Wat kost een meerjarige onderhoudsplanning

Meerjarenonderhoudsplan nodig? Bekijk Rbi-ers

Spreek vooraf meerdere (voorstel) datums af voor de opname met tijdstippen met uw mede bestuurders.

Kies de dienst meerjarenonderhoudsplan(MJOP). Lees meerinformatie en kies uw Register Bouwkundig Inspecteur regionaal.

Boek de Register Bouwkundig Inspecteur die gecertificeerd is om een meerjarenonderhoudsplan op te stellen en kom 1 op 1 in contact en overleg.

Jouw Register Bouwkundig inspecteur reageert op jouw voorsteldatums en plant samen online met jouw de afspraak.

Ontvang per e-mail een afspraakbevestiging voor de meerjarenonderhoudsplan opname. Geef deze datums eventueel door aan uw medebestuurders.

Zorg altijd bij een meerjarenonderhoudsplan afspraak of opname onderzoek dat een van de bestuurders aanwezig is.

Ontvang het meerjarenonderhoudsplan digitaal op uw persoonlijke account.

Het meerjarigeonderhoudsplan wordt eerst uitgevoerd. U ziet de expert eerst op locatie en overlegd met de VvE. Na het opmaken van het MJOP rapport betaald u achteraf pas via IDEAL of overschrijving.

Zoek een RBI-er

Kosten Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Bekijk de dienst meerjarenonderhoudsplan(MJOP). Bekijk vervolgens meer informatie over de dienst Meerjarenonderhoudsplan, en klik op verder.

Voer de postcode in van het object in. Is het een nieuwbouw VvE complex of weet u de postcode niet gebruik dan de kaart. Zoek de dichtstbijzijnde straat, dorp of stad. klik op de kaart en de postcode wordt gevonden. Verander alleen het adres in de volgende stap.

Loop door de opties heen. Gereed. Register Bouwkundig Inspecteurs regionaal en landelijk worden dan getoond die gecertificeerd zijn voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. De kosten meerjarenonderhoudsplan worden gelijk getoond.

Bekijk meer informatie en reviews van de Register bouwkundig inspecteur die gecertificeerd zijn om een meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

Heeft u een register bouwkundig Inspecteur voor je meerjarenonderhoudsplan gevonden, kijk dan wanneer u kunt en geef meerdere voorsteldatums op aan de register expert voor de opname.

Plaats de opdracht voor een meerjarenonderhoudsplan. De Register bouwkundige neemt 1 op 1 contact met u op. Om samen met jouw het meerjarenonderhoudsplan te bespreken in te plannen om op locatie te komen kijken.

Zoek een RBI-er

Meerjarenonderhoudsplan? Wat krijgt u.

Een onafhankelijk Register Bouwkundig Inspecteurs die op persoonsniveau gecertificeerd is binnen de expertisekamer en werkt volgens de beroeps en gedragscode NRBI
Lees meer over een meerjaren onderhoudsplan

U bent verzekerd van een verzekerde dienstverlening, vaste prijs, onafhankelijkheid, kwaliteit, kennis en kunde bij een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Duidelijke expertise kaders en een erkend meerjarenonderhoudsplan die voldoen aan de normen gesteld door alle marktpartijen.
Klik hier om een RBI-er te vinden

Volg het proces, deel documenten, tekeningen, maak afspraken, communiceer na opdracht op uw track and trace lextool account. Transparantie binnen de opdracht zorgt voor duidelijkheid voor alle partijen.

Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht. Reviews van gebruikers en marktpartijen. Ook jouw mening telt na de uitgevoerde meerjarenonderhoudsplan.
Bekijk wat de klanten vertellen

Zekerheid: altijd een Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) bij een meerjarenonderhoudsplan(MJOP) bij u in de buurt

1 op 1 contact met de Register Bouwkundig Inspecteur

Zoek een RBI-er

Meerjarenonderhoudsplan verplicht?

Kleine VvE`s of een grote VvE een meerjarenonderhoudsplan is bij wet verplicht. Voldoet u niet aan deze wettelijke verplichting dan kan het bestuur (VvE) aansprakelijk gesteld worden. MJOP niet op orde? Schakel een Rbi-er in.
Waarom een een meerjarenonderhoudsplan?

MJOP regelen: Zo werkt het ?

Zoek een Register bouwkundig inspecteur die op persoonsniveau gecertificeerd is voor een meerjarenonderhoudsplan regionaal. Voer een postcode in en bekijk de opties. Register Bouwkundig Inspecteurs worden zichtbaar. Kies de bouwkundige en plaats een opdracht.
MJOP regelen kan eenvoudig kijk voor meer info

Meerjarenonderhoudsplan?

Waardedaling tegen gaan als Kleine VvE`s of een grote VvE? Geen MJOP dan loopt een VvE financiële risico’s. Geen geld in een onderhoudsfonds, betekent geen onderhoud. Voorkom onverwachte hoge kosten en financiële verrassingen met een MJOP door een register Bouwkundig Inspecteur.
Waarom een een meerjarenonderhoudsplan?

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk bij een meerjarigenonderhoudsplan(MJOP) voor kleine en grote VvE`s. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden