag: Lienden, De Hofstede 30 (Door: Daniëlle Kersten)

Grondig en duidelijk rapport.

Dank voor uw positieve reactie inzake ern specialistisch onderzoek in Liende. Wij hopen nog veel voor u en uw cliënten te mogen betekenen, ook dank voor het gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig inspecteur (Rbi)- technisch deskundige AE Expertise/NRBI
Stephan Haak
8.0
30 januari 2020
Offerteaanvraag: Arnhem, Meester D.U. Stikkerstraat 13A (Door: Daniëlle Kersten)

Beoordeling van de expert is een dikke 8.
Geachte mevrouw, Dank voor de opdracht voor een bouwgeschil over tegelwerk in Arnhem. We zijn blij dat u als rechtsbijstand verzekeraar mijn expertise rapportage positief beoordeeld. Wij hopen dat middels het expertise rapport over het tegelwerk u namens uw cliënt het geschil aannemelijk kunt maken. Mocht u nog vragen hebben over het expertise rapport tegelwerk dan horen wij dat uiteraard graag. Mt vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig inspecteur specialistische onderzoeken.
Stephan Haak
8.0
17 december 2019
Offertetraject, 4847JA, Teteringen (Door: Anoniem)

alleen jammer dat het rapport wat langer op zich liet wachten, maar begreep dat dit overmacht was
Geachte mevrouw mr. (Jurist), Dank voor uw gegeven rating en uw vertrouwen voor een specialistisch onderzoek in Teteringen. De uitgevoerde specialistisch onderzoek liet even op zich wachten vanwege de moeilijkheidsgraad en inhoudelijke reactie. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig Inspecteur - specialistisch onderzoek
Stephan Haak
6.0
17 mei 2019
Offerteaanvraag: Apeldoorn, Billitonlaan 14 (Door: Milon Fleuren)

Prima rapport.
Geachte mevrouw mr. (Jurist) Dank voor de expertise aanvraag inzake het bouwgeschil over een Microtopping vloer in Apeldoorn. Voor mij als register bouwkundig inspecteur was het een uitdaging om bouwgeschil goed onderbouwd aan te leveren dit om dat de Microtopping vloer specifiek gaat over het toegepaste materiaal en de wijze van uitvoering. Uiteindelijk is het gelukt en we hopen dat u het geschil kunt beslechten met ons expertise rapport. Met vriendelijke groet, Stepfan Haak Register bouwkundig Inspecteur specialistisch onderzoek (SOG)
Stephan Haak
Bekijk alle reviews en ervaringen (4)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden