Marcel Schoenmakers

Wij zijn Marcel & Marielle Schoenmakers.

Marcel heeft altijd een aannemersbedrijf gerunt en wil nu met deze bouwkundige ervaring mensen helpen bij bouwkundig advies en makelaardij. Marielle heeft altijd in de zorg gewerkt en creatief en empatisch. Samen kunnen we goed luisteren naar de behoefte en wensen van onze opdrachtgever, en hebben we het vermogen om met een grote dosis ervaring en creatieve oplossingen de woonwensen van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk in te vullen.

Als bouwkundig Makelaar die zijn bouwkundige ervaring en kijk inzet om samen met de opdrachtgever de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vatgoedobject te invertariseren om vervolgen deze aan te passen aan de wensen van de bewoners/kopers/verkopers. 

Eindelijk erkenning als bouwkundige. “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als een van de weinigen bouwkundige Makelaars als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) in de provincie Noord-Brabant te zijn gecertificeerd binnen de expertisekamer betaande bouw in het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van dit beroep.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • Uniforme rapportage & Verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,5 / 5,0

10 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
28 juni 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5047SE Tilburg (Door: B. VAN Huigevoort)

Duidelijk overzichtelijk bouwkundig rapport. 

Geachte heer Huigevoort, Bedankt voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Tilburg. Het bouwkundig rapport hypotheek t.b.v. nationale hypotheek garantie wordt erkend door de hypotheekverstrekker. Deze dient duidelijk te zijn m.b.t. directe kosten en termijn kosten. Bij vragen dan hoor ik het graag Met vriendelijke groet, Marcel Schoenmakers Register Bouwkundig Inspecteur Tilburg e.o.
Marcel Schoenmakers
10.0
07 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 4904 MS Oosterhout (Door: Kim Dielemans)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Dielemans, Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring Oosterhout. Nogmaals dank voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Marcel Scoenmakers Register Bouwkundig Inspecteur Oosterhout e.o.
Marcel Schoenmakers
10.0
10 februari 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 5738AB Mariahout (Door: Twan Gielens)

Heel fijn, vakkundig en goed contact gehad met Marcel. Ook de rechtsbijstand was tevreden, ze vroegen nog om een kostenraming en die heeft Marcel ook nog vrijwel direct gemaakt!

(Helaas) hebben we nog een geschil met een andere partij, hiervoor nodigen we Marcel zeker weten weer uit. 

Geachte heer Gielens, Dank voor uw opdracht voor een bouwgebreken onderzoek in Mariahout. Goed om te lezen en te ervaren dat u en uw rechtsbijstandverzekeraar het bouwgebreken rapport van meerwaarde achten inzake uw (ver) bouwgeschil. Mocht u nog vragen hebben over het bouwgebreken onderzoek en uw bouwgeschil, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Marcel Schoenmakers Register Bouwkundig Inspecteur Riel e.o.
Marcel Schoenmakers
10.0
11 september 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 5056JA Berkel-Enschot (Door: Fam. Marinus)

Snel en keurige service

Beste familie Marinus, Dank voor het vertrouwen dat wij de bouwkundige keuring in Berkel-Enschot voor hebben mogen uitvoeren. Dank ook voor uw mooie bouwkundig inspecteur review. Een 10. Daar doe ik het voor. Ik hoop dat u een weloverwogen aankoop beslissing heeft kunnen nemen met de bouwkundige keuring. Met vriendelijke groet, Marcel Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Marcel Schoenmakers
8.0
04 september 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 5171WD Kaatsheuvel (Door: Lars van Son)

Marcel,

Complimenten, uitgebreid rapport met goede omschrijvingen ondersteund door de foto's.

Enige verbeterpunt zou de "grootte" van de foto's kunnen zijn, die zijn wat mij betreft ietswat klein. Ik snap dat dit echter grote bestanden op kan leveren, dus een afweging.

Bedankt!

Beste Lars, Dank voor de aanvraag van een bouwkundige keuring en uw mooie review. Bouwgebreken worden gefotografeerd per bouwgebrek. Dit om u inzichtelijk te maken waar het bouwgebrek zit en wat de herstelkosten direct en op termijn zijn. Dit zijn hoge resolutie foto's. Daarom iets kleiner. Mocht u vragen hebben over de bouwkundige keuring dan kunt u mij bellen. Met vriendelijke groet, Marcel Register Bouwkundig Inspecteur
Marcel Schoenmakers
Bekijk alle reviews en ervaringen (10)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden