Ron de Gast

DEGAST huis advies & ontwerp is een bouwkundig adviesbureau dat actief is in de bouw- en vastgoedbranche. Het werkgebied omvat de regio Rotterdam-Rijnmond met uitloop naar de regio’s Delft, Den Haag, Drechtsteden, Gouda en de Hoekse Waard. Eigenaar van DEGAST huis advies & ontwerp is Ron de Gast, bouwkundig ingenieur met zo'n 35 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, renovatie, monumenten en nieuwbouw

Het bureau is voor een belangrijk deel als adviseur betrokken bij het bouwkundig onderhoud en beheer van uiteenlopende bestaand vastgoed. Het gaat hierbij o.m. om bouwkundig advies, het besteksgereed maken, de prijsonderhandeling, contractvorming, bouwbegeleiding en directievoering. Naast onderhoud en beheer gaat het ook om verbouwingen en transformaties. Daarnaast vormen bouwkundige keuringen en inspecties een belangrijke pijler. Aan- en verkoopkeuringen, MJOP’s  van bestaande huizen en monumentenpanden, maar ook opleveringskeuringen van nieuwbouwwoningen.

Over het NRBI zegt hij: ‘Het is voor mij als gecertificeerd register bouwkundig inspecteur (Rbi) heel belangrijk, dat de consument kan vertrouwen op de kennis en het vakmanschap van de door hem ingehuurde bouwkundig inspecteur. Ik ben dan ook heel content met de rol van het NRBI, omdat díe bezig is de professionalisering en de betrouwbaarheid van het vakgebied op een goede manier te bevorderen.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

10 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
10 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3209BL, Hekelingen (Door: Anoniem)

De opleveringskeuring in Rotterdam Voldeed volledig aan onze verwachting. Verwachting was gebaseerd op de uitvoering en rapportage van de eerdere opdracht voor een voor-opleveringskeuring.

Dank.

Geachte heer Koster, Dank voor de opdracht en vertrouwen voor een opleveringskeuring in Hekelingen en de voorschouw opleveringskeuring en uw ge-waarde de review van de bouwkundige keuring. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwbouwwoning. Met vriendelijke groet, Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam Ron de Gast.
Ron de Gast
8.0
08 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Een 8 voor de opleveringskeuring in Rotterdam. Zegt genoeg. 

Geachte mevrouw van Dongen, Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring in Rotterdam deelt. Een 8 is een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Dank! Met vriendelijke groet, Ron de Gast Register Bouwkundig Inspecteurs Rotterdam e.o.
Ron de Gast
8.0
04 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Goed en net oplever rapport, handige en nuttige tips gekregen tijdens onze opleveringskeuring van ons appartement in Rotterdam. 

Geachte heer, Collectieve opleveringskeuring Fenixlofts. Wat een bijzonder project en bijzondere samenwerking met de VvE en leden en meerdere register bouwkundig inspecteurs als kwaliteitsborgers. Een opleveringskeuring in Rotterdam met vele oplevergebreken. De aannemer Heijmans was duidelijk niet klaar. Ik hoop dat mijn opleveringskeuring u inzicht verschaft heeft in de oplevergebreken. Veel woonplezier en nogmaals dank voor de opdracht voor de collectieve opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Ron de Gast Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Ron de Gast
10.0
02 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

De heer de Gast,

Wij als nieuwe bewoners van een nieuwbouw appartement hebben uw expertise tijdens de sleuteloverdracht zeer prettig ervaren, u bent een vakman en dat was voor ons heel fijn om te ervaren bij een spannende oplevering.

10.0
04 mei 2019
Bouwkundige keuring , 4703 JM, Roosendaal (Door: Anoniem)

Prima bouwkundig rapport en snel beschikbaar!

Geachte heer Roll, Dank voor uw opdracht voor de bouwkundige keuring in Roosendaal. Ik hoop dat u middels het bouwkundig inspectie rapport een weloverwogen aankoop beslissing heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Ron de Gast, Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam
Ron de Gast
Bekijk alle reviews en ervaringen (10)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden