Kosten opleveringskeuring algemene ruimte

De kosten van een Opleveringskeuring algemene ruimte worden bepaaald vanuit een start tarief en een vervolg tarief. Waarom? Op voorhand kan men niet vertellen hoe lang men bezig is op locatie. Is er een groot complex of klein complex. 

Het NRBI streeft transparantie en keuze vrijheid na. En heeft als doel de Register Bouwkundig Inspecteur vindbaar en boekbaar te maken. Het NRBI bepaald de kosten van een bouwkundige keuring niet. Iedere register Bouwkundig Inspecteur bepaald zijn of haar prijs op basis van werkgebied. Zo kunt u als VvE bestuur zelf uw Register bouwkundig Inspecteur uit kiezen.

 

Altijd een register bouwkundig Inspecteu

Kan de Register Bouwkundig Inspecteur niet. De backoffice zoekt altijd naar een passende oplossing en doet niks zonder overleg. Er is altijd wel een Rbi-er bij u in de buurt. Spoed? Plaats de opdracht en wij nemen contact met u op. 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden