Erik Braunius

Aan-Zet Bouwkundig Adviesbureau is geheel thuis in de actuele dynamiek binnen de bouwwereld. Wij zijn als slagvaardig adviseur in uw bouw- of verbouwplannen, bouwkundige keuringen en huisvestingsvraagstukken beschikbaar. Indien u bouw of verbouwplannen heeft kunnen wij onze kennis en ervaring inzetten om u hierin te begeleiden en ondersteunen. Wij gaan voor een duurzame en hechte relatie met u als opdrachtgever en u zult ons ervaren als een betrokken en alerte partner.

Wij bieden maatwerk, een goede samenwerking tussen de betrokken partijen en zorgen voor een praktische toepassing van uw wensen. Het uitvoeren van bouwkundige inspecties nieuwbouw of bestaande bouw is de core business van Aan-Zet.

Tot voor kort was er geen register (kwaliteitsborging) voor bouwkundigen die bouwkundige inspecties uitvoeren waardoor het voor opdrachtgevers lastig is een goede bouwkundige te vinden.

Dit register (NRBI)is er nu wel en ik voel me dan ook vereerd dat ik als een van de eerste gecertificeerd bouwkundigen hier een bijdrage aan mag leveren als Register bouwkundig inspecteur (Rbi).

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

5,0 / 5,0

5 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
30 januari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1381 AT Weesp (Door: Bas Bruggeman)

Erik is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft een goed oog voor details en verstaat zijn vak van o.a. opleverkeuringen goed. Hij heeft ons in elk geval uitstekend geholpen met de oplevering door naast de opleverpunten op te nemen ook goede tips te geven.

10.0
05 september 2019
Opleveringskeuring nieuwbouw, 1359 HR, Almere (Door: Anoniem)

We zijn erg tevreden met onze bouwkundig inspecteur. Genoeg expertise en ervaring.

Hartelijk dank Astrid voor de review en de opdracht voor een Opleveringskeuring in Almere. Goed om te lezen dat u mijn opleveringskeuring positief heeft ervaren. Het is voor mij als bouwkundig inspecteur van belang de koper bij de juridische overdracht goed bij te staan. Oplevergebreken en geschil punten proberen we zoveel mogelijk boven tafel te krijgen. Dit is gelukt. Nogmaals dank voor uw mooie beoordeling, Met vriendelijke groet, Erik Braunius Register bouwkundig inspecteur Almere e.o.
ing. Erik Braunius
10.0
11 januari 2019
Bouwkundige keuring , 1335VK, Almere (Door: Anoniem)

Goed bouwkundig rapport van een flexibele bouwkundig inspecteur. Zeer tevreden over de bouwkundige keuring in Almere.

Geachte heer Tollenaar, Dank voor het vertrouwen als aankoopmakelaar bij Optimaal Makelaars voor de bouwkundige keuring in Almere. Goed om te lezen dat u als expert mij als expert weet te waarderen. Ik hoop dat de bouwkundige keuring in Almere uw aankoop (onderhandeling) positie heeft versterkt en dat u voor uw cliënt een goede aankoop heeft kunnen bewerkstelligen. Met vriendelijke groet, Erik Braunius Register bouwkundig inspecteur Almere e.o.
ing. Erik Braunius
10.0
05 januari 2019
Bouwkundige keuring , 3521CS, Utrecht (Door: Anoniem)

Bouwkundig inspecteur Erik is zeer kundig en met rust door het huis gegaan met ons. Hij heeft toelichting gegeven op de evt bouwkundige gebreken en hoe dit hersteld kan worden. Hij gaf duidelijk aan wat direct zou moeten of wat in een later stadium tijdens de bouwkundige keuring in Utrecht.

Op deze manier hebben we een goed gevoel over de aankoop gekregen.

Beste Erik Dank voor dit positieve feedback voor mij als bouwkundig inspecteur en uw vertrouwen voor een bouwkundige keuring in Utrecht. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan weet u mij te bereiken. Met vriendelijke groet, Erik Braunius Register bouwkundig inspecteur Almere e.o.
ing. Erik Braunius
10.0
06 december 2018
Opleveringskeuring nieuwbouw, 8219DC, Lelystad (Door: Anoniem)

Voor ons nieuwbouwhuis in Lelystad hebben wij een opleveringskeuring laten uitvoeren. We vonden het een hele prettige opleveringskeuring samen met bouwkundig inspecteur Erik, hij heeft ons veel goede tips gegeven, kwam heel professioneel over en we vonden het erg fijn dat hij de tijd nam om alles goed uit te leggen. We waren aangenaam verrast tijdens de opleveringskeuring! 

Dank voor deze review voor de opleveringskeuring in Lelystad. Ik vond het ook een goede oplevering, en ondanks dat de installaties niet gereed waren stond de woning er in de basis netjes bij en kon de sleuteloverdracht plaatsvinden. Nogmaals veel woonplezier in jullie nieuwbouwwoning in Lelystad. Met vriendelijke groet, Erik Braunius Register bouwkundig inspecteur Almere e.o.
ing. Erik Braunius
Bekijk alle reviews en ervaringen (5)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden