Jelle Geert Hiemstra

Als bouwkundig ingenieur heeft Jelle Hiemstra inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de nieuwbouw en renovatie. Van Projectleider in de renovatie, bedrijfsleider, tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw, bestaande bouw en bouwgeschillen. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een vakkundig gekeurd rapport aanleveren. Bouwdock is opgericht in  in 2012 opgericht door Jelle Geert Hiemstra.

Waarom aangesloten bij het NRBI

- Uniformiteit;
- Kennisdeling;
- Samen staan we sterker;
- Eindelijk erkenning voor het vak bouwkundig inspecteur;
- Onderscheidend vermogen als Rbi-er.

Ik ben dan ook trots op mijn erkenning als bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Als Register bouwkundig inspecteurs houd ik me aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,5 / 5,0

28 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
07 maart 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8044, Zwolle (Door: Anoniem)

Adequaat en goed kritisch.

zeer blij met de begeleiding tijdens de opleveringskeuring. Zeker gezien de aannemer ook meerdere zaken niet (goed) kon beantwoorden.

Dank voor je aanwezigheid!

Bedankt voor je recensie en de genomen moeite, Ook hier in een register bouwkundig inspecteur weer noodzakelijk. Meer dan 40 opleverpunten. Niet alleen krasjes en deukjes maar ook bouwgebreken. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra Bouwkundig inspecteur NRBI BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
8.0
23 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7007 jd Doetinchem (Door: Richard Verkerk)

De kennis en ervaring van de bouwkundig inspecteur zijn buitengewoon goed. Met verstand van zaken is de bouwkundig inspecteur door de woning gegaan en heeft een behoorlijk aantal oplevergebreken, tekortkomingen en bouwfouten geconstateerd.

Echter de houding van de bouwkundig inspecteur is irritant arrogant, ook naar mij als opdrachtgever.

Hoe kan deze man, bij aankomst op de bouwplaats het gesprek beginnen met de mededeling:

"U heeft een fout adres opgegeven", hetgeen onjuist is en

"U neemt de telefoon niet op", hetgeen juist is; echter zo kan een gesprek niet beginnen. Vervolgens meent de bouwkundig inspecteur  tijdens de oplever inspectie een gesprek met ons, opdrachtgever aan te gaan over zijn geroemde kwaliteiten. "U kunt mij gerust een 10 geven."

Tijdens de opleverinspectie neemt de bouwkundig inspecteur uitgebreid de tijd om zijn bevindingen toe te lichten en zijn bouwkundige kennis daarover met ons te delen. Allemaal zeer interessant; echter hij vermeldt er niet bij dat, blijkbaar voor de fixed price van € 260 toch een tijdslimiet geldt van 2 uur en dat de meerdere tijdbesteding extra in rekening wordt gebracht. De oplever inspectie heeft 3 uur geduurd.

Iemand een 10 geven voor zijn prestatie zal ik nooit doen. Dankzij het feit dat de bouwkundige inspectie zeer kundig is uitgevoerd, geven wij nog een 8.

Bedankt voor uw opdracht en de genomen moeite om deze recensie te schrijven. Ik zal u kritiek ter harte nemen. Naast de onnodige beschadigingen zijn er veel bouwfouten geregistreerd bij deze opleverkeuring in Doetinchem. Bij bouwfouten geef ik inderdaad een toelichting, dit mede om discussie met de aannemer te voorkomen of het nu wel of niet een opleverpunt is en dit niet als opleverpunt door de aannemer geregistreerd wordt. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra Geregistreerd Rbi inspecteur BouwDock
Jelle Geert Hiemstra
10.0
05 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6846, Arnhem (Door: Anoniem)

Sympathieke meneer. Goede kennis van zaken en oog voor detail.

Geachte heer Akinci, Dank voor de opdracht voor de opleveringskeuring van in nieuwbouwwoning in Arnhem. De opleveringskeuring is vaak een spannend moment. Mijn ervaring is dat er altijd oplevergebreken zijn in een nieuwbouwwoning. Bij een opleveringskeuring gaat het om gebreken en de uitvoering van de juiste details. Aandacht hiervoor is voor mij als bouwkundig inspecteur van belang. Dank dat u de tijd heeft genomen om voor mij als bouwkundig inspecteur een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groet, Jelle Geert Hiemstra, Register Bouwkundig Inspecteur Arnhem e.o.
Jelle Geert Hiemstra
10.0
27 december 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6644 KL, Ewijk (Door: Anoniem)

Jelle heeft de opleveringskeuring in Ewijk van ons huis deskundig begeleid, de communicatie was duidelijk en de oplevering werd met een goede kritische blik begeleid. Wij zijn erg tevreden en kunnen hem dan ook aanbevelen voor een opleveringskeuring.

Geachte heer Woolderink, Wauw een 10 voor de opleveringskeuring in Ewijk. Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Dank nogmaals voor de opdracht en vertrouwen voor opleveringskeuring in Ewijk en veel plezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Jelle Geert, Register bouwkundig inspecteur Dieren e.o.
Jelle Geert Hiemstra
8.0
23 december 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 6562 JG, Groesbeek (Door: Anoniem)

Snelle actie en tevreden klant top geregeld
Geachte heer, Dank voor de opdracht voor een bouwgebrekenonderzoek in Groesbeek inzake een bouwgeschil tussen aannemer en onderaannemer. Ik hoop middels het bouwgebreken onderzoek dat beide partijen inzicht verkrijgen in het bouwgeschil en tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Jelle Geert, Register bouwkundig inspecteur (Rbi)
Jelle Geert Hiemstra
Bekijk alle reviews en ervaringen (28)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden