Jack Goossens

Een persoonlijke en duidelijke aanpak, dat mag u van Goossens Vastgoed verwachten. Zonder omweg en gericht op resultaat. Zo weet u waar u aan toe bent. Ons kantoor heeft een passie voor de gebouwde omgeving & we vinden het belangrijk deze zo goed mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken.

Uw vraag is niet zomaar een vraag. De relatie tussen een bouwkundig inspecteur en een klant berust op vertrouwen. Niet alleen het adviseren en begeleiden in een emotioneel beslissingsproces, maar ook de vertrouwenspersoon voor de klant te mogen zijn, is voor ons iedere dag weer de uitdaging en verrijking waar we veel energie uithalen.

Jack Goossens is van huis uit bouwkundige, Register Bouwkundig Inspecteur NRBI, VBO-makelaar, NRVT register taxateur voor woningen & bedrijfsonroerendgoed en energieprestatieadviseur. 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

14 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
26 februari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6231LD Meerssen (Door: Rob Dokter)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Rob, Dank je wel voor je recensie en de aanvraag voor een bouwkundige keuring in Meersen. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur Jack Goossens Roosteren e.o.
Jack Goossens
10.0
15 februari 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6176BN Spaubeek (Door: Shannon Lahaye)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank je wel Shannon voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Spaubeek en je mooie beoordeling. Succes met jullie nieuw (t)huis. Jack Goossens Register bouwkundig inspecteur Roosteren e.o.
Jack Goossens
10.0
12 februari 2020
Bouwkundige keuring , 6171LG Stein (Door: Bas Koolen)

Heel tevreden over de diensten van Goossens Vastgoed. Dhr. Jack Goossens heeft op korte termijn onze woning bouwkundig gekeurd en het bouwkundig-rapport aangeleverd. 

Geachte heer Koolen, Dank voor uw opdracht voor de bouwkundige keuring in Stein en uw mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Jack Goossens
Jack Goossens
10.0
28 november 2019
Bouwkundige keuring , 6343 RB Klimmen (Door: Claudio Caioni)

Kundig, duidelijke communicatie, transparant

Belangrijk zijn voor mij de ervaringen van de opdrachtgevers die een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren. Fijn dat u even de tijd heeft genomen om uw ervaring door de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Kimmen heeft willen delen en zo positief beoordeeld. Met vriendelijke groet, Jack Goossens Register Bouwkundig Inspecteur Roosteren e.o.
Jack Goossens
8.0
24 november 2019
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 6031 JT Nederweert (Door: Theo Verhoeven)

Mijn evaluatieve vraag is of er ook niet OP het platte dak deel van een woning geinspecteerd moet worden bij een vooroplevering.

Daarnaast ook de vraag in welke mate de koper zelf controle- en verbeterpunten moet aandragen, al dan niet in verlengde van controle van de meer-minderwerk keuzelijst.

Dank voor de hulp bij de woninginspectie.

Geachte heer Verhoeven, Een voorschouw opleveringskeuring biedt u als koper de mogelijkheid om de woning vaak 14 dagen voor de definitieve opleveringskeuring (procesverbaal van opleveren) te betreden en meer en minderwerk te bekijken en beoordelen. Dit gebeurt nogmaals bij de definitieve opleveringskeuring (sleuteloverdracht). Tijdens een voorschouw is de aannemer nog vollop aan het werk. De platte daken/daken worden visueel geinspecteerd bij gereed werk. Dus bij oplevering. Nogmaals dank voor uw mooie recensie en uw vertrouwen voor de opdracht voor de voorschouw. Tot de opleveringskeuring. Met vriendelijke groet, Jack. Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)
Jack Goossens
Bekijk alle reviews en ervaringen (14)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden