Wendy Versteeg

WX Vastgoed Expertise BV - Kwaliteit - Betrouwbaar - Onafhankelijk

Wij zijn gespecialiseerd in Bouwkundige keuringen t.b.v. aankoop, verkoop en NHG, opleverkeuringen, Meer Jaren Onderhoud Plannen (MJOP), EPA Labels, EPA maatwerkadviezen. Projectbegeleiding en aanbestedingstrajecten. Ook zijn wij Gecertificeerd EPA-W deskundige, NEN 2767, NEN 2580, NTA 8025, keurmeester gereedschappen en klimmaterialen. Met enthousiasme en passie wordt elk vastgoed object door ons kritisch gekeurd!!

Ik heb ruim 26 jaar ervaring, waarvan veel kennis in de woningbouw. Met deze kennis en ervaring al meer dan 10 jaar werkzaam als onafhankelijk bouwkundig inspecteur, gespecialiseerd in bestaande bouw en het onderzoek doen naar bouwgebreken. Ook begeleiden wij renovaties en transformatie van gebouwen. Ondertussen uitgebreid met diensten in het opstellen van Meer Jaren Onderhouds Plannen en uitvoeren van Vastgoed Beheer. Ook voeren ook bouwkundige inspecties uit.

We staan als NRBI bouwkundige inspecteurs voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de vastgoed branche. Als Register Bouwkundig inspecteur (Rbi) geven we onze klanten een duidelijke uitstraling en onderscheiden ons in de markt.

Het NRBI - Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs zorgt voor een professionele uitstraling van de bouwkundige inspecteurs. Met heldere taal, duidelijke rapporten en overzichtelijk beeldmateriaal.

Ik ben vereerd dat ik als een van de eerste gecertificeerde bouwkundige een bijdrage mag leveren aan de kwaliteitswaarborging. En draag de certificering met trots.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

39 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
19 juni 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 3072db Rotterdam (Door: Ab van Meurs)

Zorgvuldig gecontroleerd en oplevergebreken aangewezen die wij zelf niet hadden ondekt.

Tevens goede tips en adviezen gegeven.

We zijn blij dat Wendy tijd heeft om ook de opleveringskeuring in Rotterdam te begeleiden.

10.0
01 juni 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 3251nj Stellendam (Door: Martin Mak)

Zowel de vooroplevering als de eindopleveringskeuring door Wendy laten doen. Haar directe manier van communiceren bevalt mij wel. Er waren best wel wat opleverpuntjes, waarvan ik er zelf toch een aantal over het hoofd gezien zou hebben. 'Gelukkig' heb ik zelf de volgende dag nog het ontbreken van een blindplaat achter de lade van de wastafel gevonden.

Ik heb door de keuringen nu wel het vertrouwen dat het huis in kwalitatief goede staat is opgeleverd.  

10.0
29 december 2019
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 3072 EX Rotterdam (Door: Martin Huizer)

Geen opmerkingen op de opleveringskeuring.

Geachte heer Huizer, bedankt voor de mooie beoordeling en de opdracht voor de voorschouw opleveringskeuring in Rotterdam. Vele oplevergebreken. Nu maar hopen dat bij de opleveringskeuring in Rotterdam (sleuteloverdracht) de oplevergebreken verholpen zijn. Let op: Een opleveringskeuring is mijn inziens nodig vanwege de juridische lading / overdracht en aan te raden. Indien u een opleveringskeuring in Rotterdam nodig heeft kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register bouwkundig inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
8.0
20 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, De Fenixlofts in Rotterdam zijn bijna allemaal opgeleverd. De projectbouwkundigen waaronder ik zijn er maar druk mee geweest om alle oplevergebreken op te sporen. Maar een mooi resultaat staat. Dank voor de opdracht tot het uitvoeren van een opleveringskeuring in Rotterdam en natuurlijk uw mooie review. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwbouw appartement. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
13 november 2019
Voorschouw Oplevering Appartement, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

voortvarerd en prettig; prima combinatie

Geachte mevrouw, Binnen de Fenixlofts zouden we ingeschakeld worden als (Rbi) projectbouwkundigen voor de opleveringskeuringen van de appartementen. Van de meer dan 200 appartementen zijn bijna allemaal voorschouw opleveringskeuringen uitgevoerd. Het bleek nodig. Bij de opleveringskeuring (uiteindelijke sleutel overdracht) bleken oplevergebreken niet goed te zijn opgelost en zelfs meer oplevergebreken te zijn ontstaan na de voorschouw. We zijn dan ook blij dat wij namens alle kopers met de Rbi-Projectbouwkundigen er toe hebben kunnen bijdragen aan een mooi moment namelijk de opleveringskeuring. Ervaringen van bouwkundigen keuring zijn belangrijk. dank dat u dit wilde delen en voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
Bekijk alle reviews en ervaringen (39)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden